Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Komunistički totalitarizam u Kini višestruko pojačan u doba korone 

Žele novu krunu kaosa! Mediji prenijeli spaljivanje pokojnika nasred ulice u Kini   

 

Ako ste zaboravili sve lažne videe koji su prikazivali ljude kako padaju mrtvi nasred ulice usred Kine na početku kovid histerije, ili spaljivanja tijela u Indiji ili Brazilu, evo svježe propagande, evo nove panike i očito novi val kojim vas žele zastrašiti. Kako javljaju glavni mediji u Srbiji, obitelji su počele spaljivati ​​tijela svojih najmilijih na ulicama Kine, u jeku navodne eksplozije zaraze koronavirusom. Dramatične snimke šokantnih scena iz kineskih gradova osvanule su na društvenim mrežama. Treba naglasiti da ovakvi navodi nisu potvrđeni niti se može utvrditi njihova autentičnost, no medijima to ne smeta.

Dok se medijske dezinformacije nastavljaju, mnoga pogrebna poduzeća i bolnice kažu da su pretrpani tijelima, a međunarodni zdravstveni stručnjaci predviđaju 2,1 milijun smrti od Covida u nadolazećim mjesecima, iako je Kina prijavila pet ili manje smrtnih slučajeva dnevno otkako je napustila svoju politiku. zero covid “. Stanovnici su izrazili ljutnju na pogrebna poduzeća koja su povećala cijene kremacija usred porasta potražnje, što je naizgled navelo ljude da uzmu stvari u svoje ruke i provode vlastite kremacije na ulicama.

Snimke iz Kine navodno pokazuju improvizirane kremacije. Na jednom videu može se vidjeti drveni lijes uz rub ceste koji se zatim spaljuje na lomači. Činilo se da je područje u kojem je zapaljeno ruralni dio zemlje, ali nema dokaza da je unutar drvene kutije bila mrtva osoba i da je prethodno umrla od COVID-a. Međutim, u drugom videu za koji se navodi da je iz Šangaja, može se vidjeti grupa stanovnika kako stoji na parkiralištu između visoke zgrade, oko nečega što se čini kao još jedna improvizirana vatra. Valja napomenuti da vlasti u Pekingu ne dopuštaju objavu običnog sprovoda na svojim društvenim mrežama, a takvi videi, čini se, vrlo lako prolaze. Nije nimalo sumnjivo? U gradu su se pojavili i drugi slični videosnimci, a na internetu su objavljena još dva videa koja prikazuju spaljivanje tijela na sličan način. U oba slučaja stanovnici su navodno položili tijelo na posteljinu i kredom crtali po lomači.U međuvremenu, video objavljen na Weibo (kineskoj društvenoj medijskoj platformi) prikazuje stanara koji obavještava svoje susjede u tekstualnoj poruci da mu je otac umro i da si ne može priuštiti uslugu kremiranja. Kao rezultat toga, rekao im je, “naći će otvoren prostor” da spali očeve ostatke. Prema Bloombergu, drugi kineski korisnik napisao je na Weibu da si građani “ne mogu priuštiti živjeti u izolaciji, a sada si ne možemo priuštiti ni smrt”, žaleći se na sve veće troškove pogreba. Prizori zapaljenih lomača podsjećaju na radnju iz Indije 2021., kada je takozvana Delta varijanta covida-19 harala zemljom i navodno ubila desetke tisuća ljudi.

Mario Bojić, https://nultatacka.rs/zele-novi-korona-haos-mediji-prenose-spaljivanje-pokojnika/

Povezane objave

Ruske tajne službe u Kijivu ubile muža operne pjevačice Marije Maksakove

hrvatski-fokus

Poslijeizborna narodna njemačka fronta

HF

Tko je dr. Fauci?

HF

Ukrajina – ideološka revolucija protiv Rusa

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više