Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bošnjački agresorski hod prema čistoj muslimanskoj BiH

Hrvatska obrana svojih ognjišta nije izdaja, nego dužnost svakoga Hrvata

 

Svakim danom bošnjački unitaristi i islamisti proširuju bilo okupirane, ili osvajaju nove prostore u bosanskohercegovačkoj zajednici Bošnjaka, Hrvata i Srba. Beha zajednica islama, katoličanstva i pravoslavlja time je sve zelenija, desekulariziranija i islamiziranija u mjeri da na nekim okupiranim dijelovima nema ni traga europejstva i kršćanstva, u svemu afganistirani, iranizirani i turcizirani. Jedina aktivnost u toj materijalno gladnoj zemlji s rijekom prinudno odlazećih mladih kršćana je muslimansko-bošnjačka politika okupacije, osvajanja i islamiziranja. Oslonivši se na nepresušnu zapadnu pomoć prehranjivanja mladih bošnjačkih isilovaca, sutrašnjih ubojica Europe i njenih kršćanskih narodâ, muslimansko-bošnjačko čelništvo sve svoje resurse usmjerili su i upregnuli u suvremenu zločinačku ideologiju kršćanofobije. U tom smieru, u provođenju dobivenih zadataka koji su sadržani u zločinačko terorističkoj doktrini kršćanofobije, je i neprekinuto tridesetogodišnje muslimansko-bošnjačko agresiranje na dvije škole pod jednim krovom. A to nije ništa drugo nego ukidanje škola hrvatske djece, i prisila na njih i njihove roditelje ili da se “građaniziraju”, zapravo islamiziraju, ili da se hrvatska djeca po starom turskom zločinačkom receptu janjičiziraju, ili da zajedno sa svojim roditeljima napuste trinaeststoljetno ognjište u kraljevini kraljice Katarine.

Stoga je svako muslimansko-bošnjačko protivljenje prema dvjema školama pod jednim krovom na tragu turskog zločina iz prošlosti okupacije fratarske Bosne, i onog još uvijek, također nekažnjenog muslimanskog ratnog zločina nad hrvatskom djecom na prostorima kroz koje je prošla zločinačka vjerska muslimanska Armija BiH.

Ukidanjem hrvatskih škola pod jednim krovom ponavlja se slika krađe, otimačine, uzurpacije i muslimansko-bošnjačke agresije na Predsjedništvo BiH. Sve to nije ništa drugo nego muslimansko-bošnjački nastavak etničkog vjerskog čiščenja Hrvata katolika, gradnja džamija na otetoj im zemlji, i pretvaranje crkava u džamije, Jajce, na način kako to radi njihov sultan Erdogan u Turskoj.

Takvom muslimansko-bošnjačkom zločinu koji traje cijelo vrijeme postojanja  novog Zbirnog entiteta BiH, svijet bi morao stati u kraj, jer kršćanofobija kakva je zavladala muslimansko-bošnjačkim društvom opasnost je za cijeli slobodni i demokratski svijet, napose za europski pred čijim pragom se i nalazi centar te apokaliptične muslimanske ideologije krvi i tla.

Posljedice te u povijesti čovječanstva najmonstruoznije i najkrvoločnije ideologije globalnih kršćanofoba vidljive su u počinjenim muslimanskim ratnim zločinima nad katolicima i ništa manje u političkim zločinima diskriminacije i majorizacije Hrvata u većem dijelu Zbirnog beha entiteta. Stjerani u suvremene arene koje svijet gleda diljem islamskih zemalja u kojima nestaje kršćana i kršćanstva, hrvatska djeca u sve zelenijem a time i islamskijem, od strane radikalnih muslimanskih “građana” i “ostali” federalnom beha dijelu u Daytonu podijeljene a od muslimanskog izdajnika Alije priznatog Zbirnog beha entiteta, danas su prisiljena da uče o tom izdajniku i ratnom zločincu.

U današnjem svijetu globalne kršćanofobije koja se svjetlosnom brzinom širi u fratarskoj BiH, muslimansko-bošnjački kršćanofobi nameću u školama “Zakonske obveze izučavanja tematskih cjelina o agresiji na BiH, opsadi i genocidu”. A u tu tematsku muslimansko-bošnjačku cjelinu o agresiji na beha zajednicu Hrvata, Muslimana i Srba, spada i hrvatska obrana svog trinaeststoljetnog ognjišta, koje kršćanofobi u kontinuitetu ruše i gase punih 560 godina, od kada  islam s mačem i dankom u krvi ulazi na te europske prostore.

Nametanjem muslimansko-bošnjačke istine vjersko nacionalnog beha sukoba za teritorij, čiji cilj je zapisao ratni zločinac Alija Izetbegović u kršćanofobičnom svom manifestu, a što je bio i uzrok krvavog rata, zapravo je bošnjački agresorski hod ka cilju, čiste muslimanske BiH. Za muslimansko-bošnjačke ekstremiste, među kojima je i velik broj nekažnjenih ratnih zločinaca, svaka kršćanska obrana BiH i viđenje iste drugačijom od ratne muslimanske, je agresija.

A zapravo prava agresija na BiH je bošnjačko nepriznavanje stvarne istine krvavog i brutalnog vjersko nacionalnog beha sukoba u kojem su na muslimanskoj strani sudjelovali u velikom, tisućljetnim brojevima, radikalni islamski zločinci iz svih muslimanskih zemalja. Tu giga laž kakvom se služio i njen izumitelj ratni zločinac Alija Izetbegović, Bošnjaci su uspjeli za šačicu naftnih dolara iz islamskih zemalja prodati i svijetu, poglavito Haaškom tribunalu koji se pokazao i dokazao muslimanskim sudom, obučen u međunarodnu sudsku odoru.

Kao takav on i brani da taj rat bude zaustavljen, na istini, pravdi i pravednosti. A nema drugi temelja miru bilo gdje napose ne u heterogenim i nacionalno vjerski šarenim društvima, koja konstantno podrhtavaju i na kraju se u građansko vjerskim sukobima i raspadaju. Po svemu do sad viđenom, i onom što se i danas viđa u beha “krčmi pogašenih svjetla” svijet je i danas posve novom entitetu na europskoj periferiji skrpljenom u Daytonu u okvir “Zbirni beha entitet” namijenio sudbinu nestanka, u koju ga razornom brzinom vodi muslimansko bošnjački unitaristi, centralisti i vjerski islamski fundamentalisti.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Hrvatske žrtve pobila Armija BiH

HF

Nezacijeljene rane prošlosti

HF

Razbijena križna postolja u Stocu

HF

Umrla skladateljica Anđelka Bego Šimunić

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više