Hrvatski Fokus
Znanost

Spike protein oštećuje ljudske stanice

Spike protein je odgovoran za patologije virusne infekcije

 

Čini se da je ključni uzročnik koji uzrokuje štetu od cjepiva protiv COVID-19 šiljasti protein. Znanstvenici sa Kalifornijskog sveučilišta u San Diegu stvorili su pseudo virus ili stanicu okruženu šiljastim proteinima koji nisu sadržavali virus.

Koristeći životinjski model, istraživači su unijeli pseudo virus u pluća i otkrili da virus nije nužan za stvaranje štete. Umjesto toga, protein spike bio je dovoljan da izazove upalu, oštećenje vaskularnih endotelnih stanica i inhibira funkciju mitohondrija.

Dr. Robert Malone, izumitelj jezgrene platforme cjepiva za Mrnk i DNK, također je govorio o opasnostima spike proteina koji se koristi u cjepivima protiv COVID-19.

U svom izvornom obliku u SARS-CoV-2, spike protein je odgovoran za patologije virusne infekcije, a u svom divljem obliku poznato je da otvara krvno-moždanu barijeru, uzrokuje oštećenje stanica (citotoksičnost) i, rekao je Malone, “Aktivan je u manipuliranju biologijom stanica koje prekrivaju unutrašnjost vaših krvnih žila – vaskularnih endotelnih stanica, djelomično kroz interakciju s ACE2, koji kontrolira kontrakciju krvnih žila, krvni tlak i druge stvari.” Bhakdi je ovo opisao i kao “katastrofalnu situaciju” koja otvara put zgrušavanju: “Ovo je katastrofalna situacija, jer sam protein šiljaka sada sjedi na površini stanica, okrenut prema krvotoku. Poznato je da ti šiljasti proteini, u trenutku kada dotaknu trombocite, aktiviraju ih [trombociti] i to pokreće cijeli sustav zgrušavanja.

Druga stvar koja bi se trebala dogoditi, prema teoriji, je da se otpadni proizvodi ovog proteina koji nastaju u stanici, stave ispred ‘vrata’ stanice … i predstave imunološkom sustavu.

Imunološki sustav, posebno limfociti, prepoznaju ih i napadat će stanice jer ne žele da stvaraju viruse ili dijelove virusa. Virusni dijelovi sada se stvaraju na mjestima gdje virusni dijelovi nikada, nikada ne bi dosegli [prirodno], poput stjenke žile u vašem mozgu …

Ako se ta “tapiserija” zida [tj. Sluznice krvne žile] tada uništi, to je signal za sustav zgrušavanja da se [aktivira] i stvori krvni ugrušak. I to se događa sa svim ovim cjepivima jer se gen [uputa za stvaranje spike proteina] uvodi u stjenku žile.”

Liječnicima zabranjeno suprotstavljati se pripovijesti

Podjednako uznemirujuća koliko i potencijalna šteta uzrokovana eksperimentalnim cjepivima protiv mRNK je i cenzura koja ide uz nju, pa je tako Koledž liječnika i kirurga u Ontariju (CPSO), koji regulira medicinsku praksu u Ontariju, izdao priopćenje kojim liječnicima zabranjuje davanje komentara ili davanje savjeta koji su u suprotnosti sa službenom pričom-u osnovi sve „protiv cjepiva, protiv maskiranja, protiv distanciranja i zaključavanja“.

Izjava je objavljena, prema CPSO -u, jer su liječnici, u izoliranim incidentima, širili otvorene dezinformacije putem društvenih medija, što podriva “mjere javnog zdravlja koje nas štite”. No ako liječnik ne može slobodno govoriti, neovisan odnos između liječnika i pacijenta prestaje postojati, a time i njegova sposobnost da djeluje u najboljem interesu pacijenta.

Hoffe je to zasigurno doživio, ali i dalje govori, stavljajući svoje pacijente na prvo mjesto i pokušavajući to reći, vjeruje da bi program cijepljenja protiv COVID-19 trebao biti obustavljen dok se ne razumiju uzroci mnogih ozljeda i smrti. Tragično je pitanje, koliko je drugih sa sličnom zabrinutošću zastrašeno da šute?

Moja posljednja knjiga “Istina o COVID-19” trenutno je bestseler. Sa stotinama tisuća prodanih primjeraka, ima gotovo savršenu ocjenu od 5 zvjezdica, pa zgrabite svoju kopiju najbolje prodavane knjige na Amazonu danas prije nego što je Biden zabrani.

Opasnosti govorenja istine smanjuju se ako radimo zajedno

Domoljubima je sve teže ignorirati duboko potiskivanje istine koje se danas događa u Americi. Tijekom svih godina koje sam proveo u novinarstvu nikada nisam primio toliko prijetnji niti su me napale velike tvrtke poput Googlea i Facebooka 2021. Rekao bih da otkad smo počeli pokrivati ​​raširenu prijevaru birača, panika koju je vlada podržala Kazalište, zataškavanja cjepiva, teorija kritične rase i različiti neomarksistički i sotonski programi u igri, mjesecima sam bio više ciljan nego čitav svoj život prije.

Govoriti istinu postaje sve teže s toliko cenzure i suzbijanja. Prije 2020. nisam bio “teoretičar zavjere” ili “anti-vaxxer”, ali ako postoji jedna stvar koju nas je napad razotkrivenih laži naučio u posljednjih 18 mjeseci, to je da ne možemo uzeti ono što nam govore “arbitri istine” po nominalnoj vrijednosti. Iza svake poruke stoji dnevni red, priča koja pokreće svaku priču i niz ogromnih zataškavanja osmišljenih da drže mase u mraku.

Zbog toga gradimo mrežu vijesti koje su spremne ići protiv priče i razotkriti istinu. Trebamo pomoć. Uspostavljamo snažna partnerstva s istomišljenicima i hrabrim novinarima. Čak i dok nas Big Tech potiskuje, iskrene poruke koje pokušavaju poništiti nalaze svoj put do očiju i ušiju domoljuba diljem zemlje. Uz pomoć novih partnera za sadržaj poput The Epoch Times i The Liberty Daily, počinjemo uviđati pravi utjecaj.

Neki od naših sadržaja rašireni su po svim tim stranicama. Ostali sadržaji su jedinstveni. Mi pišemo većinu onoga što objavimo, ali također crpimo od onih koji su nam spremni dopustiti da dijelimo njihove kvalitetne članke, video zapise i podcaste. Najbolji sadržaj prikupljamo s konzervativnih web stranica koje nam daju dopuštenje za njihovo ponovno objavljivanje. Nismo vođeni egom; Radije bih objavio ispravno pripisanu priču koju su napisali stručnjaci poput dr. Josepha Mercole ili Natural News nego je prepisao kao što to rade mnoge prodajne kuće. Nismo ovdje da preuzmemo zasluge. Ovdje smo da širimo istinu.

Mnogo sam toga već rekao. Povremeno preoblikujem ovaj zahtjev za pomoć uzimajući najrelevantniju poruku dana i prilagođavajući priču u skladu s tim. O ovoj smo mreži govorili u prethodnim člancima. Vrijeme je da razgovaramo o pomoći. Prije svega, potrebna nam je dolje navedena financijska pomoć. No, mogli bismo koristiti i više pisaca koji su voljni dobrovoljno izraziti svoje misli radi širenja poruke. Zainteresirani neka mi se jave izravno.

Što se tiče novca, izgledamo bolje nego što smo to činili u nedavnoj prošlosti, ali trenutno doživljavamo jaz između prihoda i rashoda koji se ne može prevladati samo putem klikova i samo promocijama MyPillow (usputno, promotivni kôd “NOQ”).

Kako bismo prevladali jaz u prihodima i održali ove web stranice aktivnima, naše potrebe variraju između 2200 i 7800 USD mjesečno. Svibanj 2021., na primjer, bio je nevjerojatan i skoro smo bili na dobitku. Lipanj, prihodi su u najboljem slučaju bili tromi i morali smo iz džepa nadoknaditi veliku razliku. Ali ne pokušavamo samo izaći iz crvenog. Ako i kada počnemo dobivati ​​dovoljno doprinosa za proširenje, učinit ćemo upravo to. Rijetki se bave novinarstvom pokušavajući se obogatiti, a mi definitivno nismo među onima koji to rade. Naš uspjeh je potaknut širenjem istine, isplativo ili ne.

Najbolji način na koji nam možete pomoći da rastemo i nastavimo donositi prave vijesti i mišljenja ljudima je doniranjem. Cijenimo sve, bilo dolar ili 10.000 dolara. Sve nas približava točki stabilnosti kada možemo zaposliti pisce, urednike i pomoćno osoblje kako bi poruka America First bila glasnija. Naša stranica Giving Fuel olakšava doniranje jednokratno ili mjesečno. Alternativno, možete donirati i putem PayPala ili Bitcoina. Bitcoin: 3A1ELVhGgrwrypwTJhPwnaTVGmuqyQrMB8

Vrijeme je kratko. Dok svijet ide prema radikalnom progresivizmu, potreba za istinitim novinarstvom nikada nije bila veća. Ali u ovim vremenima potrebno nam je što više konzervativnih medijskih glasova. Molimo vas da pomognete u održavanju NOQ izvješća i drugih web stranica u mreži . Naše je obećanje sljedeće: Nikada nećemo prodati Ameriku. Ako to znači da ćemo se boriti neko vrijeme ili čak beskonačno, neka bude tako. Integritet na prvom mjestu. Istina na prvom mjestu. Amerika na prvom mjestu.

Hvala vam i Bog vas blagoslovio,
JD Rucker

https://noqreport.com/2021/08/20/shocking-new-study-reveals-covid-vaccines-do-permanent-damage-to-62-of-recipients/

Povezane objave

Borimo se protiv štagljarizma

HF

Nazivi plastike u duhu hrvatskog normiranog jezika

hrvatski-fokus

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (44)

HF

Što osoba primi više cjepiva, to je njezin život ugroženiji

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više