Hrvatski Fokus
Hrvatska

Ako je doprinos oporbe zero, nula, onda je logično da je sav doprinos zasluga HDZ-a!

Plenkovićeva floskula da je oporba doprinjela Zero-Nula, pokazuje da je on zapravo trećorazredni političar

 

U svom godišnjem izvješću o radu Vlade u Saboru, predsjednik Vlade Andrej Plenković je konstatirao da je zasluga oporbe za sva „postignuća“ u 2022., pa i ranijih godina, ravno Zero-Nula! Pa ako bi kao poslušni HDZ-ovski zombiji prihvatili tu konstataciju Plenkovića, onda se logično nameće zaključak da je za sva „postignuća“ jedino zaslužan HDZ odnosno genijalni Plenković osobno, naravno uz asistenciju ‘vladajuće’ saborske većine u kojoj desetak „žetončića“ čine tu stabilnu  ‘vladajuću’ većinu!

No, to onda znači da je genijalni Plenković sa svojom vladajućom ‘zombi’ svitom, iskjučivo zaslužan za doprinos tomu da je Hrvatska premrežena korupcijom, najlošija u društvu onih najboljih u EU-u, kako to često ponavlja Plenković, da ne zna nikada ništa o tomu kako i tko je pljačkao u INI, da njegovi ministri nenamjenski troše, narodski rečeno potkradaju, sredstva koju je Hrvatska „isprosjačila“ iz fondova EU-a, da procesi protiv njegovih ‘sustranačkih’ pajdaša znakovito zastarijevaju, pa nema sankcija za korupciju, pljačku i slična ‘nestaštva’, da se novci za razvoj pojoprivrede iz fondova EU-a potroše na neznano, a poljoprivreda nam je sve slabija i nedostatna da nas prehrani, da nema uvoza poljoprivrednih proizvoda iz kojekuda iz Belgije, Grčke, Portugala pa sve do Pakistan ili Afganistana. Također naš genijalni premijer ne zna ništa o tomu zašto nam Hrvati bježe iz Hrvatske brže i u većoj mjeri nego iz bivše Juge.

Naš se genijalni Plenković ponaša kao neki nedoučeni, nižerazredni trener u nekomu športu, koji za neuspjeh momčadi koju „vodi“ uvijek okrivljuje igrače koji nikada ne ulaze u igru, a ne one koje sam izvodi na teren. Igrač sa klupe ne može postići gol dok sjedi na klupi i ne uvodi ga se u igru, tako ni oporba objektivno ne može biti kriva za to što nije doprinjela ničemu, jer nema nikakave ovlasti da nešto učini, pa je Plenkovićeva floskula da oporba doprinjela Zero-Nula, je pokazatelj toga da je zapravo on trećorazredni političar, koji se  nesrećom za narod na neki način dokopao vlasti, koju ne zna obnašati!

Sama hvalisanja o vlastitim „postignućima“ su samo sitne „kozmetičke“ korekcije kojima pokušava prikriti svu bijedu svoga neznanja u obnašanju vlasti. I zato mu trebaju razni Zekanovići, Habijani, Pavići, Bačići, Peovićke, i slični koji na sav glas hvale „carevo novo ruho/postignuća, dok je car zapravo gol!“.

Laslo Torma, dipl. ing. el.

Povezane objave

Mustač i Perković bili su gospodari života i smrti!

HF

Plenkovićev kontinuitet gubljenja glasova birača

HF

Sanda Ham: Vuk Karadžić očajan je pisao – Hrvati nikako da priznadu da su Srbi

hrvatski-fokus

Dok trešnje cvatu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više