Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

PROJEKT VERITAS – Jordan Walker, izvršni direktor Pfizera, pojasnio kao funkcionira prijevara

Kako Pfizer truje svijet i jako dobro zarađuje

 

Novi video iz Projekta Veritas pojavio se na mreži i brzo stekao na snazi, prikupivši više od 7 milijuna pregleda na Twitteru u prvih 10 sati prijenosa. Na snimci se vidi kako izvršni direktor Pfizera, Jordon Trishton Walker, tvrdi da njegova tvrtka istražuje način da “mutira” virus koji uzrokuje COVID-19 kroz “Usmjerenu evoluciju”.

Razlog zbog kojeg je želio mutirati virus, rekao je Walker novinaru na tajnom zadatku, bio je kako bi tvrtka mogla ostati ispred igre i nastaviti razvijati cjepiva. “Jedna od stvari koje mi [Pfizer] istražujemo je poput, zašto ga ne bismo sami mutirali [koronavirus] kako bismo mogli stvoriti – preventivno razviti nova cjepiva, zar ne? Dakle, moramo to učiniti. Ako ćemo to ipak učiniti, postoji rizik od poput, kao što možete zamisliti – nitko ne želi imati farmaceutsku tvrtku koja mutira j**king viruse”, rekao je Walker. Walker je nastavio: “Prema onomu što sam čuo je da ga oni [znanstvenici Pfizera] optimiziraju [proces mutacije koronavirusa], ali idu sporo jer su svi vrlo oprezni – očito ga ne žele previše ubrzavati. Mislim da to također samo pokušavaju učiniti kao istraživačku stvar jer očito ne želite oglašavati da smišljate buduće mutacije.” Walker je, moleći za šutnju tajnog novinara, rekao da će za to namjerno zaraziti majmune virusom.

“Nemoj nikomu reći. Obećaj da ne ćeš nikomu reći. Način na koji bi [eksperiment] funkcionirao je da stavimo virus u majmune i sukcesivno uzrokujemo da se nastave zaraziti i prikupljamo serijske uzorke od njih.” Walker je također izazvao sumnju da je virus pokrenut u Wuhanu ljudskom intervencijom. “Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus [koronavirus] koji mutirate ne stvori nešto što jednostavno ide svugdje. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je bullsh*t”, rekao je Walker.

“Ne biste trebali istraživati dobitke funkcije s virusima. Redovito ne. Možemo učiniti ove odabrane mutacije strukture kako bismo ih učinili snažnijima. U tijeku su istraživanja o tomu. Ne znam kako će to funkcionirati. Bolje da više ne će biti epidemija jer Isus Krist”, rekao je. Izvršni direktor također je priznao da je COVID-19 bio “gotovinska krava” za tvrtku i da će to i dalje biti. “Ponekad se pojave mutacije na koje nismo spremni. Kao s Deltom i Omicronom. I takve stvari. Tko zna? Bilo kako bilo, to će biti gotovinska krava. COVID će nam neko vrijeme biti gotovinska krava. Kao očito”, rekao je Walker. Direktor Pfizera također je spomenuo, kako kaže, “rotirajuća vrata” za sve vladine dužnosnike koja su “prilično dobra za industriju da budem iskren, loša je za sve ostale u Americi”. “Jer ako regulatori koji pregledavaju naše lijekove, znate da jednom kada prestanu biti regulatori, žele ići raditi za tvrtku”, rekao je Walker, “ne će biti oštri prema tvrtki u kojoj dobivaju posao.”

Pfizer, ovaj farmaceutski div, drži rekord u najvećoj novčanoj kazni plaćenoj za tužbu zbog prijevare u zdravstvu i još uvijek je upleten u korupcijski skandal vezan za pregovore predsjednika Europske komisije o nabavi cjepiva. Ubrzo nakon objavljivanja ovoga videa Projekt Veritas objavio je interne Pfizerove dokumente koji provjeravaju Jordana Walkera kao direktora Pfizera. Na uobičajeni način medijske kuće, Projekt Veritas najavio je da će u danima koji dolaze objaviti više informacija.

Vid Hinković

Povezane objave

Umro sin Oskara Jazbinšeka

HF

Gospodine Plenkoviću, u vama sam se prevario

HF

Hrvatska 52. savezna država SAD-a!

HF

Arapi na Silvestrovo zaklali Poljaka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više