Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Višestruke srpske i jugokomunističke laži protiv Hrvata

U emisiji Otvoreno na HRT-u napokon trebaju Hrvati progovoriti o Hrvatima Ivanu Šreteru, Aleksandri Zec, Verici, Nikšić, stradanjima u Hudoj Jami, Teznom…

 

Da su u Hrvatskoj potrebne promjene, to svi govore. To govore, i oni koji su stalno na vlasti, još iz bivše državi. Pa kako do tih promjena? Mislim da se svi slažemo u tomu, da od politički izbora u Hrvatskoj nema koristi, te da je ulica jedino rješenje. Međutim, ulica je opasna. Ulica je njihova. Ali tu je Tomislav Josić iz Vukovara, lijek za ulicu. Kao što je Tomislav Josić organizirao onaj prosvjed u Vukovaru 2018., tako bi trebalo u svim županijskim centrima, jednog neradnog dana organizirati jedan prosvjed.

A što vikati, koje natpise nositi? …Feniks 72. i Tražimo pristup HRT-u.

Samo to, ništa drugo i ništa više. Pa upozoriti javnost, i same prosvjednike, kako se samo to može vikati i na natpisima pisati, sve drugo, treba tretirati kao maslo pete kolone.

Da nam je s ulice potrebno vršiti pritisak na terorističku organizaciju HRT, lako je dokazati. Jer je toga puno. Sve osim TV kalendara. Npr. slučaj Ivana Šretera i slučaj Aleksandre Zec. Ili slučaj žive zapaljene maloljetne Verice Nikšić u Širokoj Kuli 1991. i opet slučaj Aleksandra Zec. Ili slučaj prebacivanja bagerom posmrtnih ostataka ubijenih Hrvata iz jedne

masovne grobnice u drugu da bi se sakrio srpski ratni zločin, i opet slučaj Aleksandra Zec. Uz znanstveni osvrt na prebacivanje bagerom ubijenih Hrvata iz jedne masovne grobnice u drugu? Civilizacijski nivo i humanost onih koji su ubijali, bacali u masovnu grobnicu i bagerom prebacivali posmrtne ostatke ljudi iz jedne masovne grobnice u drugu, uz medijsku zaštitu i potporu svega toga, a slučaj Aleksandra Zec – medijski eksponiran „do plafona“? Koji su tu gori, oni koji su ubijali, u masovnu grobnicu bacali i bagerom prebacivali ili oni koji kriju, taje, lažu, selektiraju i eksponiraju? Najprije na HRT-u? I HRT krije i negira to prebacivanje bagerom ubijenih Hrvata iz jedne masovne grobnice u drugu?

Zar nije samo to dovoljan razlog da se na HRT vrši pritisak s ulice? Kada bi druga strana dobila pristup HRT-u, lako bi bilo odrediti teme o kojima bi se morala voditi rasprava na HRT-u u Otvorenom.

Najprije Jasenovac! Ja kažem da postoji Jasenovac 1 i Jasenovac 2. Onaj stvarni Jasenovac i ovaj „logor smrti od 700.000 (8000) žrtava u kojem se ubijalo samo zato što si bio Srbin, Židov ili Cigan vičući Za dom spremni“.

Bez obzira na zabranu istrage Jasenovca, kada bi se na HRT-u moglo govoriti o posljedicama Jasenovca 2, posljedicama  promidžbe o „700.000 žrtava“, to bi moglo izazvati početak tih toliko potrebnih promjena u Hrvatskoj, i izvan Hrvatske. Sigurno se može reći kako je promidžba o „700.000 jasenovačkih žrtava“ mobilizirala i homogenizirala srpstvo, stvorila, pokazat će se, zločinačku i genocidnu „Krajinu“, te na kraju, i Srbima nanijela zlo. Uz napomenu na svjedočenje i suicid Milana Babića na sudu u Den Haagu. Tako stvoriti pretpostavku za dolazak na HRT Igoru  Vukiću i ostalima koji traže istragu Jasenovca. Kada je Jasenovac od „700.000 žrtava“ u UN-u, treba tražiti da se Hrvatska brani od te laži, najprije na HRT-u, onda u UN-u.

Pa Tito? U tjedniku 7 Dnevno od 10. siječnja 2020., Boštjan Marko Turk piše da Tito nije bio Josip Broz. Pa iznosi, kako kaže, za to pet nepobitnih činjenica što je posao za znanost i za pravosuđe. Iz priložene dvije slike iz bočnog profila glave u tom tjedniku, vidi se da se ne radi o jednoj osobi. Na jednoj je slici Josip Broz iz 1928. na drugoj Tito poslije Drugoga

svjetskog rata. Dobro, na ploči Trg Maršala Tite, ne može stajati – stranac u Hrvatskoj i 10. svjetski masovni ubojica. Ali bi to trebalo pisati u ostaloj literaturi i hrvatskim udžbenicima. Sa sudskom presudom, treba ići u Kumrovec. Kumrovčanima reći da oni imaju pravo imati spomenik Josipu Brozu, ne Titi u maršalskom šinjelu. Tako ukinuti Titov kult i „dan

mladosti“ 25. 5. Plus toga, znanost lako može dokazati, kako 10. svjetski masovni ubojica, i danas oblikuje svijest u Hrvatskoj. Treba reći kako se rezolucije Europskoga vijeća koje osuđuju sve totalitarizme, u Hrvatskoj ne provode zbog Titovih elita. Treba reći kako je Tito, i danas posmrtni (počasni) bos pripadnika kriminala u Hrvatskoj koji ne dozvoljavaju otvaranje arhiva UDBA-e i KOS-a što traži VE od Hrvatske.

Pa „Malaparteova zdjela očiju na poglavnikovu stolu“ i svastika u Livornu? Hrvatska treba tražiti ispriku od Italije za to oboje. I nakon što je Curzio Malaparte rekao da je on to izmislio, talijanski književnik Pino Giorgio Adriano Cinghiale, navodi u svojoj knjizi Malapartea 2011. A svastika od ljudskih tijela u Livornu na nogometnoj utakmici između Italije i Hrvatske prije petnaestak godina nije neki, nečiji performans ni izvedba nekog folklornog društva, nego etiketa nacizma! Hrvatskoj, na svjetskoj pozornici.

Pa suđenje iza zatvorenih vrata, sa zaštićenim svjedocima tužitelja, s napisanom presudom prije suđenja? Od suđenja nadbiskupu Stepincu, preko suđenja Andriji Artukoviću i Dinku Šakiću do tajnog svjedočenja Stjepana Mesića i Josipa Manolića u Haagu do suđenja hrvatskim generalima na domaćem sudu i slučaj Lora? U emisiju Otvoreno, treba

dovesti pravnog stručnjaka koji će objasniti, što je to bilo tajno svjedočenje Stjepana Mesića u Haagu? Treba ga pitati što on misli o svim tim suđenjima iza zatvorenih vrata sa zaštićenim svjedocima? Treba ga pitati, jesu li za njega to regularni pravosudni procesi i radi li se to još negdje, nekome osim Hrvatskoj. Ako da, dužan je reći kome i kada se to nekome radilo i radi.

Pa glupe kontroverze… “Pavelić 1941. dao Istru i Dalmaciju Italiji“, a Hrvati u Prvom svjetskom ratu ratovali protiv Talijana što je Italija Istru i Dalmaciju dobila Londonskim ugovorom 1915. „tzv. NDH“, a Jasenovac „logor smrti od 700.000 žrtava“ hrvatski (NDH-ov)? „partizani oslobodili Zagreb 1945.“, a Pavelić pobjegao iz Zagreba prije dolaska partizana u

Zagreb? „Tuđman i Milošević podijelili BiH“, a Knin ostao u „Tuđmanovoj polovici“? „Gledajmo u budućnost bez ustaša i partizana“, a snimili film Dnevnik Diane Budisavljević za školsku lektiru? „Hrvati se moraju suočiti sa svojom poviješću“! Je li to reduciranje ukupne hrvatske povijesti, na samo onu „Jasenovac logor smrti“?

Pa „ekskluzivno splićanstvo i ekskluzivno dalmatinstvo“? …“pravi Dalmoš“ i „fetivi Splićanin“- Boris Dežulović? „pravi Dalmoši“ i „fetivi Splićani“, oni iz kluba Borisa Dežulovića? Kojima je svaka druga „j… te Vukovar“. Kao i torcidaši koji stalno izazivaju sukob između Splita i Zagreba, isto „pravi Dalmoši“ i fetivi Splićani“? Ili tajna policija Orjune? Radi li se tu o krađi, uzurpaciji splićanstva i dalmatinstva?

Pa Bajramovićev intervju Feralu i Nobilovo izvješće za Ahmiće, kao Nobilova dvostruka crta zapovjedanja? Zar to nije za ekspertizu i za raspravu na HRT-u?

Pa demokracija, izbori i vlast u Hrvatskoj? U višestranačkoj Hrvatskoj, jedni te isti vladaju 30 godina sa dvadesetak posto od ukupnog broja birača.

Pa slučaj grof Tolstoj i tri Hirošime Hrvata na Bleiburgu Romana Leljka? Grof Tolstoj, završio na sudu u Engleskoj zbog pisanja istine o Bleiburgu.

Kad sve skupa zbrojimo, najdojmljiviji i najslikovitiji simbol svega toga možemo sažeti u ovu Tri Hirošime Hrvata na Bleiburgu i Aleksandra Zec. Aleksandra Zec, simbol laži o Hrvatima, kao i Malaparteova zdjela očiju na Poglavnikovu stolu; Tri Hirošime Hrvata na Bleiburgu, kao i slučaj Ivana Šretera simbol tabuiziranja genocida nad Hrvatima.

Pa neka netko reče da ne postoje velike urote. Velika urota protiv Hrvata. U tom slučaju, kako bi netko mogao objasniti šutnju o onim hrpama ljudskih kostura u Teznom i u Hudoj Jami u Sloveniji i toliku buku o Aleksandri Zec? Ne bi valjda išao pobijati postojanje velikih urota tvrdnjom da su ono sve kosti ratnih zločinaca iz Jasenovca, a da je Aleksandra Zec ubijena samo zato što je bila Srpkinja. A, nije. Jer majka Marija joj je Hrvatica. Dvostruka srpska laž!

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Plenković (ni)je dorastao izazovima!?

HF

Sluganski mediji, Pupovac i Plenković

HF

Pupovčev SDSS nije odustao od projekta velike Srbije

HF

Kako su Srbi-četnici 1941. klali Hrvate

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više