Hrvatski Fokus
Znanost

Slavne osobe pate od nuspojava i umiru nakon cijepljenja

POSLJEDICE CIJEPLJENJA – 763 slavne osobe umrle nakon cijepljenja protiv Covida! Koliko ih je onda samo u populaciji?!

 

Tako lijepa, tako lijepa …!” 21-godišnji nogometaš preminuo je na terenu. Još jedna žrtva ubojitog cijepljenja mRNK. 22-godišnji igrač Kabaddija preminuo je od srčanog udara tijekom utakmice. Još jedna žrtva toksičnog cijepljenja. 24-godišnji sportaš iznenada umire nakon što se srušio tijekom meča zbog cijepljenja. Mladi kickboksač srušio se u ringu nakon cijepljenja gena i umre. 20-godišnja plesačica umire na pozornici srčanog udara, još jedna tragična žrtva cjepiva. 20-godišnji hokejaš na ledu umire tijekom turnira od nuspojava cjepiva. Hokejaš umire od srčanog zastoja povezanog s cjepivom usred utakmice. 20-godišnji nogometaš srušio se na teren i umro od smrtonosnih nuspojava cijepljenja. Plesačica se sruši na pozornici i umre zbog smrtonosnog cijepljenja. Športaš umire od “srčanog zastoja” tijekom biciklističke utrke, nakon cijepljenja. 32-godišnji maratonac preminuo je od srčanog udara povezanog s cjepivom neposredno prije cilja. Mađioničar umire na pozornici tijekom predstave, tragična žrtva cijepljenja.

Radijski voditelj umire uživo u zraku od srčanog udara, tipičnog učinka cijepljenja. Trener umire tijekom treninga srčanog udara uzrokovanog cijepljenjem. Trkač umire nakon kolapsa povezanog s cjepivom na maratonu u Kuala Lumpuru. Nogometaš umire na terenu od srčanog udara, kao i mnogi drugi športaši nakon cijepljenja. Rukometaš umire nakon što je usred utakmice pretrpio srčani zastoj povezan s cjepivom, a drugi u bolnici. 22-godišnji veznjak preminuo je od srčanog udara nakon što se srušio na treningu. Još jedna iznenadna smrt zdravog športaša nakon cijepljenja.

Američki istraživački novinar Stew Peters: “I sve nakon ubrizgavanja bio-oružja, za koje s apsolutnom sigurnošću znamo da uzrokuje miokarditis i druge srčane probleme kod zdravih mladih ljudi koji ga primaju! Ne dopustite da vas mediji natjeraju da sumnjate i vjerujete da je normalno i uobičajeno da športaši padnu mrtvi. Nije i nikada nije bio, barem do prije nekoliko godina.” Ove slike i zapisi ne lažu. Smrtni slučajevi i oštećenja cjepiva uzrokovana cijepljenjem protiv korone, čiji su svjetski razmjeri pokriveni medijima. Žrtve koje, prema obećanjima i izjavama brojnih medija, vodećih političara i njihovih stručnjaka, ne bi trebale postojati.

Širom svijeta pozvali su na cijepljenje protiv korone! Svugdje su necijepljeni bili marginalizirani i diskriminirani… Kla.TV imaju 17 sati snimaka koji dokumentiraju veliki zločin protiv cjepiva. To čini opsežne smrti od cjepiva protiv Covida i oštećenje cjepiva istaknutih ličnosti vidljivim širom svijeta. Koja je dimenzija zataškanih smrtnih slučajeva i oštećenja cjepiva ekstrapoliranih na stanovništvo? Jer ova opsežna dokumentacija navodi samo dio tih slučajeva. Ovdje su mediji morali izvještavati – jer govorimo o istaknutim ličnostima! Svaki pokušaj uništavanja nebrojenih smrtnih slučajeva od cjepiva protiv korone i žrtava cjepiva. Sam početak demonstracija stanovništvu odmah je izazvao blamažu i prijezir vodećih medija. Jedna od tih medijskih žrtava je inicijator “Galerije užasa”, Peter Ganz. Njegova izložba s više od 3500 osobnih patnji u vezi s cijepljenjem protiv korone javno je izložena u brojnim gradovima u Njemačkoj. To je očito bio trn u oku zagovornika politike korone i operatera cijepljenja. Kao rezultat toga, većina ove opsežne dokumentacije zaplijenjena je tijekom pretraga kuća. Osim Petera Ganza, dokumentirali su brojni slobodni mediji širom svijeta, Virolozi, epidemiolozi, platforme i inicijative koje vole istinu otkrili su brojne smrti i ogromnu štetu od cjepiva koja se dogodila nedugo nakon lansiranja cijepljenja protiv korone. Time su htjeli uništiti nesavjesne.

Upozorite stanovništvo na opasnosti i posljedice cijepljenja. Samo nekoliko takvih poziva upozorenja:

[!] Francuska, prosinac 2022.: Brojne postrojene fotografije smrti od cjepiva protiv Covida, uglavnom mladih, natjerale su ljude da se zamrznu u raznim francuskim gradovima!

[!] Njemačka, siječanj 2023.: Kampanja kampa ispred njemačkog Bundestaga namijenjena je osvješćivanju stanovništva i političara o ogromnoj šteti uzrokovanoj cijepljenjem protiv Covida.

[!] Poziv upozorenja iz Izraela: Očajni izraelski građani dokumentirali su pred kamerama kako pate od teških nuspojava i smrti u svojoj okolini nakon cijepljenja protiv Corone.

[!] Travanj 2021.: Kla.TV dokumentarni film “Hitan poziv na buđenje: Tisuće umiru nakon cijepljenja protiv korone” dokumentirao je vrlo alarmantan broj smrtnih slučajeva odmah nakon početka cijepljenja u njemačkim staračkim domovima.

[!] Opsežne baze podataka širom svijeta svjedoče o sudbini nebrojenih vrhunskih športaša koji su se iznenada srušili, često čak i umrli, odmah nakon cijepljenja. Kla.TV je izdala hitno upozorenje protiv ovog razvoja događaja u više od 100 emitiranja. Brojni stručnjaci, stručnjaci i virolozi pravovremeno su ukazali na ogromnu opasnost i nepredvidive posljedice povezane s eksperimentalnom tehnologijom cijepljenja. Takva upozorenja i očajničke krikove mainstream mediji su skrivali, klevetali i maksimalno cenzurirali. Slobodni mediji, koji su omogućili ogorčenom stanovništvu da kaže svoje mišljenje, mainstream mediji odmah su ocrnili na najgori mogući način i često su ih označili kao opasnost za stanovništvo. Sada kada se razmjeri smrtnih slučajeva i oštećenja cjepiva povezanih s cijepljenjem protiv korone više ne mogu poreći i mediji više ne mogu izbjegavati izvještavanje o žrtvama cjepiva i sudbinama slavnih osoba, ove slučajeve obično vodeći mediji pametno predstavljaju kao takozvane “individualne sudbine”.

Mediji i državne institucije također prikrivaju brojne jasne smrti i štetu od cjepiva kao takozvane slučajeve Covida ili Long Covida. Kao u slučaju talijanskog pukovnika Gagliana, koji je umro ubrzo nakon cijepljenja. Njegov prijatelj svjedočio je u emotivnoj video izjavi da je bio prisiljen na cijepljenje protiv korone. Kada je umro nekoliko dana nakon cijepljenja, zapovjedništvo talijanske policije navelo je da je umro od posljedica Covida kao službenog uzroka smrti. Njegov prijatelj je vrlo ljut zbog toga i želi svugdje obznaniti da je umro od cijepljenja. Također se čini

Dosta zagovornika cijepljenja umrlo je nakon cijepljenja. Među njima su bili programer CDC-ove aplikacije za cijepljenje protiv Covida, skladatelj promotivne pjesme “Finding the Vaccine” i 38-godišnjak, koji je pozvao na zatvaranje necijepljenih, umro je od akutnog zatajenja srca. Jedina kći Elvisa Presleya također je iznenada umrla od srčanog udara. Bila je snažna zagovornica cjepiva i čak se zalagala za to. Drugi zagovornici cjepiva pate od nuspojava… Kla.TV je sažeo ovu 17-satnu snimku za sve nas. Zbog ogromnog obilja, sljedeći popis pokazuje 763 istaknute smrti od cjepiva protiv Covida svake sekunde i stotine istaknutih žrtava cjepiva u kratkom roku. U ovom trenutku prisjećamo se govora Ive Šašeka, osnivača Kla.TV, kada je neposredno prije cijepljenja “spašavanja” cjepiva protiv korone u svijetu sažeo: “Svi popisi smrtnosti na svijetu do danas dokazuju da do ovog trenutka, odnosno 30. prosinca 2020., nije bilo veće stope smrtnosti nego u normalnim godinama gripe, nego ispod, kao što znam.” Što se dogodilo nakon cijepljenja – uvjerite se sami sada: Poznate osobe koje su umrle od cijepljenja protiv Covida 23-godišnja trenerica konja umrla je nakon što je njezin šef zatražio da se cijepi. Majka Caitlin Götze: “Ja sam majka Caitlin Götze. Prije 12 tjedana, 17. studenog 2021., pala je mrtva na poslu. U SMS poruci koju mi je poslala rekla je da se osjeća kao da umire nakon drugog cijepljenja. Ona je moja djevojčica i trebala je živjeti još 75 godina! Studirala je, htjela je biti veterinarka.” Reality zvijezda preminula u 30. godini od raka uzrokovanog cijepljenjem. 20-godišnja balerina umire od iznenadne srčane smrti nakon cijepljenja. 29-godišnji igrač hurlinga preminuo je nakon tragične nesreće kao posljedica kolapsa povezanog s cjepivom. Kralj kolumbijske pop glazbe iznenada umire nakon trećeg cjepiva. Country pjevač umire nekoliko sati nakon vjenčanja od nuspojava cjepiva. Jazz glazbenik Ronald McFadden neočekivano umire nakon nastupa kao rezultat toksičnog cijepljenja. 23-godišnji nogometaš umire tri dana nakon što je primio Janssenovo cijepljenje protiv Covida. Ben Gilroy, irski aktivist: Ovaj čovjek se zapravo nije želio cijepiti. “Ministre Donnelly, iskreno vas molim da zaustavite ovaj program cijepljenja prije nego što još mladih umre. Upozoreni su da će to biti rezultat. Upozorio sam vas da će to biti rezultat! Ruke su vam umrljane krvlju i svatko od vas bi trebao biti osuđen za ubojstvo.”

Piloti

Brojni piloti, stjuardese i kopiloti umiru tijekom ili nakon leta, moraju prisilno sletjeti ili se vratiti. Greg Pearson, komercijalni pilot, kaže da njegovi kolege “umiru kao muhe” nakon cijepljenja protiv Covida. Marco Tosatti također izvještava o oštećenju cjepiva kod pilota: miokarditis, perikarditis, srčani udar, moždani udar, sljepoća. Kla.TV ima još 100 izvještaja poznatih osoba oštećenih cjepivom. Od 17 sati snimke, sažimaju u kratkom lapsu: Poznate osobe oštećene cijepljenjem protiv Covida, 26-godišnji košarkaš pati od krvnog ugruška nedugo nakon cijepljenja protiv Covida-19. Brandon Goodwin (košarkaš): “Sve se dogodilo u roku od mjesec dana. Dok se nisam cijepio, bio sam dobro! I rečeno mi je da nikome ne kažem. Da, cijepljenje je završilo moju sezonu 1000 %.” 28-godišnja Monique, TV zvijezda, govori o svom perikarditisu nakon cjepiva Pfizera. Monique (TV zvijezda): “Srce kuca poput srčanog udara kod nekoga tko je zdrav i mlađi od 30 godina. Ne pijem, ne uzimam drogu, čak ni kofein. Nikada u životu nisam imao problema sa srcem ili već postojećim stanjem. Ne kažem da je to zbog cijepljenja. Potvrđeno je da je to zbog cijepljenja.” Triatlonac pati od stalnih i ekstremnih bolova nakon cijepljenja protiv Covida. Susanna (triatlonac): “13. travnja bila sam oduševljena što sam primila svoju drugu Pfizerovu injekciju. U tom trenutku, cijeli moj život se promijenio. Mi smo nezgodna istina da cijepljenje uzrokuje ozbiljnu štetu koja mijenja život.” Košarkaš nije želio cijepljenje, ali je bio prisiljen – i sada je njegova karijera gotova. 29-godišnja manekenka trpi uporne napadaje nakon Pfizerovog drugog mRNK hica. 20-godišnji dvostruko cijepljeni model razvija miokarditis, pati od srčanog udara i mora amputirati obje noge. Istraživački novinar Dana Dicka: “Sve se to događa dok CDC otvoreno priznaje da cijepljenje uzrokuje miokarditis u njegovoj (ovoj) dobnoj skupini.” Australski zvjezdani jahač hospitaliziran je s krvnim ugrušcima nakon cijepljenja protiv Pfizera. Cienna (zvjezdani jahač): “Rečeno mi je, nema cijepljenja, nema posla. Pa sam učinio što sam morao. Bila sam potpuno zdrava i normalna 19-godišnja djevojčica, super aktivna i nikada nisam bila u bolnici.” Španjolska pjevačica kaže da je zamalo umrla nekoliko dana nakon cijepljenja. Kao rezultat injekcije, izgubila je prst i noge su joj postale crne. Međunarodni plesač mora odustati od svoje velike strasti kao posljedica vrlo bolne upale perikarda i srčanog mišića uzrokovane cijepljenjem.” 36-godišnji boksač prikovan je za krevet i ne može raditi od svoje treće doze “cijepljenja” protiv Pfizera. Boksač John Watt plače: “Samo želim stati na noge, ustati iz kreveta i vratiti otkucaje srca u normalu!” Glazbenik i gitarist gubi osam prstiju nakon cijepljenja Johnson &; Johnson zbog krvnih ugrušaka. Jeff Diamond, gitarist: “Primio sam covid injekciju 9. srpnja. Probudio sam se iz kome kad sam saznao da mi je amputirano osam prstiju. Smatram zločinom ono što se dogodilo i što se sada događa. Ljudi moraju odgovarati za ono što se dogodilo. To definitivno treba staviti u prvi plan, treba izaći na vidjelo i neki ljudi moraju odgovarati za ono što se dogodilo.” 24-godišnja olimpijka teško se može sama nositi nakon cijepljenja protiv Pfizera i željela je okončati svoj život. Genevieve, plivačica: “Nekada sam bila u olimpijskom sinkroniziranom plivačkom timu i trenirala 6 dana u tjednu, 10 sati dnevno.

Bio sam nevjerojatno hiperaktivan, uvijek sam bio poznat kao onaj koji je hodao po setu radeći glupe stvari poput salta kad ne bih trebao, i takve stvari. Industrija je zahtijevala da se dva puta cijepim kako bih radio u kinu – i odmah sam požalio. Jer čim su mi je ubrizgali u ruku, pomislio sam: Što sam učinio? Ne mogu opisati koliko je bilo strašno, vrtjelo mi se u glavi i doslovno sam puzao!

Mislila sam da mi je život gotov jer nisam znala ni kuhati, ustati ni brinuti se o sebi. Majka mi je dolazila, mislim dva puta tjedno, mijenjati plahte, kupovati i čistiti stan.” TV voditeljica Xara Triferi govori o svojoj okrutnoj patnji uzrokovanoj cijepljenjem. Ona apelira na sve ljude: “I molim vas, svim srcem, ne dopustite ljudima da si ubrizgaju ovaj otrovni proizvod. Ova injekcija mi je nanijela svu tu štetu, kao i mnogim drugim ljudima koji to ne govore iz straha. Svaki dan uništava moje tijelo sve više i više. Vid mi je mutan – svakim danom sve mutniji. Šteta je što je toliko ljudi nepravedno umrlo zbog toga. Uostalom, oni koji se cijepe neće biti spašeni ni na koji način. Prije ili kasnije doći će do štete.”

Izvori/veze: Medijsko omalovažavanje Petera Ganza https://www.zvw.de/stuttgart-region/am-gedenktag-9-november-querdenker-zeigen-impfopfer-ausstellung-in-stuttgart_arid-576641
https://www.regensburg-digital.de/jubel-fuer-hoecke-fan-und-seine-galerie-des-grauens/08042022
3500 sudbina cijepljenja – Galerija užasa Petera Ganza
https://corona-blog.net/2022/02/23/der-unermuedliche-peter-ganz-der-mit-einer-grossartigen-aktion-auf-die-impfopfer-aufmerksam-macht-die-galerie-des-grauens https://www.galeriedesgrauens.org
foto kampanja smrti od cjepiva u Francuskoj https://odysee.com/@D%C3%A9p%C3%AAchesCitoyennes:e/New-compil-extra-short-10-de%CC%81cembre—SD-480%C2%A0p:5
kamp-krevet ispred njemačkog Bundestaga
https://www.youtube.com/watch?v=TRbnyY00R_0 https://www.swr.de/swr1/swr1leute/kardiologe-bernhard-schieffer-post-vac-syndrom-100.html
https://nichtgenesenkids.de poziv
upozorenja iz Izraela: Teške nuspojave i smrtni slučajevi nakon cijepljenja protiv Corone https://www.vaxtestimonies.org/de
vrhunski sportaši kolapsiraju i umiru nakon cijepljenja https://www.wochenblick.at/corona/tragische-haeufung-ueber-100-sportler-kollabierten-im-november-viele-tot Dosta smrtnih slučajeva jer su Covid i dugi Covid prikrivali https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_100146026/katrin-goering-eckardt-ueber-long-covid-fehler-sollten-wir-nicht-wiederholen-.html
https://www.tagesschau.de/wissen/gesundheit/studie-long-covid-101.html
https://www.berliner-zeitung.de/gesundheit-oekologie/eine-impfpflicht-wuerde-das-tor-zum-missbrauch-weit-oeffnen-li.219816?pid=truel pukovnik Gagliano preminuo nedugo nakon cijepljenja https://www.bitchute.com/video/jUA21UhjSdK0 piloti, stjuardese i
kopiloti poginuli https://www.bitchute.com/video/8HbpfrULOcIc
763 istaknuta smrtna slučaja od cjepiva protiv Covida i stotine istaknutih žrtava cjepiva POZNATE OSOBE IZ SVIH SREDINA TRPE NUSPOJAVE I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA https://www.bitchute.com/video/Gf0cyI0KUxIB

SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA
https://www.bitchute.com/video/r3zoqhLDtky6 DIJELU III – SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA
https://www.bitchute.com/video/wm5ECErGH2Di DIO IV – SLAVNE OSOBE TRPE NUSPOJAVE I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA https://www.bitchute.com/video/Z6HJ7phw6sCS. DIO V – SLAVNE OSOBE TRPE NUSPOJAVE I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA https://www.bitchute.com/video/d4h9T0HbODx4 SLAVNE OSOBE TRPE NUSPOJAVE I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA.
DIO VI https://www.bitchute.com/video/nRYrMXqg06LH
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO VII https://www.bitchute.com/video/G6gSW5cl3vso
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO VIII. https://www.bitchute.com/video/jUA21UhjSdK0
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO X. https://www.bitchute.com/video/kIxyfKMHcetw
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XII https://www.bitchute.com/video/MJmUJe5NAmS6
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XIV https://www.bitchute.com/video/9Vf3WuqQdEJT
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XVI. https://www.bitchute.com/video/6hMaoDe6OqyF
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XVIII. https://www.bitchute.com/video/zBvbiC5vZC5l
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XX https://www.bitchute.com/video/mKYdKTgZRVO9
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XXII https://www.bitchute.com/video/EcBYXcXVEViN
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XXIII. https://www.bitchute.com/video/r46jYKLAodhY
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XXV https://www.bitchute.com/video/b07zj9xc3Pc3
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XXVIII. https://www.bitchute.com/video/29nxGHBWJ1s9
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XXXI https://www.bitchute.com/video/82yMnPP3Lqca
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XXXIV https://www.bitchute.com/video/CgM8o7vQOpNG
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XXXVII https://www.bitchute.com/video/A8O5LHZhCBcC
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XL https://www.bitchute.com/video/GJcgp3sbb7AR
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XLIV https://www.bitchute.com/video/A2jNhIjRo9mM
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO XLVII https://www.bitchute.com/video/S6xWx6wsWQj8
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO LI https://www.bitchute.com/video/ksuqf5KmALcM
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIJELOM LIV https://www.bitchute.com/video/kftHINE3pcou
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO LVIII https://www.bitchute.com/video/y4SZVzFjvQ0U
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO LXI https://www.bitchute.com/video/IUI6btH8Egnl
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO 66 https://www.bitchute.com/video/foWF5S6zibuv
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO 68 https://www.bitchute.com/video/2zu8C88qQh6d
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO LXXII – 68 https://www.bitchute.com/video/7SoHenfMseNA
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO LXXV- 75 https://www.bitchute.com/video/pb2Gt94KAcF8
ISTAKNUTI LEIDEN PATI OD NUSPOJAVA I UMIRE NAKON CIJEPLJENJA. DIO LXXV-79 https://www.bitchute.com/video/2hsfSa84LMRv
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO LXXXI – 81 https://www.bitchute.com/video/UZLLkhR5zuW0
SLAVNE OSOBE PATE OD NUSPOJAVA I UMIRU NAKON CIJEPLJENJA. DIO LXXXIV – 84 https://www.bitchute.com/video/9CxJcPIRJqxB
SLAVNIH OSOBA PATI OD NUSPOJAVA I UMIRE NAKON CIJEPLJENJA. DIO LXXXVI – 86 https://www.bitchute.com/video/8rYgKoEv9hSh
SLAVNIH OSOBA PATI OD NUSPOJAVA I UMIRE NAKON CIJEPLJENJA. DIO XC – 90 https://www.bitchute.com/video/fVEYn27Hbi0j
SLAVNIH OSOBA TRPI NUSPOJAVE I UMIRE NAKON CIJEPLJENJA. DIO XCV. – 95 https://www.bitchute.com/video/fHTumoWRj7vC
KLA TV, 21. 4. 2023., https://www.kla.tv/25809

Povezane objave

Prvi dio citata matematički je netočan

HF

Tisuće izvješća žena o poremećajima reproduktivnog zdravlja

hrvatski-fokus

Zelena revolucija: predivna znanost, katastrofalne posljedice

HF

Vitamini u trgovačkim centrima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više