Hrvatski Fokus
Znanost

Djeca u Kanadi umiru nakon cijepljenja protiv COVID-19

Čak 96 kanadske djece umrlo iznenada ili neočekivano u posljednja tri mjeseca

 

Povodom objavljene najopsežnije i najstrože analize znanstvenih studija provedenih o učinkovitosti zaštitnih maski što je objavio i New York Times, Hrvatski tjednik objavio je razgovor s prof. dr. sc. Valerijem Vrčekom.

Prof. dr.sc. Vrček između ostalog je rekao: „Djeca su prva i posljednja žrtva pandemijskog bezumlja. Mrtve smo pokopali, možda dan ranije od očekivanoga, a sada su na redu – djeca. Njihovi respiratorni, imunološki i psihološki problemi. Pazite, govorim samo o maskama. O cijepljenoj djeci, sačuvaj Bože, ne želim ni razmišljati. Ono što smo učinili našoj djeci ravno je Herodovu zlodjelu…“ (Andrea Černivec: „Šokantno – Dr. Vrček: Starije smo pokopali, a sada će umirati djeca jer smo ih zločinački prisiljavali na otrovne maske i cjepivo“; Hrvatski tjednik, br. 962., 2. 3. 2023.).

Ugledni kanadski liječnik dr. William Makis na svojem substacku „COVID Intel“ objavio je 27. veljače tekst sa zastrašujućim podatcima o umiranju kanadske djece: Više od 96 kanadske djece u dobi od dvije do devetnaest godina umrlo je iznenada ili neočekivano u posljednja tri mjeseca.    

U dokumentu Jamesa Gilla iz kolovoza 2022. pod naslovom „Histopatološki srčani nalazi autopsije kod 2 adolescenata nakon druge doze cjepiva protiv COVID-19“ (kliknite ovdje), dvojica tinejdžera umrla su u snu unutar prvog tjedna nakon što su primili drugu Pfizerovu dozu mRNK cjepiva protiv COVID-19. Oba dječaka proglašena su mrtvima kod kuće.

Iznenadna smrt kanadske djece posljednjih mjeseci je „skočila“. Dr. Makis je napisao: „Pratio sam ove smrti od studenog 2022., kada su zdrava kanadska djeca počela umirati od gripe, streptokoka, miokarditisa, krvnih ugrušaka, moždanih udara, iznenadnih smrti tijekom bavljenja sportom i iznenadnih smrti u snu (!).“

Nedavno sam bio preplavljen golemim brojem ovih iznenadnih smrti i ovo će biti moje posljednje izvješće ove vrste.

Status mRNA (mRNK) cjepiva protiv COVID-19 u mnogim od ovih tragičnih slučajeva nije poznat. Neka od te djece bila su obavezna primiti mRNA cjepiva protiv COVID-19 kako bi se bavila sportom ili pohađala sveučilište ili fakultet. Iako je nepoznato u koliko je od ovih slučajeva mRNA toksičnost igrala ulogu glavnog čimbenika, čak je i JEDNA smrt djeteta zbog oštećenja i ozljeda mRNA cjepivom – jedna smrt previše.

Zbog agresivnog, neznanstvenog i neetičkog uvođenja mRNA cjepiva protiv COVID-19 kod kanadske djece 2021. i 2022., roditelji moraju biti na oprezu zbog toksičnosti mRNA cjepiva protiv COVID-19, koja je povezana s ozbiljnim oštećenjima imunološkog sustava, srca, mozga, bubrega, jetre, endokrinog sustava, reproduktivnih organa, kao i autoimunih bolesti i karcinoma.

Dr. Makis potom objavljuje 88 fotografija djece koja su iznenada preminula – najviše je preminulo tinejdžera u dobi između 12 i 19 godina – njih 61, od kojih čak 56 iznenada. Nema sumnje da se iznenadne i neočekivane kanadske pedijatrijske smrti ubrzavaju. Tijekom sezone gripe u Kanadi u studenom i prosincu 2022. mnoga su se djeca borila s uobičajenim dječjim infekcijama kao što su gripa, streptokok, meningitis, a brojna zdrava djeca umrla su od infekcija od kojih nikada nisu smjela umrijeti.

Dr. Makis na kraju je napisao sljedeće: Vjerujem da je oštećenje imunološkog sustava mRNA cjepivom protiv COVID-19 igralo glavnu ulogu u barem od nekih ovih smrti. Trinaestero djece umrlo je od gripe, 4 od streptokoka i 2 od meningitisa (za koje znamo). Mnoge pokrajinske vlade (uključujući Ontario) odbile su objaviti bilo kakve informacije o smrti djece od gripe krajem 2022. Vlade su znale da nešto nije u redu i šutjele su.

Međutim, ono što je još alarmantnije je 56 iznenadnih smrti djece u dobi od 12 do 19 godina. Ovo je dobna skupina koja je opasno prekomjerno cijepljena mRNA cjepivom protiv COVID-19, pri čemu je 84 posto kanadske djece primilo 1, a 80 posto dva cjepiva. Vjerujem da mRNA cjepiva protiv COVID-19 igraju glavnu ulogu u mnogim od ovih iznenadnih smrti kanadske djece u dobi od 12 do 19 godina, a ovo je javnozdravstvena hitnost koja se više ne može ignorirati i mora se odmah istražiti.

Danska, Švedska, Norveška i Finska davno su zaustavile mRNA cjepiva protiv COVID-19 kod djece mlađe od 18 godina. Oni očito znaju nešto što kanadski političari i kanadski liječnici ne znaju.

mRNA cjepiva protiv COVID-19 nikad se nisu trebala koristiti kod kanadske djece bilo koje dobi. Cijepljenje se mora odmah zaustaviti.

Dr. William Makis također je krajem veljače objavio i video isječak najnovijeg razgovora s Odessom Orlevicz na Librti.com (platforma Kanadskih društvenih medija / Canada’s Social Media Platform) pod naslovom: „96 kanadske djece umrlo iznenada ili neočekivano u posljednja tri mjeseca“ („96 Canadian children have died suddenly or unexpectedly in the past 3 months“).  

Odessa Orlewicz nalazi se na čelu izvještavanja o kanadskom prekomjernom broju smrtnih slučajeva, ozljedama i smrtima od COVID-19 i korupciji u kanadskom zdravstvenom sustavu.

Dr. Makis navodi i svoje ostale intervjue s Odessom Orlewicz na Librti.com:

– 8. veljače 2023. – Vlada Alberte zataškava višak smrtnih slučajeva, ozljeda i smrti od cjepiva protiv COVID-19 (kliknite ovdje)

– 17. listopada 2022. – 80 kanadskih liječnika koji su iznenada ili neočekivano umrli od uvođenja cjepiva protiv COVID-19 (kliknite ovdje)

– 5. rujna 2022. – 32 kanadska liječnika koji su iznenada ili neočekivano umrli od uvođenja cjepiva protiv COVID-19 i korupcija u kanadskom zdravstvu (kliknite ovdje).

Autor:

  1. Dr. William Makis: „Over 96 Canadian children ages 2-19 have died suddenly or unexpectedly in the past three months – a warning call for Canadian parents“; COVID Intel, 27. 2. 2023., https://makismd.substack.com/p/
  2. Dr. William Makis: INTERVIEW with Odessa Orlevicz – COVID-19 mRNA vaccines are damaging immune systems & hearts of Canadian children…; 1. 3. 2023.; https://makismd.substack.com/p/interview-with-odessa-orlevicz-covid?

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Elon Musk obolio nakon cijepljenja protiv COVID-a

hrvatski-fokus

Nasilje u školi je odraz našega nerada

HF

Oskar znanja

HF

Utjecaj Sunčeve aktivnosti na Zemlju

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više