Hrvatski Fokus
Povijest

Kraljevina Hrvatska, Slavonija i Dalmacija

Tako se zove naša Država Hrvatska

 

  1. Kraljevina Hrvatska, Slavonija i Dalmacija – tako se zove naša Država Hrvatska – nikada nije ušla u državnu zajednicu s Kraljevinom Srbijom, nego je
  2. u razdoblju od 7/9. studenog do 1. prosinca 1918. – nakon što su Saveznici hrvatske domobrane, odnosno Pučke ustaše, poslali kućama – vojska Kraljevine Srbije okupirala Hrvatske Zemlje?
  3. Što su to Hrvatske Zemlje?
  4. Prema Hrvatskom Državnom Pravu i zaključku Sabora održanog u kolovozu 753. godine na Duvanjskom polju i Manifesta cara i kralja Karla I/IV od 16. listopada 1918. tom su: Trojednica (Kraljevina Hrvatska, Slavonija i Dalmacija sa Srijemom), Bosna i Hercegovina, Boka Kotorska i Istra.
  5. Komunistička Parija Jugoslavije postojala je od 1919. do 1932.
  6. Nakon što je pobijeno rukovodstvo KPJ boljševički agenti (agenti Moskve) lažno se predstavljaju kao komunisti.
  7. Iza srbske okupacije Hrvatskih Zemalja stoji Britanski imperij, koji je (1) za to angažirao 1895. Tomaša Masaryka, a 1902. Nikolu Stojanovića.(2) 1903. ubili su srbsku kraljevsku obitelj Obrenovića, te su (3) 1915. Londonskim ugovorom Kraljevini Srbiji dodijelili veći dio Hrvatskih Zemalja.
  8. Britanski agenti u Beogradu (ne u Srbiji!) bili su Karagjorgjevići, obitelj ciganskog podrijetla, koja se je bavila “kalajisanjem” posuđe, a došli su iz okoline Skadra.
  9. Po nalogu Britanaca Aleksandar je 6. januara 1929. uveo diktaturu, a iste je godine 2. listopada Hrvatskoj oduzeo Srijem.
  10. Nu, Aleksandar nije bio u stanju provesti britanski plan, pa su ga oni 1934. likvidirali, a za to optužili nepostojeće ustaše.     
  11. Aleksandra Karagjorgjevića je zamijenio Srbski Kulturni Klub na čelu sa Slobodanom Jovanovićem.
  12. Onda su se Britanci sporazumjeli s Moskvom, pa je otvorena još jedna protuhrvatska linija: Dragiša Vasić, Miroslav Krleža i “komandant Tito” (koji se je odnekud pojavio u Beograd tijekom svibnja 1941.).
  13. Taj “komandant Tito” donio je 4. jula 1941. odluku o nastavku rata Srbije s Hrvatskom, koju odluku je nazvao ustankom.
  14. Ivo Lola Ribar tjedan dana kasnije napisao je Proglas u ime CK KPJ, koji nije postojao.
  15. Zato su boljševici izmislili Petu Zemaljsku Konferenciju KPJ, koja je navodno održana u zagrebačkoj Dubravi krajem listopada 1940 i na kojoj je navodno “komandant Tito” izabran za generalnog sekretara KPJ, položaja koji u KPJ nikada nije postojao.
  16. Od 26. studenog 1942. “komandanta Tita” OZNA je nazvala NAŠ JOŽEK, ZAGORAC, što je postupno pretvoreno J. B. Tito, pa u Josip Broz Tito.
  17. U svibnja 1944. u Topuskom se je Andrija Hebrang okupljenom društvu hvalio da će Hrvatska bio dio jugoslavenske federacije. Odatle se spominje Federalna Država Hrvatska, koja nikad nije postojala.
  18. Boljševici (ne komunisti) nisu preko FDH preuzeli vlast u Hrvatskoj.
  19. Boljševici niti preko DFJ, jer ni ona nije postojala, nisu preuzeli vlast u Hrvatskoj.
  20. Točka na “I”. Republika Hrvatska nije boljševička država i nema veze s “partizanskim pokretom komandanta TITA”.

To sam ja sve dokazao u svojim knjigama, a sada ću još to i sudski potvrditi. Ako Vas zanima neka od mojih tužbi rado ću Vam ju poslati. Ako hoćete možete doći i na sudsku raspravu.

Dr. sc. Tomislav Dragun, regent Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije (tako se moram predstavljati – zbog sudskog postupka, kao zainteresirana stranka) 

Povezane objave

Hrvatska latinština

hrvatski-fokus

Knežev dvor u Slanome

hrvatski-fokus

Tisućita godišnjica postojanja Poljica

HF

Agresija Carske Rusije na hrvatski jug

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više