Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Cjelovita Bosna i Hercegovina je samo jedna fikcija

Bošnjaci skrivaju i namjensku industriju i isilovske ćelije

 

Rat na Bliskom istoku između terorističkog muslimanskog Hamasa i Izraela, kojem neke islamske zemlje i muslimanski teroristički pokreti prijete uništenjem i brisanjem sa karte svijeta, ubrzano se širi, na jedan drugačiji način no jednako razoran kao i vojni, i izvan prostora sukobljenih strana. Na stranu islamskog terorizma, palestinske organizacije Hamas koju je cijeli slobodni svijet zapadne civilizacije proglasio terorističkom, vojno su se postrojile gotovo sve islamske zemlje, te indirektno krenule u pokušaj uništenja države Izrael i izraelskog naroda. Osuđuju izraelsku obranu, nazivaju je svakakvim imenima, prijete, pomažu materijalno i simbolično kroz sve vidove pomoći, održavaju se prosvjedi po svim muslimanskim gradovima, i ništa manje po europskim u kojima u svim ljudskim pravima i vjerskim slobodama žive muslimani. Time se antisemitizam iz islamskih zemalja proširio i u druge zemlje svijeta, i bliskoistočni teroristički rat Hamasa i obrambeni Izraela ubrzano se globalizira na muslimanskoj strani. Benzin na rasplamsalu ratnu buktinju, sa ciljem daljnjeg homogeniziranja i radikaliziranja muslimana u svijetu polio je, kum Bakira Izetbegovića kojem je njegov babo Alija ostavio Bosnu u amanet, turski predsjednik Erdoğan zazivajući svjetski rat između “križa i polumjeseca”.

No, ne najavljuje Erdoğan početak nego nastavak rata između okupatorsko rušilačkog polumjeseca koji je zaustavljen pod Bečom, i uvijek i svugdje napadanog i rušenog križa. Kojeg jednakim kršćanofobizmom ruše i u Erdoğanovoj Turskoj stavljajući u funkciju džamije na mjesto osvojene crkve Svete Sofije, i u dobivenom amanetu Bosni i Hercegovini na isti način džamijaziranja crkve Svete Marije u Jajcu, kao i u Njemačkoj u kojoj ovih dana studenog 2023. njemačka policija provodi opsežne racije po stotinama izgrađenih džamija.

Neke od tih muslimanskih vojarni kako ih je nazvao Erdoğan, a za koje njemačka policija vjeruje da su ispunjene hamasovcima, i onima koji financiraju taj islamski terorizam, nazvane su, ne slučajno, po jednoj od 17 travničkih džamija, plava džamija. I ona u Njemačkoj kao i travnička plava, ili šarena, džamija tijekom muslimanske agresije na Hrvate i rušenja njihovih svetinja i bogomolja najobimnije oko Božića i Uskrsa, centar su najradikalnijih hamasovaca. Travnik je zbog šarene džamije i bio, a i danas je, centar vehabija, mudžahedina, isilovaca, hamasovaca, svih onih koji su se u nekom broju preselili u Njemačku plavu džamiju.

Što je više izgrađenih takvih Erdoğanovih vojarni u slobodnom europskom svijetu, u Merkeličinoj Njemačkoj koju je kao i Alija što je izdao Bosnu, “izdala Erdoganu u amanet” kroz nezabilježenu podaničku suradnju uz to i milijardama eura plaćeni turskom predsjedniku, bilo je još više srušenih crkava i u Turskoj i u beha vjerskoj zajednici islama, katoličanstva i pravoslavlja.

Muslimanskim procesom gradnje džamija po Europi i rušenja crkava u islamskim zemljama i na beha “malom terorističkom muslimanskom otoku” zapravo je nastavljen, pod Bečom zaustavljeni okupatorski rat polumjeseca protiv križa. Stoga se i jesu u blisko istočni rat terorističkog Hamasa i Države Izrael uplele gotovo sve islamske zemlje.

Među njima vidljivo mjesto političke potpore terorističkom Hamasu zauzela je muslimansko-bošnjačka strana, koja time, zbog neusklađenosti beha vanjske politike sa drugim dvjema beha sastavnicama, pokazuje svu debelu i nikad više prohodnu podijeljenost Bosne i Hercegovine. U trosmjernom nacionalno vjerskom, kulturno političkom, savezničko ideološkom bosansko i hercegovačkom hodu u mjestu, zapravo nazadovanju u sadašnjosti iz koje ni korak da se makne u budućnost, ne može se, pa i zbog mira i na tim prostorima i ne smije, govoriti ni o kakvoj zajedničkoj islamsko-pravoslavno-katoličkoj budućnosti u takvoj njihovoj sadašnjoj podijeljenosti.

Govoriti o unitarističkoj cjelovitosti u građanizirano islamiziranoj  beha zajednici muslimansko-bošnjački  rat na Hamasovoj strani je i rat   protiv križa u beha zajednici, te dijelom i protiv onih muslimana Bošnjaka koji Zbirni beha entitet vide ne samo u Europi nego i europski uređen. Daleko od svakog terorizma, pa i onog muslimanskog koji nasilno mijenja sliku svijeta, ali i nekadašnje Bosne i Hercegovine, koja nije bila u prijeratnoj  prošlosti, do dolaska isilovaca i hamasovaca, mudžahedina i vehabija, tijesna niti jednom svom narodu.

Rat polumjeseca protiv križa

Dolaskom islamskih terorista u Alijin vjerski rat što ga započeo za teritorij i islam, brutalnostima i barbarstvima počinjenih zločina nad kršćanima, napose nad katolicima, beha zajednica je raskomadana i ispregrađivana u komade i komadiće koje je nemoguće više spojiti. No sitnjenje beha šarolikosti nastavljaju naveliko pripadnici Isila, bilo oni domaći ili oni koji se vraćaju sa ratišta “polumjeseca protiv križa” koji se vode ili na Bliskom istoku ili u nekim drugim islamskim zemljama u kojima se privodi istrjebljenje kršćana.

Na isilovsku opasnost u BiH koja kontinuirano raste od vremena vjerskog beha rata u kojem su masovno sudjelovali na Alijin poziv, ukazao je i predsjednik Republike srpske. Uvid u isilovsku terorističku nazočnost u beha zajednici Republika Srpska stekla je tek onda kada je na neka ministarska mjesta sigurnosti ili policije u beha institucijama došao Srbin. Sve do tada muslimansko-bošnjačka strana, kao zmija noge, skrivala je isilovske teroriste, njihove čelije i entitete koji pokrivaju velik beha prostor.

Iz te činjenice razaznaje se i razlog muslimansko-bošnjačkog biranja svoga zeta Komšića na hrvatsko mjesto u beha Predsjedništvu. Apsolutna muslimanska kontrola svih beha institucija provođena i kroz krađu hrvatskih mjesta u beha vlastima nije samo daljnja dioba beha društva, nego i podebljavanje izgrađenih diobenih zidova iza kojih muslimani Bošnjaci skrivaju i namjensku industriju, i isilovske ćelije, i isilovce, i politike koje vode jednu prema kršćanskim a drugu prema muslimanskim zemljama. Stoga više nitko razuman kome je do mira ne samo u Zbirnom beha entitetu nego i šire u Europi, ne vjeruje u održivost cjelovite beha zajednice sa isilovskim ćelijama i entitetima, koji se spremaju pod zaštitom muslimansko bošnjačkog čelništva, i onog suradnika iz vremena vjerskog beha sukoba iz kojeg je izašao okićen zlatnim ljiljanom, i na tim europskim prostorima, ali i u mrskoj Europi križa izvesti, također, jedan u nizu planiranih 7. listopadskih terorističkih zločina, kakav su napravili u Izraelu, Svetoj zemlji. I sa samo sto islamističkih terorističkih ćelija  koje je otkrio predsjednik Republike srpske, a koja je također puna velikosrpskih terorističko četničkih čelija iz kojih ubijaju hrvatske povratnike, isto što i čine velikomuslimanski teroristi, cjelovita Bosna i Hercegovina je samo  jedna fikcija svih onih koji je cjelovitom zagovaraju. Njena cjelovitost moguća je jedino u konfederaciji tri nacionalna, vjerska i kulturna entiteta.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Alijin sin plače za trećinom BiH

hrvatski-fokus

Nerasvjetljena povijesna istina

HF

Započinju Dani pobijenih hercegovačkih franjevaca

hrvatski-fokus

Dvoentitetska zemlja je suvremeni Bleiburg

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više