Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Svako povijesno vrijeme i svaki agresor ima svog Putina

Muslimanska genocidna ubojstva Hrvata u Buhinim Kućama, Križančevu Selu, Miletićima, Dubravici, Grahovčićima, Brajkovićima, Maljinama, Gučoj Gori, Rudniku, Putkovićima, Brdu, Radonjićima, Bukovicama, Vitezu, Travniku, Novom Travniku, Bandolu…

 

Nema nikakvih razlika između bošnjačkih političkih partija bez obzira pod kakvim imenom djeluju, i pod kakvim se ogrtačem nastoje sakriti. Jednojajčano su slične da ih se ne može ni po čemu razlikovati, što one više to i ne kriju. Te sličnosti su ih povezale u neraskidivu vezu, i samo u malim razlikama puta idu ka istom cilju. Muslimanska Bosna i Hercegovina, čisti islamski entitet. I kada bi se poslužili bošnjačkom politikom stalnog kontinuiranog  brojanja nacionalnih krvnih zrnaca onda bi se vidjelo da su lideri i članovi tih partija u više od 95 posto Bošnjaci muslimani. Ta nacionalna vjerska čistoća odraz je i čistoće cilja kojem vode beha zajednicu. Svaki govor o nekim multinacionalnim partijama u političkom bošnjačkom korpusu je giga laž, kao što je laž i sve ono drugo što islazi iz tih čisti nacionalni centara. Ne mogu hrvatske i srpske Jude prodane za šakicu naftnih dolara iz islamskih zemalja činiti bošnjačke partije multinacionalnim, jer svi oni završe kao što je završio Divjak, Šiber, Kljujić, Puhalo i svi crveni fratri, na bošnjačkom smetlištu nakon što im obave posao. 

 I ne bi ta nacionalno vjerska  čistoća bošnjačko muslimanskih partija nikome ni smetala, niti bi koga zabrinjavalo, niti bi se tko pitao bilo što u svezi s time jer takva struktura partija je svugdje u svijetu, i nitko i ne pokušava da je skriva, da se one ne predstavljaju lažno i u beha političkom prostoru i još više u svijetu. No međutim to nije slučaj na političkoj beha pozornici, gdje se Bošnjaci svim zamkama, pokrivačima i umotačima nastoje svijetu prikazati kao društvo u kojem postoji više partija različitih programa i uvjerenja.

Nažalost u tu zamku svijet upada i vjeruje. Svjetsko vjerovanje u tu bošnjačku političku laž radikalizirala je te partije, dovodeći ih na put koji beha zajednicu Bošnjaka, Hrvata i Srba uvodi u islamski unitarizam, kakav svijet gleda u svim islamskim zemljama. To je nešto što je velika egzistencijalno biološka  opasnost za sve nebošnjake koji takvu Bosnu i Hercegovinu nikada ne će i ne mogu prihvatiti, jer prihvaćanje unitarizirano islamske Bosne i Hercegovine kao ostvarenja bošnjačkih čisti, i „multinacionalnih“ partija značilo bi za Hrvate i Srbe suicid.

Zato lideri tih nacionalno vjerski čisti bošnjačko muslimanskih partija i ustrajavaju u unitarizmu, kojim pokušavaju prisiliti nebošnjake na suicid, kako bi mogli pilatski prati ruke kao što su ih prali i u vrijeme muslimanske agresije na Hrvate kada su govorili, i danas to isto ponavljaju, da su Hrvati sami sebe poubijali, sami se prognali, sami svoje kuće i sela spalili, crkve porušili, groblja oskrnavili.

Kako bi imali više prostora za agresiju na Hrvate u fratarskoj Bosni, kraljevini kraljice Katarine koja je prognana od Osmanlija, a kojima je Alija Izetbegović ostavio njenu kraljevinu u amanet, i ona umrla u progonstvu u Vječnom gradu, bošnjački nacionalistički unitaristi bojišnicu prenose i na susjednu Hrvatsku. Ponašaju se kao i Putin, sve one koji se ne slažu sa njihovom putinističkom politikom osvajanja teritorija, nepriznavanja susjednih nacija i naroda, treba napasti, prostore etnički i vjerski očistiti i proglasiti neovisnost okupiranih područja.

I kao što Putin pokušava zločinima i genocidom, kakav je svijet gledao u vrijeme Osmanlija na okupiranoj bosanskoj zemlji, oživjeti veliko rusko carstvo, tako isto i Bošnjaci, odnosno potomci Osmanlija kako se vole nacionalno izjašnjavati, nastoje oživjeti krvavo zločinačko Tursko carstvo u Bosni i Hercegovini.

Kao i Putin i Bošnjaci ne priznaju suverenost i konstitutivnost nebošnjaka, a niti hrvatsku i srpsku nacionalnost zbog čega i traže brisanje nacionalne odrednice u Izbornom zakonu. Na taj način šire svoj teritorij, pri čemu Svjetska zajednica šuti kao što je šutila i na rusku okupaciju ukrajinskih pokrajina 2008. i 2014. godine.

Time se bošnjačko osvajanje teritorija Bosne i Hercegovine, napose onih hrvatskih prostora kao federalnih partnera, pokazuje primjerom kojim se služi Putin u agresiji na Ukrajinu. Šutnjom, Svjetska zajednica na ta dva, gotovo ista agresorska slučaja, koji se fizički dodiruju u svim svojim opasnostima za svijet, napose za Europu, postala je sudionik  njihovih, ni od koga ometanih, stvaranja i svega onoga šta ostaje iza njih, i u Ukrajini i u dijelovima Bosne i Hercegovine pod vlašću bošnjačkih Putina.

Što je Putinova agresija na Ukrajinu brutalnija, bošnjački Putini su isključiviji u pokušajima traženja mirnog puta izlaska beha zajednice iz krize, koja bi mogla  24.  u nekom mjesecu biti ono što je Putin 24. veljače 2022. pokrenuo u uništenje ukrajinskog naroda. Bošnjački Putini više i ne kriju da se spremaju za taj crni scenarij. Tvornice za namjensku industriju jedine rade punim kapacitetima, trgovina proizvedenim oružjem se povećava, kao i broj vojnika sa kojim se prijeti nebošnjacima. Kao što uz Putina stoji  lider Ruske pravoslavne crkve, tako i uz bošnjačkog Putina stoji poglavar IZ BiH, koji je sve glasniji u ratnim prijetnjama, sa kojima Bošnjaci pokušavaju političku agresiju na Hrvate pretvoriti u vojnu.

Vrlo sinkronizirano agresiraju iz vjerski, politički i svi drugi centara. Takvim vjerskim islamskim radikalizmom, kojem vjetar u leđa daje potkupljena interesna svjetska zajednica, neki visoki predstavnici, te pristrani Haaški sud, pomirenje kao temelj mira sve je udaljeniji, i nedostižni cilj. Zemlja je u tridesetogodišnjoj stagnaciji, u kojoj sve brže propada, i prazni se hrvatskim, dijelom i srpskim narodom, koji su taoci tog bošnjačkog ekstremizma.

No taj prisilni odlazak hrvatskog naroda plan je bošnjačkih, visokopredstavničkih, i haaških opasnih namjera etničkog i vjerskog čišćenja hrvatskog nacionalnog i katoličkog identiteta, slično onome što danas svijet gleda u putinovskoj agresiji na Ukrajinu i istrijebljenje Ukrajinaca na vlastitom teritoriju. Već je u svim dosadašnjim slučajevima dokazano da je od političke agresije, kakvu danas provode Bošnjaci na nebošnjake napose na Hrvate koje su Visoki predstavnici i Haaški “sudci” utjerali u federalni beha rezervat, do one vojne vrlo kratak put. Tu praksu agresora potvrdio je i Putin udarom na nedužni ukrajinski narod.

Nešto od muslimanske agresije na hrvatski narod preuzeo je i Putin. Naime poput muslimanskog izgladnjivanja Hrvata u konclogoru Lašvanske doline, i genocidnih ubojstava u Buhinim Kućama, Križančevu Selu, Miletićima, Dubravici, Grahovčićima, Brajkovićima, Maljinama, Gučoj Gori, Rudniku, Putkovićima, Brdu, Radonjićima, Bukovicama, Vitezu, Travniku, Novom Travniku, Bandolu, i svakom djeliću tog najvećeg konclogora u vrijeme vjerskog beha rata, Putin to isto čini u Ukrajini, u svim okupiranim gradovima.

I kao što su Muslimani odlikovali, a zatim i Bošnjaci  odlikuju ratne zločince koji su počinili strašne zločine nad Hrvatima u Srednjoj Bosni, tako radi i Putin nagrađujući ruske zločince za počinjene zločine nad ukrajinskim narodom. Naprosto svako povijesno vrijeme, i svaki agresor ima svog Putina, a beha zbirni entitet ima još i islamske radikaliste, koji i danas tri desetljeća u beha primirju politikom isključivosti, ucjenama, prijetnjama ratom, kočenjem svakog koraka Bosne i Hercegovine u mirnu i prosperitetnu, svakom narodu prihvatljivu budućnost, vrše neki vid gladomora hrvatskog naroda,  prisiljavajući ga na odlazak iz domovine.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Kristalna noć bijelopoljskih Hrvata

HF

AKOS, FEMYSO i druge bošnjačke organizacije

hrvatski-fokus

Književni natječaj Matice hrvatske u Sarajevu u kolovozu 1944.

hrvatski-fokus

Dolaze ISIL-ovci, odlaze Hrvati

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više