Hrvatski Fokus
Znanost

Kako su četiri vrhunska klimatologa i meteorologa skrušili teorije klimatskih alarmista

Jay Lehr, Stanley B. Goldenberg, Richard A. Keen i Tom Harris

 

Izvještaj američkog meteorološkog društva govorio je: “…o nečuvenim temperaturama u arktičkoj zoni, ekspedicije izvještavaju o nestašici leda na dalekom sjeveru…, i u roku od nekoliko godina predviđa se da će more porasti i mnogi obalni gradovi će biti nenaseljivi”. U šali su stručnjaci iz ovog videa zaboravili da je to izvješće iz 1922. A sve što se dogodilo kasnije bilo je značajno smanjenje temperature – donosi Azra na svom profilu.

“Jedina izvanredna situacija koja je važna, je prijetnja našem načinu života u slobodnom demokratskom svijetu koju su nam postavili klimatski alarmisti, od kojih mnogi zapravo ne mare za klimu ili okoliš općenito. Njihov cilj je svjetski socijalizam i potpuna državna kontrola nad narodima na našem planetu. To je napad ništa manje zastrašujući i štetan od ratova koji muče čovječanstvo od početka vremena. Vrijeme je da im se vlade suprotstave.”

Šaljiva vremenska crta klimatskih promjena… (Novo ledeno doba, mrtvi oceani, New York će biti potopljen u 2019., Maldivi nestali 2018., i na kraju – ‘dajte nam vaš novac ili dijete ponovno vrištati…’) Jay Lehr je međunarodno poznati govornik, znanstvenik, viši savjetnik za politiku u Međunarodnoj koaliciji za znanost o klimi i viši znanstveni analitičar u CFACT-u. Lehr je međunarodno poznati govornik i autor koji je svjedočio pred Kongresom u desetinama navrata o pitanjima životne sredine i konzultirao se s gotovo svim agencijama nacionalne vlade, kao i mnogim stranim zemljama. Dr. Richard A. Keen klimatolog i meteorolog. Stanley B. Goldenberg je meteorolog za istraživanje uragana koji se nalazi u Miamiju, Florida.

Tom Harris je izvršni direktor Međunarodne koalicije za znanost o klimi.

https://croativ.net/kako-su-cetiri-vrhunska-klimatologa-i-meteorologa-skrusili-teorije-klimatskih-alarmista-38529/

Povezane objave

Ni Nijemci ne će uzimati dodatna cjepiva (1)

hrvatski-fokus

Podatci su vrjedniji kriminalcima

HF

Zašto o CADM-u upravo na portalu ZG-magazin?

HF

Što povezuje pandemiju i klimatski poremećaj?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više