Hrvatski Fokus
Gledišta

S istinom na čistac – Trovanje bl. Stepinca, ulica partizanskim koljačima…

Sin udbaškog suradnika na čelu grada ‘ustaškoga’ Zagreba

 

Idemo dalje naprijed! Istina se mora do kraja razotkriti! Stoga, evo još dodatno pravih obavještajnih informacija:

http://www.dragovoljac.com/index.php/politika-i-drustvo/34078-mozemo-daje-ulicu-milki-planinc-politickoj-komesarki-jedne-od-najkrvolocnijih-partizanskih-jedinica

Inače, Smiljan Tomašević, otac Tomislava Tomaševića, je cijeli život bio (prikriveno-tajni) UDBA-ški suradnik. Tako je i Tomislav Tomašević, sadašnji gradonačelnik “ustaškog” glavnog grada Zagreba, naravno, logično, također UDBA-ški suradnik! Dakle, uz Smiljana i Tomislava Tomaševića zapovijedaju tajni agenti ispostave MI6 i šefovi UDBA-e iz “hrvatske duboke države” Josip i Saša Perković.

Usput, osuđeni kriminalac, masovni serijski krvoločni ubojica “UDBA broj jedan” Josip Perković svakog četvrtka poslijepodne komotno napušta zatvor u Glini i vraća se u zatvor ponedjeljkom ujutro. Ipak je on “hrvatski Al Capone”! Tako lijepo provodi zatvorske dane služeći zatvorsku kaznu za veliki zločin protiv čovječnosti. Šef UDBA-e Josip Perković većinu svojih zapovjednih ovlasti UDBA-e prenio je na svog “udbaškog kraljevskog nasljednika” Sašu Perkovića. I tako je Saša Perković “MINI JA – broj jedan UDBA” iz “DOKTOR ZLO – broj jedan UDBA” Josipa Perkovića.No, “mafijaško klupko” polako se, nepovratno i nezaustavljivo odmotava…Bog naredio! No, DORH je opravdano naložio USKOK-u da istraži sve slučajeve posvajanja djece iz DR Konga u Hrvatskoj – da se doista utvrdi gdje su ta nevina djeca i koliko ih u stvarnosti ima u RH (osim fiktivno evidentiranih na upravnim papiri).Sekta-partija “Možemo” dio je lanca međunarodne trgovine djecom! VELIKI IZDAJNIČKI tajni agent MI6 i bivši UDBAš Davor Božinović, kao i suradnici UDBA-e Tomislav Tomašević i Sandra Benčić, kao i mnogi drugi “drugovi” iz te mreže, uskoro će morati biti uhićeni i sprovedeni u istražni zatvor i povezane zločinačke organizacije. https://www.logicno.com/politika/bozinovicu-odgovori-tko-je-napravio-putovnice-i-za-koliko-para-malim-afrikancima-kojima-se-trguje.html

A MASON, “briselski kato”, VELIKI IZDAJNIK “janjičar” i hrvatski diktator Andrej Plenković bit će eliminiran sa političke scene na sasvim poseban način… kao i mnogi diktatori u povijesti. Pred nama je VELIKO i sveobuhvatno “čišćenje” hrvatske države! A nakon toga slijede velike geostrateške transformacijske promjene na jugoistoku Europe. Hvala Bogu!Iza sotonističke sekte-partije Možemo politički i osnivači stoje SDP (posebno angažirani ogranak tajnog agenta MI6 i UDBA-e Ranko Ostojić) i ex-yu UDBA-ši (posebno ogranak tajnog agenta MI6 i šefovi UDBA-e Josip i Saša Perković) iz “duboke države”, a globalistički sotonist George Soros stoji iza kišobrana (financijskog i zapovjednog) sekte-partije „Možemo“, te radi kao „masonski vazal prvog reda“ za te globalne sotonističke „mafije prvog reda“, klasa, Rockefelleri, a Rockefelleri zajedno s partnerskim „prvorazrednim mafijašima“ Rothschildi rade za „globalne faraone“ – tzv. crno plemstvo – sa svojim glavnim globalističkim masonsko-tavistock-MI6 sjedištem u londonskom Cityju (gdje su i prava sjedišta globalističkih matičnih korporacija: Vanguard, BlackRock, State Street…).

Samo slijedite trag novca i doći ćete do glavnih krivaca svih 666 zala u čovječanstvu na planetu zemlji!

Tajni agent MI6 (antihrvatski izdajnik, sin “broj jedan UDBA-e”, unutarnji neprijatelj u Hrvatskoj) Saša Perković redovito se dva do tri puta tjedno tajno-konspirativno sastaje s Tomislavom Tomaševićem i ostalim “kompatibilnim marionetama” hrvatskih političara u zagrebačkom hotelu Sheraton. To im je baza-sastajalište u njihovoj zloj uroti protiv države Hrvatske i protiv kršćanskog hrvatskog naroda.Mnoge pokvarene “UDBA-masonske marionete” redovito odlaze u taj hotel Sheraton, “na tajni UDBA-in račun”, na društvene “besplatne” ručkove, večere, pizze i “uživanje u bazenima”; saborski zastupnici iz raznih “marionetskih” političkih stranaka i dužnosnici-pijuni iz struktura vlasti RH. E, tako ti i takvi korumpirani saborski zastupnici, političari i državni službenici često “džabe” idete u hotelske sobe s plaćenim prostitutkama na “erotske masaže” a ponekad i na “kokainske orgije”. Na taj način korumpirani operativci SOA-e, a po vrhovnom nalogu šefova UDBA-e Josipa i Saše Perkovića, tajno snimaju te i takve korumpirane političare i dužnosnike u dotičnim hotelskim sobama u “grješnim radnjama”, a zatim ih ucjenjuju s te kompromise da moraju raditi na rukovodećim pozicijama u Hrvatskoj i glasati u Saboru RH – upravo kako im zapovijeda ta sotonska “masonska-MI6-UDBA-mafija iz duboke sjene/duboke države” – ​​nažalost; u strateškom cilju totalnog uništenja države Hrvatske i hrvatskog naroda.Dakle, u tom hotelu Sheraton održan je tajni sastanak Saše Perkovića, Andreja Plenkovića, Tomislava Tomaševića i glavnog tajnika HDZ-a na kojem su “dogovorili sve za operativnu i političku suradnju”, a na tom sastanku Andrej Plenković zapovijedao je generalu tajnika HDZ-a – i da mora biti na usluzi Tomislavu Tomaševiću za sve što treba, a AP je Tomislavu Tomaševiću lijepo prijateljski rekao da se za sve što treba obrati samo glavnom tajniku HDZ-a. I tako zavjerenički provode opaku masonsko-MI6-UDBAŠKU agendu iz londonskog Cityja!Od sada pa nadalje; granski tajni agenti MI6 Davor Božinović i Ranko Ostojić partneri su šefova UDBA-e iz “duboke države” Josipa i Saše Perkovića koji su sektorski (za sektor Hrvatska) filijalni tajni pukovnici MI6. Također, „masonska marioneta“ (iz [via UNESCO masonerije] UN-sotonerije iz Pariza) i „krvava“ (crvena, masonsko-komunistička) Nina Obuljen-Koržinek, pa (antihrvatski) mason Radovan Fuchs, pa „Sorosev vezir“ u Hrvatskoj” Tomislav Tomašević, kao i velikosrpski manijak i MI6-UDBA-ši Milorad Pupovac, te ostali slobodnozidarski MI6-KOS unutarnji neprijatelji/okupatori/uljezi u Hrvatskoj služe toj sotonističkoj antihrvatskoj agendi nametnutoj iz masonerije-MI6 centrale u City of London, te preko masonskih podcentrala u Parizu, Salzburgu (Karl von Habsburg i kontinentalna masonska organizacija “Paneuropska unija”), Bruxellesu, Washingtonu D.C.

Dakle, ovo je globalističko-sotonsko-masonsko-MI6-UDBA plan (iz njihove glavne globalističke masonske centrale u londonskom Cityju) za Hrvatsku:Te zle zapovijedi s vrha hijerarhije globalističkog masonstva naredili su ti “globalni faraoni”; sotonist Charles Windsor iz londonskog Cityja, i njegovi sotonistički “vazali prvog reda”; Rothschildi iz Engleske, Francuske i Frankfurta na Majni (sjedište ECB-a), te Rockefelleri iz New Yorka i Frankfurta na Majni (gdje je, dakle, stacionirana njihova sotonistička Europska središnja banka). Pravi „gazde iz duboke sjene“ koji strateški upravljaju Europskom središnjom bankom su Rothschildi i Rockefelleri. Rothschildi također zapovijedaju velikim majstorom masonom Jacquesom Attalijem, formalnim poglavarom transkontinentalne masonske loze VELIKOG ISTOKA, s europskim sjedištem u Parizu. Tako “globalni faraoni” izravno zapovijedaju francusko-hrvatskom masonu Andreju Plenkoviću, koji je pripadnik masonske loze VELIKI ORIJENT u Parizu. Rockefelleri iz New Yorka zapovijedaju svojim posrednicima Georgeu i Alexanderu Sorosu, koji pak na “svojim uzdama” drže marionetu Tomislava Tomaševića i “lutku” Sandru Benčić.Dočim, i Charles Windsor te Rockefelleri i Rothschildi zajednički zapovijedaju nadređeni – izravno Klausu Schwabu (globalni masonski visokorangirani zapovjednik sa Svjetskog ekonomskog foruma) u Davosu, a taj “masonsko-globalistički general-pukovnik” Klaus Schwab potom prenosi globalistu – masonerija zapovijeda svim ostalim podređenima “čelnicima” u svijetu, pa tako zapovijedaju zapovjednicima i masonu Andreju Plenkoviću. (Slično kao što, recimo, zapovijedaju masonu Aleksandru Vučiću, koji “sjedi” tamo istočno od Drine.)

Ti zli “globalni faraoni” žele uskoro imenovati Sandru Benčić za premijerku Hrvatske, uz bolesnu koaliciju “HDZ-Možemo”! Istodobno se želi premjestiti i “instalirati” patološki korumpiranog pijuna Andreja Plenkovića na visoko političko mjesto u Europskoj komisiji u Bruxellesu.

Andrej Plenković, Tomislav Tomašević i Sandra Benčić moraju, po tom zlobnom vrhunskom masonskom zadatku, u Hrvatsku nasilno uvesti globalnu digitalnu valutu (uz sve one antikršćanske sotonističke manipulativne gadarije za razdor društva: transrodne bljuvotine, legalizaciju i javnu propagandu). poticanje na 30.000 – 50.000 abortusa godišnje u Hrvatskoj i Hercegovini, redovita plandemijska navala “injekcijama otrova” masama ljudi, nametanje otrovne hrane od insekata i GMO proizvoda “izgladnjelim” ljudima, psihopatsko prisiljavanje masa ljudi na sudjelovanje u njihovom globalnom ratu protiv kršćanskih Rusa, … i drugim sotonističkim akcijama). To bi onda značilo apsolutni kraj svih ljudskih prava i sloboda (zajamčenih važećim Ustavom RH i međunarodnim konvencijama o ljudskim pravima i slobodama) a potom i nesmetanu uspostavu njihove brutalne masonsko-sotonske totalitarističke diktature u Hrvatskoj, kao ti “globalni faraoni” žele uspostaviti u cijelom svijetu. I na kraju žele potpuno poništiti postojanje države Hrvatske. Dakle, “pijuni AP i TT” (marionete Andrej Plenković i Tomislav Tomašević) su u masonsko-MI6-udbaškoj misiji potpunog uništenja Hrvatske. Sve u sklopu njihove sotonsko-masonsko-tavistock-MI6 globalističke AGENDE 21.— Pa tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada! “OPERACIJA LIBERTAS” ide naprijed! Na globalnoj i lokalnoj razini. Štoviše, Bog je poslao i našeg “Big Brothera” (“Bic Bozji”!) da nama braći Hrvatima pomogne u čišćenju od te “sotonsko-londonsko-masonske-MI6-UDBA mafije” u Hrvatskoj! Nota bene; logika ovoga svijeta nije Božja logika. „ZVIJER 666/ Sotona prije zore najbjesni! Ali do zore Sotona više ne će postojati.” Za to jamči osobno Svemogući Bog!

SVE ZA HRVATSKU, A ZA HRVATSKU NIŠTA!

Bog i Hrvati!

Prave obavještajne informacijeU internom arhivu Britanske vojne obavještajne službe (MI5/MI6) postoji bilješka da je od svibnja 1945. do kraja te iste godine jugoslavenski partizani/partizani masovno, genocidno i zvjerski pobili su oko 700.000 (sedamsto tisuća) Hrvata i Hrvatica u masovnom raslojavanju, najviše u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH. Oko 200.000 žrtava bili su razoružani domobrani, a oko 500.000 žrtava civilne žene, djeca i starci.Vrhovni strateški nalog njihovom masonskom pijunu “DRUGOM TITU” (nota bene; poticani mason Bernard von Habsburg) za to klanje hrvatskog naroda na tzv. „Bleiburške krizne ceste“ stizale su iz glavnog globalističkog masonskog stožera u londonskom Cityju, od kralja Georgea VI. Windsora, a preko masonskog pijuna Winstona Churchilla! Tu vrhovnu naredbu za likvidaciju hrvatskog naroda TITO je samo proslijedio lokalnim izvođačima OZN-e i jugo-komunističkim partizanima.Jugokomunistički partizani ubili su i 667 svećenika, redovnica i redovnica, bogoslova i sjemeništaraca!

Mile Boban, https://www.hrvatski-fokus.hr/2023/02/47053/

https://otporas.com/tajni-londonski-ugovor-od-1915-godine-je-bio-uzrok-pogibije-ace-crnog/

Zaklela se zemlja raju da se na njoj sve tajne doznaju! Istina će nas osloboditi!

Idemo dalje naprijed – s ISTINOM na sunčevu svjetlost! Evo, još pravih obavještajnih informacija: O sotonistima, masovnim serijskim ubojicama, partizanima, zlotvorima, velikosrpskim manijacima i jugokomunističkoj gamadi, o OZN-ovcima i UDBA-šima: Kad su partizani u svibnju 1945. došli u Zagreb, htjeli su Zagreb sravniti s zemljom, izbrisati ustašku prijestolnicu s karte. No, kako su mnogi partizani imali obitelji ili rodbinu u Zagrebu, a i drugi ljudi su bili protiv tog sotonskog plana, dogovoreno je da se u Zagreb pošalje “glasnik” koji će dostaviti pismo sa zahtjevima partizana. U tom pismu, koje je dostavio “emisar”, traži se da se sve hrvatske i njemačke trupe povuku iz Zagreba i da se Zagreb preda bez borbe, a da zauzvrat grad Zagreb ne bude “zbrisan” od partizana. Načelnik dr. Ante Pavelić je s ostalima u Vladi NDH odlučio povući se iz Zagreba i svi u “koloni” krenuti prema Austriji, a privremenu vlast i svoje ovlasti u Zagrebu pokušao je preko generala HOS-a Vjekoslava Luburića prenijeti na kardinala Stepinca.

U tijelu kardinala Stepinca pronađene su smrtonosne doze kadmija, arsena, olova i kroma. Komunisti Jugoslavenske tajne policije (UDBA) su otrovali blaženog kardinala Alojzija Stepinca. Vidljivo je to iz dokumentacije Kongregacije za kauze svetih, koju je hrvatska javnost 2016. dobila na uvid. Točnije, iz izvještaja rimskog sveučilišta La Sapienza, u kojemu pišu točne količine otrovnih tvari, poput olova, kadmija, arsena i kroma, koje su pronađene u ekshumiranom kardinalovu tijelu, kostima i odjeći.

U Zagrebu ulica Milke Planinc?!!! Užas i užas!!! Zlo i naopako! Na Kočevskom rogu 1945. godine obučavala je partizanke kako jednom zamahom noža zarobljeniku odrezati testise i penis. Doveli bi zarobljenika, vezali ga za stol i onda vježbali na njima. Također bi vježbali vađenje srca na živim ljudima, a vađenje utrobe na ženama. Tako su ih ubijali svaki dan. Te partizanke kasnije su to činile i na drugim mjestima – stratištima. Milka Planinc je kriminalka! U partizanima, da bi dokazao da si im lojalan, morao si ubiti nekog od svojih. To je sve opisano u knjizi “Svi umiru isto”. Takvi partizanski ubojice koji bi se kasnije napili i pričali što su radili bili bi likvidirani. Na Bledu, u odmaralištu, odmarali bi se i primali nagrade za genocidno ubijanje. Prvu nagradu dobio je onaj tko je ubio najmanje 3000 zarobljenika. Nije mogla “pobjednička” partizanska vojska ranjavati ljude bez ruke i noge – tako je naredio “DRUG TITO”!, pa ih se nije moglo vidjeti ni na vojnim proslavama, jer ih više nije bilo. https://otporas.com/od-ivan-planine-do-bleiburga-12-dio-general-boban-dosavsi-sa-svojim-jurisnicima/

Mile Boban, https://otporas.com/s-istinom-na-cistac-pripremio-dostavio-i-poslao-27-veljace-2023-bozo-bozidar-simunovic/ (dostavio i poslao 27. veljače 2023. Božo Božidar Šimunović)

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Ispričajte se g. Oreškoviću i našoj javnosti!

HF

Baštovanović iznio amandmane na predložene izmjene Zakona o kulturi

hrvatski-fokus

Narod zviždi neprijateljima

HF

Kulminacija izbornih manipulacija s Hrvatima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više