Hrvatski Fokus
Gledišta

Jedina relevantno smiješna i tragična ‘hrvatska’ stranka u Srbiji

Ne znam samo što u tom lakrdijaškom društvu radi preozbiljni Goran Kaurić?!

 

Na facebook portalu „jedine relevantne hrvatske političke stranke u Srbiji“ njen predsjednik Tomislav Ž. je 8. svibnja 2023. godine objavio objavu iz KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. No, spektakularna slika iz „Lisinskog“ u Zagrebu iz kuta hrvatskog puka u Srbiji, brojčano smanjenog za deset godina predsjednikovanja (i svega ostalog) Tomislava Ž. sa 60 na 40 tisuća, izgleda tako da se ova Objava poslije čitavog jednog dana od njene objave sviđa jedino 7 (slovima sedmero) do smrti (svoje i ovdašnjeg hrvatskog puka) odanih ljubitelja lika i djela predsednika Čiligmanova (komentari 0, podele 0):

Ako se samo malo zagrebe po facebook-vama ovih likova smiješna strana „jedine relevantne političke hrvatske stranke u Srbiji“ dobiva i sasvim tragičan oblik,  kao i cijela ovdašnja hrvatska manjinska zajednica pod vodstvom predsjednika Žigmanova i njegovih ljigavih poltrona, upravo onih preko kojih je Žigmanov dogurao do ministra u srbijanskoj vladi za ljudska i manjinska prava (kakva lakrdija)!

Goran Srdović najviše u politici voli hranu, Mirjanu Bašić od politike više interesira pasulj tetovac, Mladen Šimić, inače bravar (što je u politici obećavajuće), je očito u duši kockar (što je za šibicara Žigmanova vrlina), Dragan Ovuka je momak na lošem glasu kojem je najveći uspjeh što je u ludoj noći konzumirao maminu princezu, a biser nad biserima je pojava Darka Goranova.

Naime, Darko Goranov ispred imena nije stavio fotku jer se u međuvremenu preobrazio u međunarodnog tajnika Hrvatskog nacionalnog vijeća iz Subotice Darka Baštovanovića, velikog pjesnika i književnog kritičara, pri čemu mu je blog „Srijemski Hrvat“ pravo (i jedino) remek djelo!

Ne znam samo što u tom lakrdijaškom društvu radi preozbiljni Goran Kaurić (na slici)?!

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Vesna Pusić mora podnijeti ostavku

HF

Politička trgovina

HF

Zašto globalisti inzistiraju na cijepljenju eksperimentalnim cjepivima?

hrvatski-fokus

Žigmanovljevi trabanti u doba corone

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više