Hrvatski Fokus
Gledišta

Zbog Bunjevaca nema ni Hrvata

Može li itko konačno spasiti 57.900 ovdašnjih Hrvata od Tomislava Žigmanova i njegovih plaćenih ljigavaca?!

 

Poslije dželata iz redova diplomatskog kora Republike Hrvatske u Republici Srbiji, a koji bezobrazno sjede u prvim redovima na Žigmanovljevim predstavama i zbog toga ih treba eliminirati za sva vremena, sada se pojavio i nepodobni nuncije, koji u sprezi s političkom klasom mađarske zajednice u Subotici ne poziva predstavnika hrvatskog puka u srbijanskoj vladi (Žigmanova) na razgovor, te zato pod hitno treba biti smjenjen subotički biskup!

„Argumentacija“ proizlazi iz mozga bolesno ambicioznog donjotavankutskog Bunjevca, koji se ne razumije u politiku i koji je forsirajući među sve Hrvate u Srbiji svoju bunjevštinu doveo ovdašnju hrvatsku manjinsku zajednicu do potpunog raspada.

Tako zbog Bunjevaca-nehrvata, nepraktičnih vjernika, kako ih naziva Žigmanov (srbijanski ministar za ljudska i manjinska prava!), te ih ne priznaje kao narod (a priznaje ih država Srbija), Hrvati se nalaze u takvom položaju da ni subotički biskup ne zna što bi s njima.

Posebno je u Subotici („centru hrvatske političke i  kulturne moći u Srbiji“) Žigmanov osobno posvađao Hrvate međusobno, te s Bunjevcima, Mađarima i s aktuelnom vlašću!

Rezultat je to petnaestogodišnjeg sistematičnog djelovanja Tomislava Žigmanova i njegove bunjevačko-rodbinsko-ljubavničke klike iz, za ovdašnje Hrvate, crne donjotavankutske rupe koja im guta novac i ljude!!!

Može li itko konačno spasiti 57.900 ovdašnjih Hrvata od Tomislava Žigmanova i njegovih plaćenih ljigavaca?!

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Izjava koja je uništila ljevicu

HF

Kako ste mogli zabraniti referendumsko izjašnjavanje

HF

Sramotni porez na nekretnine

HF

Dosta nam je COVID rasizma Alemke Markotić i Vilija Beroša

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više