Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Kraš proizveo napolitanke s velikim N

Napolitanke od ove jeseni dolaze i u dva nova formata

 

Uredili smo jedne i jedine, Napolitanke s velikim N. One se umaču u mlijeko, one se hrskaju na suho. Njihovi se redovi „tamane“ po redu, a njihovi slojevi razdvajaju u najfinije listiće. Dijele se s prijateljima, nose u goste, kupuju samo za sebe. One su najpoznatiji vafl na ovim prostorima i odsad dolaze u novim formatima i redizajniranoj ambalaži. Da, to su jedne jedine – Kraševe Napolitanke.

Ima nešto u klasici i tradiciji, ali volimo i promjene. Tako su omiljene Napolitanke chocolate cream zadržale ambalažu u svojoj karakterističnoj narančastoj boji, dok su Napolitanke nougat – s punjenjem od lješnjaka svoju svijetloplavu opravu ove jeseni zamijenile zagasitom ciglastom varijantom. Voćne Napolitanke lemon orange svoju prozračnost komuniciranju i svježom limun-žutom bojom, a Napolitanke lješnjak bez dodanih šećera dolaze u tamno zelenoj varijanti.

Novost je i da Napolitanke cocoa & milk s kakao vaflom i mliječnim punjenjem odsad dolaze u svijetloplavoj boji, a Napolitanke cocoa & choco s tamnim vaflom i čokoladnim punjenjem na prvi pogled otkrivaju svoju kakao stranu.

Vjerujemo da će obožavatelji iz prvih redova biti oduševljeni jer osim što police pune novim vizualima i ambalažom, Napolitanke od ove jeseni dolaze i u dva nova formata. U kutiju od 327 grama smjestila su se tri reda pojedinačnih flow pack pakiranja koja čuvaju svježinu Napolitanki. Tako svaki dan po redu možeš pojesti jednu dozu hrskavosti i sreće. A kad ni sam ne znaš treba li ti najmanje pakiranje od 93 grama ili ono od 327 grama, kreni linijom manjeg otpora te se zasladi Napolitankama chocolate cream, nougat, lemon orange ili cocoa & milk koje su se poredale u novo pakiranje od 187 grama.

Ukratko, u različitim veličinama, u različitim bojama, nove-dobre-stare Napolitanke pronađite u vama najbližoj trgovini i uživajte u njihovom okusu i svježini.

O Krašu

Povijest Kraša započinje u Zagrebu, na temeljima tvornice za proizvodnju čokolada Union koja je osnovana 1911. godine kao prvi industrijski proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi. Dvanaest godina kasnije zagrebačko poduzeće Bizjak započelo je s proizvodnjom dvopeka, keksa i vafla, a 1950. godine te se dvije tvornice s još nekoliko manjih proizvođača ujedinjuju pod zajedničkim imenom antifašističkog borca i sindikalista Josipa Kraša. Kraševa je povijest obilježena velikim uspjesima i prekretnicama, među kojima su i titula dobavljača kraljevskog dvora u Beču i Budimu 1913. godine te početak proizvodnje prvih bombona s crtom 1936. godine, najtanje čokolade na svijetu 1938. godine ili prve robne marke na ovim prostorima 1946. godine. Danas je Kraš suvremena kompanija koja se uspješno prilagođava izazovima i zahtjevima tržišta, a svoje poslovanje temelji na najvišim standardima kvalitete, bogatstvu asortimana, prepoznatljivim brendovima i stoljetnoj tradiciji. U sklopu Kraš grupe posluje pet tvornica – tri u Zagrebu, jedna u Osijeku te Mira u Prijedoru, u kojima je zaposleno oko 2.300 radnika. Više od polovice ukupne proizvodnje plasira na domaće tržište, dok ostatak izvozi na brojna inozemna tržišta, uključujući države u okruženju, Zapadnu Europu te prekomorska tržišta Australije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, kao i pojedinih azijskih i afričkih zemalja.

Anđelka Felja

Povezane objave

ODJECI SUDA U WASHINGTONU – MOL bi mogao dobiti od Hrvatske i preko 10 milijardi kuna

hrvatski-fokus

Američki predsjednički izbori i umjetna inteligencija

hrvatski-fokus

Tuča i solarna elektrana – što učiniti?

hrvatski-fokus

Budućnost pripada obnovljivim izvorima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više