Hrvatski Fokus
Kolumne

Potvrđen globalni sporazum između Merkel i Putina

Plenković od 2016. godine radi za interesa Rusije i Njemačke

 

Još jedan od dokaza – koji potvrđuju činjenicu globalnog sporazuma Merkel – Putin, a onda redom svih događaja koji su uslijedili. Nedavno sam objavio tekst pod naslovom „OSOBA IZ BRISELA – PLENKOVIĆ“. U objavi sam iznio činjenice vezane uz globalni dogovor MERKEL – PUTIN. U priloženom videu iste činjenice iznosi bivši predsjednik Amerike Donald Trump!

Gospođa Merkel i gospodin Putin, kako bi mogli realizirati geopolitički dogovor, prvo su u Njemačkoj onda u većini EU zemalja osigurali plasman ruskoga plina i nafte sve do ovisnosti mnogih država o ruskim energentima.

Plan za „zapadni Balkan“ bio je još značajniji gdje je Rusija tražila njenu uspostavu kontrole nad društveno-političkim životom većine tih država. U tu svrhu uz pomoć gospođe Merkel, a preko nje i Komisije EU-a utjecalo se na nominiranje njima povjerljivih osoba na čelo Vlada.

Kako bi u Republici Hrvatskoj osigurali svoj osnovni cilj progurali su, ustoličili svoju provjerenu osobu iz Bruxellesa Andreja Plenkovića za predsjednika Vlade Republike Hrvatske. U Hrvatskoj, Rusi su odlučili preuzeti pod kontrolu sve esencijalne, ključne i ekonomske grane od nacionalnog interesa. Među njima je bila i privatna kompanija Agrokor.

Plenković je od prvog dana imenovanja počeo izvršavati dobivene zadatke:

– Prvo je još 2016. godine krenuo na INA-u, tu se povukao (nju će kasnije predati Mađarima-Rusima).

– Početkom 2017. godine krenuo je na Agrokor i mnoge druge.

Ivica Todorić

Povezane objave

SDSS strateški interes Plenkovićeve Vlade?

HF

Dosta nam je dosta

HF

Sreća

HF

Štite li nadležne državne institucije dosad nezabilježeni kriminal!?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više