Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Žalosno je u što se Njemačka pretvorila, kao i cijela Europska unija

Racije u Njemačkoj! Migrant nožem ubio curicu, a policija uhićuje ‘naciste’ koji su kao htjeli srušiti vladu

 

Na čelu urotnika je 71-godišnji djedica, a vlast u cijeloj zemlji su trebala preuzeti samo 52 urotnika. Može li priča biti više šuplja nego što jest? U masovnim racijama diljem Njemačke uhićeno je 25 osoba koje se sumnjiči da su htjele nasilno srušiti vladu. Iako bi se očekivalo da će racije uslijediti zbog 27-godišnji tražitelja azila iz Eritreje, koji je u gradu Illerkirchbergu nožem ubio 14-godišnju curicu, a njezinu godinu dana mlađu prijateljicu teško ozlijedio, to se nije dogodilo. Racije se provode zbog navodnih nacista koje je predvodio, ni manje ni više već opaki 71-godišnji djedica, pod nadimkom Heinrichom XIII. Među uhićenima u 11 njemačkih država su i navodni kolovođe, objavili su federalni tužitelji. Uhićena je i bivša parlamentarna zastupnica krajnje desne stranke AfD. Ne treba posebno isticati da se ta stranka protivi liberalnoj politici prihvaćanja migranata.

Među 25 pripadnika skupine tzv. Građana Reicha, koji su u akciji njemačkih vlasti uhićeni zbog sumnje u pripremu puča, je i bivša zastupnica desno-populističke Alternative za Njemačku te brojni bivši vojnici Bundeswehra i vojske DDR-a, priopćilo je njemačko državno odvjetništvo. Među uhićenima je i osoba koja je trebala biti postavljena za novog poglavara Njemačke, navelo je odvjetništvo. “Uhićene se tereti za pripadnost terorističkoj organizaciji te pripremu rušenja ustavnog poretka SR Njemačke”, stoji u priopćenju Glavnog državnog odvjetništva u Karlsruheu. Kod 25 uhićenih se radi o njemačkim državljanima i jednoj ruskoj državljanki, a uhićenja su izvršena diljem cijele Njemačke te na dva mjesta u inozemstvu, u Austriji i Italiji. Pretresi u 130 objekata i dalje traju. Racije je izvelo više od 3 tisuće policajaca i pripadnika snaga sigurnosti u 11 njemačkih saveznih država. Istraga je pokrenuta i protiv još 27 osoba tako da odvjetništvo govori o ukupno 52 optuženih.

Nejasno je međutim kako je 52 ljudi naumilo preuzeti vlast u zemlji koja broji više od 83 milijuna stanovnika i čije su policijske snage 1000 puta veće od broja zavjerenika? “Pripadnici skupine slijede ideologiju sastavljenu od teorija zavjere i duboko su uvjereni da Njemačku trenutno vode pripadnici tzv. ‘duboke države’“, stoji u priopćenju odvjetništva. Uistinu je čudno kako su tako nešto mogli pomisliti s obzirom da njemačko vodstvo građane te zemlje sigurnom rukom vodi u bolju budućnost. Doduše, tamo neće imati struje i plina, biti će siromašni jer će im inflacija obezvrijediti svu zaradu, ali LGBTQ zajednica i migranti će svakako biti zadovoljni.

Pripadnici skupine Građani Reicha su između ostalog planirali napasti zgradu Reichstaga, napade na infrastrukturne objekte te izazvati “strah među građanima”. Pripadnici skupine su nakon svrgavanja vlasti oružanim putem htjeli “s predstavnicima sila pobjednica u Drugom svjetskom ratu” pregovarati o novom ustroju Njemačke. Doduše nešto ih je bilo malo za to sve, ali nema veze.

Naravno, kako bi ovako lijepa priča mogla proći bez omražene Rusije i Putina. “Središnji partner u ovom pregovorima je trenutno Ruska Federacija. Optuženi Heinrich XIII. P.R. je već stupio u kontakt s predstavnicima Rusije u Njemačkoj. Prema dosadašnjoj istrazi nema naznaka da su predstavnici Ruske Federacije pozitivno reagirali na upit optuženoga”, stoji u priopćenju. Baš čudno da Putin nije odmah skočio kad mu se javio 71-godišnji djedica.

Istraživački tim javnog servisa ARD-a javlja kako se kod “Heinricha XIII.” radi o navodnom vođi skupine i poduzetniku Heinrichu Reussu, pripadniku stare plemićke obitelji. On je, prema informacijama ARD-a, trebao nakon dolaska na vlast u svojstvu regenta preuzeti vodstvo nad “novim Reichom”. Naravno, ako mu išijas i staračka kostobolja to dopusti, odnosno ako u međuvremenu još uvijek bude živ. Žalosno je u što se Njemačka pretvorila, kao i cijela Europska unija.

http://www.paraf.hr/racije-u-njemackoj-migrant-nozem-ubio-curicu-a-policija-hapsi-naciste-koji-su-kao-htjeli-srusiti-vladu/

Povezane objave

Velike ideje i mali narodi

hrvatski-fokus

Diktatori demokracije

hrvatski-fokus

Njemačka griješi u politici prema SAD-u

HF

Mali nuklearni rat na europskom terenu?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više