Hrvatski Fokus
Religija

Sveopće Masonsko bratstvo boji se moći Svete Krunice

Držite u rukama krunicu koju neki smatraju simbolom ‘vjerskog radikalizma’

 

Niže prenosimo obraćanje nadbiskupa Carla Marie Viganòa  katolicima koji su se okupili na Nacionalnom maršu pod imenom Naš Ratni Put:

Dragi prijatelji,

U društvu koje nema ni ideala ni sposobnosti boriti se za bilo što, u kojem vlada licemjerni pacifizam kukavica koji predaju svoje oružje pred nasiljem tiranina, pozvani ste kao pravi katolici svjedočiti Evanđelje i pokazati svijetu ono Kraljevstvo nebesko koje se osvaja junaštvom krijeposti i ljubavlju prema Bogu i bližnjemu. Držite u rukama krunicu koju neki smatraju simbolom “vjerskog radikalizma”. Ali upravo nas ta sveta Krunica mora voditi da je se držimo s još većim uvjerenjem.

Pogledajte, oni su konačno tu. Pogledajte, napokon su izašli na vidjelo, zagovornici sveopćeg Masonskog bratstva, da sipaju svoju mržnju prema Presvetoj Krunici, koja je „kula spasa pred napadima pakla i sigurna luka u brodolomu.” A drugačije i ne može biti: u ratu duhovnog i materijalnog svijeta još jednom imamo potvrdu, da iza globalističke fatamorgane stoji tiranija Sotone i njegovih satelita.

“Država je sekularna”, kažu. Ali ova Država, koja sebe naziva sekularnom, u stvarnosti je nereligiozna i bezbožna i antikatolička. 

Ona mrzi katoličku misu, ali ne i njezinu koncilsku parodiju. Mrzi katoličku doktrinu, ali ne i “učiteljstvo” iz Svete Marte. Mrzi katolički moral, ali hvali Bergoglija za njegove intervencije u korist sodomije, klime i imigracije. Mrzi molitvu, a posebno krunicu, koja na čelo naše male formacije stavlja Gospu. Ona koja je nositeljica pobjeda, Ona – koju kršćanstvo zaziva kao Kraljicu svete krunice. Ova “sekularna država”, koja je sekularna samo po imenu, ali u stvarnosti je intrinzično buntovna prema našem Gospodinu, zna što je nadnaravna moć milosti, što je snaga molitve i posta, i zna beskrajnu vrijednost svete Žrtve Mise. Zato želi spriječiti bilo kakvo javno očitovanje vjere, te žigosati kao ekstremiste – “radikalne tradicionaliste” – katolike koji vitlaju nepobjedivim oružjem krunice ili koji kleče pred Bogom, ali ne kleče za Black Lives Matter. 

Nije iznenađenje da sluge neprijatelja dijele ovu bijesnu odbojnost prema svetoj krunici: svaka Zdravo Marija koja se uzdiže na nebo da časti Majku Božju i moli je da zagovara “za nas grešnike”, dodaje strelicu u tobolac anđela i ruši nesigurnu moć Kneza ovoga svijeta,

Čini se da je pobijedio svijet Velikog resetiranja i Agende 2030, svijet Davosa i UN-a, svijet WHO-a i lihvarskih financija. Nakon ostavke Benedikta XVI nedostajao je duhovni autoritet, koji bi se mogao suprotstaviti dolasku Antikrista. Na njegovo mjesto postavljen je čovjek od strane St. Gallen mafije. Katoličku crkvu danas zasjenjuje duboka crkva. 

Mi smo “kontrolna skupina” tradicionalnog svijeta u globalističkom društvu.

Zato nas žele poništiti, učiniti nevidljivima i cenzurirati. Samo naše postojanje dokaz je prijevare i prokazuje njezine krivce. Oduprite se, dakle: kao katolici! Oduprite se kao što ste to učinili odbijanjem obveznog cijepljenja!

Bergogliansko veliko vijeće i javna vlast ponovno su se složili oko slanja našeg Gospodina u smrt, zbog istog “zločina” koji su učinili davno prije: jer je proglasio Svoje kraljevstvo. Oni koji priznaju Isusa Krista kao Kralja su neprijatelji duboke države i duboke crkve, budući da oboje odbijaju podložiti se Njihovom carstvu i pokoravati se Njihovom Zakonu, i dobro znaju da tamo gdje Krist vlada, nema mjesta ni za loše pastire niti za loše vladare.

Na kraju svete mise, nakon posljednjeg evanđelja, moli se svetom Mihaelu, zaziva ga se kao “Kneza vojske nebeske” i moli ga se da Sotonu i ostale zle duhove koji tumaraju u paklu otjera natrag u pakao u svijet koji traži propast duša. U molitvi koja joj prethodi, svećenik traži Božji zahvat pro libertate et exsaltatione Sanctæ Matris Ecclesiæ, za slobodu i pobjedu svete Majke Crkve. Zbog toga se molimo slavnom Arkanđelu; zbog toga častimo Majku Božju molitvom svete krunice i pobožnim pobožnostima; iz tog razloga svećenici slave svetu misu svaki dan, izlijevajući na ovaj zabludjeli svijet beskrajne milosti muke našega Gospodina.

Dragi katolici! Ako građanski zakon priznaje pravo na obranu domovine oružjem, zakon Gospodnji nalaže da ovu epohalnu bitku vodite duhovnim oružjem koje vam Sveta Crkva stavlja na raspolaganje: neiscrpnim arsenalom. Uzmite svetu krunicu, kleknite – i vi, ljudi i djeco! – i molitvom pokažite svoju snagu, svoju hrabrost i svoju kršćansku čast. Neće naše ljudske snage nadvladati neprijatelja, nego ogromna falanga anđela i svetaca, iza zastave križa koju drži arkanđeo Mihael i pod zaštitom Djevice koja je Auxilium Christianorum, Pomoćnica kršćana. Od nas se samo traži da izaberemo na kojoj smo strani i da ispunimo svoju dužnost.

Molite, činite pokoru, postite. Živite u milosti Božjoj tako što ćete često ispovijedati svoje grijehe i primati svetu pričest. Nikada nemojte prestati biti tijesno povezani s Gospom pomoću svete krunice: ako je u prošlosti Europa bila spašena od muslimanske invazije zahvaljujući ovoj molitvi, svijet će biti spašen tim više, ako jednostavne i svete riječi Zdravo Marija nastavi uzdizati se u Nebo sa svih strana zemlje.

Blagoslivljam vas sve.

Carlo Maria Viganò, nadbiskup

hrvatskikrsnizavjet.com/nadb-vigano-sveopce-masonsko-bratstvo-boji-se-moci-svete-krunice

Povezane objave

“Jedna svjetska vlada”

HF

Bareljef Nebeskih jaslica

HF

Ciklus akrila sa sakralnim motivima Bojana Doleneca

hrvatski-fokus

Sveti Marko Križevčanin – Hrvat

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više