Hrvatski Fokus
Znanost

Katastrofalna zaraza – nova pandemijska vježba

Vježba izvedena u organizaciji Johns Hopkins Center predviđa pojavu nove bolesti koja se brzo širi, ima veću smrtnost od Covida i neproporcionalno zahvaća djecu i mlade ljude

 

Sjećate se „Događaja 201“ („Event 201“) od 18. listopada 2019. u New Yorku, koji je organizirao Johns Hopkins Center for Health Security, u partnerstvu s WEF-om (Svjetski ekonomski forum) i Zakladom Bill & Melinda Gates? Naravno, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je također bila prisutna, kao i svi globalistički igrači, uključujući Svjetsku banku, Međunarodni monetarni fond (MMF) i Ujedinjene narode (UN) i mnoge njegove podorganizacije. Vidjeti: www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/event201/

Ovo je bila „stolna“ simulacija, kako su je nazvali – pandemije korone koja bi mogla pogoditi cijelu svjetsku populaciju „jednog od ovih dana“… Dogodilo se to nepuna tri mjeseca kasnije. Ostalo je povijest. Sada su isti osumnjičenici, službeno zamijenivši WEF (Svjetski ekonomski forum) Svjetskom zdravstvenom organizacijom / WHO-om kao ključnim sponzorom, iskoristili događaj Godišnjeg sastanka Velikih izazova (Grand Challenges Annual Meeting) u Bruxellesu, Belgija, 23. listopada 2022. za sličnu „stolnu“ vježbu, ovaj put nazvanu „Katastrofalna zaraza” („Catastrophic Contagion“) – pogledajte: „Catastrophic Contagion“ – a global challenge exercise; www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/

Vježba izvedena u organizaciji Johns Hopkins Center for Health Security („Centar za zdravstvenu sigurnost Johns Hopkins“) u zajedništvu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i Zakladom Bill & Melinda Gates predviđa pojavu nove bolesti koja se brzo širi, ima veću smrtnost od Covid-a i neproporcionalno zahvaća djecu i mlade ljude.

Je li slučajnost da je mjesto održavanja ovog događaja Bruxelles, sjedište Europske unije i NATO-a? Čudno da je ovo isplivalo tek sada. I budite uvjereni, Svjetski ekonomski forum (WEF) je bio sveprisutan.

Zapravo, bez Svjetskog ekonomskog foruma / WEF-a se ništa od ovoga ne bi dogodilo. Zato što je WEF Izvršni ogranak velikih financija – korporativnog financijsko-digitalno-vojnog kompleksa, koji upravlja svijetom iz sjene Washingtona.

Čudno je da gotovo dva mjeseca gotovo ništa nije isplivalo iz ovog događaja. Zašto se to dosad držalo u tajnosti? Pa, umjesto, ili uz vazalne organizacije UN-a i financijske institucije pod kontrolom Washingtona, poput Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda / MMF-a – pozvali su izvanrednu skupinu sudionika, koja se sastoji od 10 sadašnjih i bivših ministara zdravstva i viših dužnosnika javnog zdravstva iz Senegala, Ruande, Nigerije, Angole, Liberije, Singapura, Indije, Njemačke. Posebno su zanimljive afričke zemlje.

Nema slučajnosti. Iza zatvorenih vrata WHO-ova Skupština ministara zdravstva iz cijelog svijeta raspravlja o zloglasnom Pandemijskom ugovoru, kako su ovi redovi napisani. Oni će uskoro glasovati o ovom opakom „Ugovoru“. Ugovor o pandemiji, kao što znamo, ako se za njega izglasa dvotrećinska većina, nadjačat će sve nacionalne vlasti u pitanjima zdravlja; a od 1. siječnja 2024. imat će nadležnost nad suverenim nacionalnim državama 194 zemlje članice WHO-a (Svjetske zdravstvene organizacije). To znači da bismo imali svjetsku zdravstvenu tiraniju…

Zašto su afričke zemlje pozvane na ovu simulaciju ove vrlo, vrlo strašne i zastrašujuće Katastrofalne zaraze? Afrički blok zemalja je jak otpor – do sada su odbacivali Sporazum o pandemiji. Afrikanci znaju što to znači. A još bolje znaju što znači nakon što su doživjeli covid podvalu, koja je za neke od njihovih predsjednika završila smrtno. Budući da su se oni – neki afrički i jedan karipski predsjednik – protivili agendi cijepljenja, umrli su pod čudnim okolnostima. (Napominjem da sam o tome također svojedobno pisala).

Zašto prisutnost Njemačke?

Njemačka trenutno ima najrepresivniju vladu u Europi. Njemačka, gospodarska i intelektualna velesila EU-a, također ima najjače europske pokrete otpora – otpor protiv covida i narativa Zelene (lažne) klimatske agende. Otpor protiv samoubilačkog pakta EU-Bruxellesa za Europu, koji vodi planirani kolaps njemačkog gospodarstva.

Tvrdokorni dr. Karl Lauterbach položio je prisegu kao savezni ministar zdravstva prije otprilike godinu dana, 8. prosinca 2021. Hoće li uvjeriti Afrikance, Singapurce i Indijce u veliko dobro Ugovora o pandemiji za njihove zemlje i za ostatak svijeta?

Hoće li postojati neki posebni poticaji u smislu „novac za razvoj“ koji će čekati te afričke zemlje? Teško je reći. Ali sve je moguće. U našem Orwellovom svijetu, distopija je odavno postala novo normalno.

Jedno je sigurno, ako se odobri Ugovor o pandemiji od Svjetske zdravstvene organizacije, svijet će biti u velikim problemima. Majka Zemlja se može pretvoriti u sanitarni zatvor; to u kombinaciji s digitalnim valutama središnje banke – bit će kraj onoga što smo nekoć nazivali „slobodom,“ a pod orlovskim okom i željeznom pesnicom Zelene agende, to bi moglo značiti trajno zaključavanje ili lockdown.

Izlazak iz WHO-a tada će biti redovan – zajedno s napuštanjem našeg zapadnog monetarnog sustava kakvog poznajemo. Paralelne valute vezane za zajednicu već dugo postoje – i mogu ponovno rasti, kao i zdravstveni sustavi temeljeni na ljudima i prirodi. Ima dosta dobrih i poštenih liječnika koji prakticiraju alternativnu medicinu koja će čovječanstvo učiniti zdravijim.

Možda zvuči kao kraj igre. Ali završnica bi mogla biti u vjetru – i iz njegove prašine moglo bi se izdići novo društvo.

Autor: Peter König: Again, Fear on the Run, „Catastrophic Contagion“; Global Research, 16. 12. 2022. 

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Propast braka i obitelji u Skandinaviji

HF

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (42 a)

HF

Opasnost vreba iz konditorskih proizvoda

HF

Sindikalni čelnici – gubitnici radnih mjesta

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više