Hrvatski Fokus
Religija

Deklaracija iz Abu Dhabija je – travestija!

Otvoren Bergoglijev hram jedne svjetske religije

 

U četvrtak 16. veljače otvorena je takozvana abrahamska obiteljska kuća u Abu Dhabiju. Dugo najavljivani projekt Jorgea Bergoglija i velikog muhamedanskog imama El-Tayeba, jedan religijski kompleks koji sjedinjuje sinagogu, džamiju i (nazovi) katoličku crkvu sada je otvoren.

Ova travestija plod je Deklaracije iz Abu Dhabija lažnog proroka Jorgea Bergoglija koji je zaposjeo Katoličku crkvu. Sva tri religijska objekta imaju iste dimenzije (tri kocke) i nemaju nikakvih posebnih karakteristika koje se ističu. Kao da nam arhitekt iz pakla želi reći: u modernizmu su sve religije iste i jednake.

To je ta crkva kojoj je oduzeta božanska dimenzija koju je navijestio nadbiskup F. Sheen. To je svećenik koji više ne vjeruje u Boga. Umjesto da mu je Isus jedini Put, Istina i Život, današnji svećenik je došao do toga da mu je gotovo svejedno kojoj religiji pripada jer vjeruje da smo svi braća koja slave istog Boga, svatko na svoj način slavi i spašava se.

Mnogi su ostali zabezeknuti kada su čuli da se sterilna kocka koja predstavlja katoličku crkvu zove „crkva njegove svetosti Franje“. Svi su shvatili da je taj objekt posvećen takozvanom papa Franji, iako se kasnije pokušalo objasniti da se radi o sv. Franji Asiškom kojeg zla sekta koja je preuzela Vatikan redovito zlorabi.

Na inauguraciji je bilo kardinala i biskupa, a apostolski vikar za Saudijsku Arabiju, biskup Paolo Martinelli je rekao da smo ušli u novu fazu povijesti religije.

Ovo je prvi hram jedne svjetske religije koju lažni prorok, Jorge Bergoglio, priprema za antikrista. Takav hram danas je u Abu Dhabiju, a sutra u vašem susjedstvu.

hrvatskikrsnizavjet.com/otvoren-bergoglijev-hram-jedne-svjetske-religije

Povezane objave

Dar govorništva ili egzistencijalna dosljednost

HF

Ugrožena fešta svetoga Duje

HF

Podržimo kardinala Antonija Cañizaresa

HF

Tihi put

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više