Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Muslimani izmišljaju ugroženost i prijetnju iz Hrvatske kako bi mogli vladati nad Hrvatima

Konakoviću, ne možete poreći da su kršćani – katolici žrtve muslimana, te da je islam agresivna religija

 

Predsjednik muslimanske stranke Narod i Pravda Elmedin Konaković naglasio je kako je BiH suverena država sa svojim granicama, teritorijem te da ima propise, zakon i Ustav. Još je rekao da nije fer da dominira tema izbora člana iz redova hrvatskog naroda. Nije na stolu bila samo ta tema. Tema je bila raspakiravanje te luđačke etničke košulje i uvođenje građanskog koncepta na scenu, a onda njegovo razvijanje uz razlike koje narodi imaju, rekao je, a prenosi portal Hrvatsko nebo.

Baš luđačka košulja Alije Izetbegovića, koji je BiH ostavio u amanet (naslijeđe) Turskoj, odnosno, luđačka košulja Ahmeta Davutoğlua – Strategija u dubinu, gdje je „građanin“, uvijek, i samo musliman! Doduše, ima tu i poturica. „Građanin“, u BiH, Jugoslaven u Jugoslaviji, bez Slovenije. Nešto ustavotvorno i državotvorno?

 Dajte, otrijeznite se više, vi Bakiri, Šefici, Alije i Izeti. Prestanite se ponašati kao autohtoni Bosanci. Kada vi znadete da su prije vas bili Ivani, Stjepani i Josipi. Priznajte, da je vaše „građanstvo“ Strategija u dubinu Ahmeta Davutoğlua, odnosno, amanet BiH Alije Izetbegovića, Turskoj! Kada vi kažete da vam se iz Hrvatske prijeti, koristite istu taktiku kao Srbi. Izmišljate ugroženost, odnosno, prijetnju iz Hrvatske, da bi mogli vladati nad Hrvatima. Čudi me što Božo Ljubić u onom Otvorenom nije spomenuo amanet Alije Izetbegovića Turskoj. Sigurno se nije sjetio. Kada vi kažete Boži Ljubiću da niste Turci, vi ste poturice! Stoga, ja kažem da bi Hrvatska ovu političku krizu u BiH morala rješavati na sudu Pravde u Den Haagu, na UN-u i u Europskom parlamentu u Strasbourgu i Bruxellesu. Samo, kako izabrati hrvatsku vlast? Kada vi kažete kako je BiH suverena država koja ima svoje granice i svoj teritorij, u ovo slučaju, suveren je narod po kojem se ta država zove. „Bošnjak“, suveren i državotvoran narod? Za to biste morali imati dokumente iz povijesnih arhiva. Jer, Konstantin Porfirogenet, ne spominje nikakve Bošnjake u X. stoljeću. U ovom Vašem govoru, koristite pridjev građanski, a imenica građanin? Malo ili veliko početno slovo? Odnosno, je li građanin suveren u BiH? Ako jest, onda bi moralo biti veliko početno. To biste vi, Konakoviću, kao pismena osoba morali znati. Nema sumnje, kako je „građanin“, odnosno, „Bošnjak“, samo musliman, te da ne može biti suveren, odnosno, ustavotvoran i državotvoran. Siguran sam, da bi se to na sudu moglo utvrditi. Također, vi biste na sud morali donijeti postotak „građana“ katolika, od ukupnog broja Hrvata u BiH.

Vi, Šefici, Osmani i Ismeti, ne možete poreći da su kršćani – katolici žrtve muslimana, te da su muslimani agresivna religija. Ali vi niste krivi. Kriv je turski džihad od 400 godina u BiH. Isto kao srpski genocid prije 30 godina u Hrvatskoj, u BiH i na Kosovu. Kao i ovaj ruski danas u Ukrajini. Samo bez modernog oružja. Vi sigurno znadete za utvrdu Nehaj, koju je od crkava i kapela (normalno, katoličkih) u XVI. stoljeću sagradio Ivan Lenković. Ivan Lenković, koji je od Bakirâ i Alijâ morao bježati iz svoje Bosne. Od koga? Od autohtonih „Bošnjaka“? Ma nemoj! I moji su stari pobjegli iz Bosne prije nekoliko stoljeća. Kao i svi današnji stanovnici ispod Velebita. Vaši nisu. Vaši su se poturčili! Vi morate znati za Gradišćanske Hrvate. Danas njihovu zemlju kupuju Arapi iz Saudijske Arabije? Vi morate znati da su Bakiri i Izeti razorili Hrvatsko Kraljevstvo, da su Osmani i Šefici gradili džamije od katoličkih crkava.

Već sam na ovom portalu pisao da Katarina Kosača nad Srebrenicom plače i tuguje. Što joj njezin narod tri puta ubiše, kojega je ostavila Vatikanu. Prvi put, kad ga poturčiše; drugi put, zato što su poturice i treći put, kad negiraju zločin. Sada je Bakir Izetbegović pravi „Bošnjak“, a Ivan Lenković agresor na Bosnu. Tako bismo, putujući kroz vrijeme, za ovo stanje u BiH i za sudbinu Hrvata mogli reći: Od Ivana Lenkovića do Bakira Izetbegovića. Ivan od Bakira pobjegao iz Bosne u Senj, da bi u Senju izgradio kulu Nehaj za obranu, opet od Bakira. I sada je Ivan iz Senja agresor na Bakira! Stoga se upustimo nagađati što bi bilo da je bilo. Što bi bilo da Turci nisu razorili Hrvatsko kraljevstvo, i da to razaranje nisu nastavili Srbi i partizani? Mislim da ne pretjerujem kada kažem da bi Hrvati bili nositelji moderne kolijevke civilizacije. Sigurno bi u Sarajevu bila operna kuća kao milanska Scala, možda prije sagrađena. I tu je, po mom mišljenju problem. Problem je, što postoji velika spontana urota protiv Hrvata. Zbog konkurencije i zavisti. Zahvaljujući toj uroti, kolijevka moderne civilizacije je pobjegla na periferiju, na otok. Pa Apeninjani, pa Francuzi, pa Skandinavci, i na koncu SAD zadnjih 100 godina? Svi za Srbiju i danas za „Bošnjake“? Nego što. Pa Dežulovići, Frljići, Jovići, Jergovići, Klasići, Kapovići, Jakovine itd.

Pa ja kažem da je najduži neobjavljeni rat dud 1000 godina. Protiv Hrvata. Od osnutka Hrvatskog Kraljevstva, koji još traje nesmanjenim intenzitetom. Čak i pojačanim. Jer je Hrvatska, ipak, međunarodno priznata država. U svijetu priznata i poznata, po crveno-bijelim kvadratićima. I da je Hrvatima dozvoljeno da imaju svoju vlast, Hrvatska bi na UN-u i u Europskom parlamentu tražila ukidanje nacionalnosti Bošnjak, te bi upozorila svijet na srpski genocid nad Hrvatima, zbog laži o Jasenovcu. Laži o Jasenovcu, i iz Zagreba!

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Odlazi crkva iz Konjević Polja, ali ne i džamija iz Travnika

hrvatski-fokus

Unitarna Stranka bosanskih Hrvata

HF

Karamarkove riječi potpisao bih svaki Hrvat u Bosni i Hercegovini

HF

Divovi središnje Bosne

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više