Hrvatski Fokus
Gledišta

Zbog Bunjevaca nema ni Hrvata

Može li itko konačno spasiti 57.900 ovdašnjih Hrvata od Tomislava Žigmanova i njegovih plaćenih ljigavaca?!

 

Poslije dželata iz redova diplomatskog kora Republike Hrvatske u Republici Srbiji, a koji bezobrazno sjede u prvim redovima na Žigmanovljevim predstavama i zbog toga ih treba eliminirati za sva vremena, sada se pojavio i nepodobni nuncije, koji u sprezi s političkom klasom mađarske zajednice u Subotici ne poziva predstavnika hrvatskog puka u srbijanskoj vladi (Žigmanova) na razgovor, te zato pod hitno treba biti smjenjen subotički biskup!

„Argumentacija“ proizlazi iz mozga bolesno ambicioznog donjotavankutskog Bunjevca, koji se ne razumije u politiku i koji je forsirajući među sve Hrvate u Srbiji svoju bunjevštinu doveo ovdašnju hrvatsku manjinsku zajednicu do potpunog raspada.

Tako zbog Bunjevaca-nehrvata, nepraktičnih vjernika, kako ih naziva Žigmanov (srbijanski ministar za ljudska i manjinska prava!), te ih ne priznaje kao narod (a priznaje ih država Srbija), Hrvati se nalaze u takvom položaju da ni subotički biskup ne zna što bi s njima.

Posebno je u Subotici („centru hrvatske političke i  kulturne moći u Srbiji“) Žigmanov osobno posvađao Hrvate međusobno, te s Bunjevcima, Mađarima i s aktuelnom vlašću!

Rezultat je to petnaestogodišnjeg sistematičnog djelovanja Tomislava Žigmanova i njegove bunjevačko-rodbinsko-ljubavničke klike iz, za ovdašnje Hrvate, crne donjotavankutske rupe koja im guta novac i ljude!!!

Može li itko konačno spasiti 57.900 ovdašnjih Hrvata od Tomislava Žigmanova i njegovih plaćenih ljigavaca?!

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Tomina putna torba nikada nije prazna

hrvatski-fokus

Niste dorasli trenutku vremena i važnoj dužnosti koju obavljate

HF

Četničke bradonje divljaju po Hrvatskoj

HF

Usporedba pandemije španjolske gripe i tijeka p(l)andemije Covid-19 bolesti od početka do 19. prosinca 2021. godine

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više