Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Lucija Zovko predstavlja svoj prvi samostalni album

Novi album obuhvaća deset domoljubno-duhovnih pjesama

 

Lucija Zovko predstavlja svoj prvi samostalni album u petak, 6. svibnja, u 20.00 u dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Album pod nazivom »Pjesme o ljubavi« svjetlo dana ugledao je prije dvije godine kada ga je izdala kuća »Laudato« iz Zagreba, a ovo je njegovo prvo predstavljanje. Novi album obuhvaća deset domoljubno-duhovnih pjesama te se na njemu nalazi i »Pjesma o ljubavi« posvećena hercegovačkim fratrima koja je 2016. nagrađena na natječaju u sklopu Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca što ih svake godine priređuje Vicepostulatura postupka mučeništva »fra Leo Petrović i 65 subraće« pod vodstvom fra Miljenka Stojića. Pjesma »Pozdrav Majci«, koju izvodi s klapom Bratovština, proglašena je Duhovnom pjesmom godine na Radiopostaji »Mir« Međugorje te najizvođenijom marijanskom pjesmom na Laudato televiziji 2021.

Autor stihova i glazbe je Stanko Zovko, Lucijin suprug. Studijske aranžmane potpisuju Josip Vukoja, Saša Miočić i Gabrijel Prusina, a glazbeni producent albuma je Franjo Kraljević.

Lucija će nastupiti uz pratnju Simfonijskog orkestra Mostar i njihovog rock sastava, pod ravnanjem maestra Damira Bunoze. Gost koncerta je klapa Bratovština.

Lucijana Kožul, Vicepostulatura

Povezane objave

Arapi žele kupiti cijela sela u Hercegovini

HF

Islamizirani ‘građanin’ Komšić

hrvatski-fokus

Kinezi i Izraelci spašavaju Aluminij

HF

Sarajevo i mali teroristički muslimanski otok

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više