Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

“Ustaška zastava” smeta onima koji su lažno svjedočili protiv Hrvatske u Den Haagu

“Ustašku zastavu” na stadionu je lako riješiti, jer je to čin sa samo tri pješaka

 

Nedavno sam na televiziji gledao kako su djeci dali zadaću da izađu iz kukuruzišta ili vinograda, kao iz nekog labirinta u kojem je mnogo redova i prolaza. U kontekstu toga, po mom mišljenju, imamo i „ustašku zastavu“, iz tri poteza, sa samo tri pješaka, iz labirinta veleizdaje i srpske genocidnosti. Pa kažem „Šah mat, u tri poteza, sa samo tri pješaka, iz labirinta“. Iako izgleda vrlo teško, kao djetetu izaći iz velikog kukuruzišta s puno redova i prolaza, slučaj „ustaška zastava“ je vrlo lako riješiti. Jer je to čin iz tri poteza, sa samo tri pješaka. Vrlo primitivan čin, po težini izvedbe… dvojica nategnu jednu zastavu među navijačima na nogometnoj utakmici, treći to snimi, četvrti pošalje u UEFA-i, kao ustašku zastavu. Nakon čega slijedi kazna, ne samo hrvatskog nogometa. Pa imamo „ustašku zastavu“ iz labirinta srpske genocidnosti, ili „Šah mat Hrvatske u tri poteza, sa samo tri pješaka“. Bez logičnih pitanja obrane: Zadomaša, rodoljuba, „desničara“, domoljuba i pravaša.

Kao prvo, zašto se „ustaška zastava“ prihvaća, kao nešto, što neprijatelj Hrvatske tako hoće? Drugo, tko je izradio tu zastavu, i kako su ti momci do nje došli? Treće, zašto se kriju imena te trojice koji su rastegli tu zastavu na nogometnoj utakmici? Kada kažu da jedan od njih sin jednog HDZ-ovca, to je vjerojatno laž i podvala „djeca hrvatskih desničara – viju „ustašku zastavu“. Četvrto, kada pripadnik SDSS-a Boris Milošević u Saboru traži kažnjavanje „ustaške zastave“, zašto mu Miro Bulj, koji mu replicira ne kaže kako je to njihova zastava, njihova montaža?

Dakle, hrvatska politika, baš iz srpskog labirinta. Vidite, što Srbi na Kosovu rade, a Srbin u Hrvatskoj (Saboru) traži kažnjavanje „ustaške zastave“. Dok je „uvaženi gost“ Romana Bolkovića u emisiji 1 na 1 –

porfirije Jovan Ćulibrk, a da je Igor Vukić, sve bi bilo drukčije sa „ustaškom zastavom“. Umjesto pitanja zastupniku zločinačke stranke SDSS-a Borisu Miloševiću, kako ga nije sram biti Srbin, imamo „ustašku zastavu“ kao problem u Hrvatskoj. Umjesto podsjećanja porfirija Jovana Ćulibrka na kajanje i samoubojstvo Milana Babića, što je bio Srbin, porfirije Jovan Ćulibrk – „uvaženi gost“ na HRT-u! Što je glavni problem.

A tko će iz Sabora, u Sabor pozvati, nekad zaštićene svjedoke protiv Slobodana Praljka (Herceg Bone) u Haagu… Stjepana Mesića, Franju Gregorića, Matu Granića, Ranka Ostojića, Mladena Bajića, Antu Karića, Josipa Lucića, Ivana Zvonimira Čička, Josipa Manolića i Žarka Puhovskog? Oni koji osuđuju „ustašku zastavu“? Kako ovo objasniti i nazvati? „Osuda ustaške zastave“ u kombinaciji sa tajnim svjedočenjem zaštićenih svjedoka protiv Herceg Bosne u Haagu? Što je to? Veleizdaja u kombinaciji sa srpskim i a turskim genocidom nad Hrvatima, istovremeno?

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Pupovčeva ljubovca brani hrvatske interese!

HF

Vojnik postrojbe “Krug za trg”

HF

Negiranje hrvatskog identiteta Istre je temeljna politika IDS-a

hrvatski-fokus

Tko je filmski redatelj Vinko Brešan?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više