Hrvatski Fokus
Kolumne

Ivan Penava: Nikad nam nije bilo gore!

Plenković guši medijske slobode

 

Plenkovićeve horde zla zovu i blokiraju objave na temu glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek. Ne zna se što je veći kriminal: nepoštivanje institucije Sabora Republike Hrvatske u kojem Šipek polaže račune ili milijunta blokada medija od strane Plenkovića? Što ovo znači? Ima li Šipek ovih dana neku važnu akciju? Poziva li Plenkovića u Vlašku ili možda priprema ostavku? Živi bili pa vidjeli!

Predsjednik Domovinskog pokreta, Ivan Penava na konferenciji za medije komentirao je sporazum Domovinskog pokreta s cjelokupnom oporbom vezano uz opoziv Andreja Plenkovića kao predsjednika Vlade Republike Hrvatske radi neviđene duboke ispremreženosti vladajućih struktura koje sustavno pljačkaju Republiku Hrvatsku te su svojim činom doveli u opasnost postojanje te funkcioniranje Republike Hrvatske.

”S ovim nebrojenim aferama vrijeme je da kažemo: ”Dosta car je gol!”. Vrijeme je da shvatimo da ćemo kao država i društvo svi proći vrlo neslavno ako ne zaustavimo Andreja Plenkovića i ne maknemo ga s vlasti. Ovo više nije stvar HDZ-a, ovo je stvar ugrožavanja samih temelja ove države. Misli li netko da je A. P. netko drugi osim Andreja Plenkovića? Treba li još dokaza nakon što smo vidjeli u najnovijem prepisivanju stranačkih uzdanica kako je A. P. postao ‘Šef’ vezano uz zapošljavanje u Hrvatskim šumama? Dokazi su na svakom koraku. Zanima me jesu li ljudi svjesni koliko smo koruptivna i kompromitirana država i državni sustav?”

”Nisam bio u HDZ-u dok je bio Ivo Sanader, ali ovo danas što Andrej Plenković radi je šest puta gore nego što je radio Sanader. Kako bi bio dosljedan i kako bi ohrabrio svoje kolege u HDZ-u te da ne bi ispalo da ja ne volim HDZ i da ga napadam čisto zbog političkih razloga, jedino što je ovdje u pitanju je opstojnost svih nas i naše države. Pozivam ponovno svoje kolege u HDZ-u da pronađu hrabrost i poštenje jer u suprotnom ode sve k vragu!”

Ivica Todorić

Povezane objave

Sramotni Viktor Novak

hrvatski-fokus

“Mussolinijev kanal” Antonija Pennacchija

hrvatski-fokus

Politika Republike prema Frani Barasu

hrvatski-fokus

Svojim uništenjem Palmyra žanje ono što je Saudijska Arabija posijala

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više