Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Muslimansko-bošnjački Hamas i Hezbollah

Azeri su protjerali armenske kršćane, a hamasovci protjeruju Židove

 

Sve od Alijinog početka vjerskog beha sukoba za teritorij, kojeg je osmišljavao i planirao u svom nacifašističkom manifestu “Islamska deklaracija”, musĺimansko-bošnjačka vjersko politička koalicija terorizira i islamizira, urliče i prijeti da Bosna i Hercegovina mora biti unitarističko cjelovita, centralističko islamistička, isilovsko građanizirana ili rat do Bakirove genocidne prijetnje “mi ili oni”. Iz svih muslimansko-bošnjačkih jazbina svakog predznaka, muslimansko-bošnjački hamasovci, džihadisti snajperiziraju svim vrstama prijetnji, zagrijavajući bosansko i hercegovački lonac do ratnog ključanja, kada će ga i mali plamičak pretvoriti u neugasivu vatrenu buktinju. No, ta prijeteća opasnost širokih razmjera ne zabrinjava muslimansko-bošnjačke ekstremiste, kao što nije zabrinjavala ni začetnika takve ratne politike “mi ili oni” Aliju Izetbegovića koji se hvalisao da će za svoj cilj “Islamska Republika Bosna i Hercegovina” žrtvovati i 250 tisuća Muslimana. A kako na svu sreću nije uspio u svojim crnim, čak za same Muslimane i suicidno genocidnim, namjerama, njegovi nasljednici, napose sin Bakir kojem je zločinačko-nacifašističku partiju SDA ostavio u amanet, čine sve da taj broj muslimanskih žrtava ispuni. Razlog je to da su njegove političko vjerske pristalice čak u nekim budućim viđenjima Bosne i Hercegovine izvan islamističko isilovskih, talibansko mudžahedinskih, Hamasovo Hezbollatovih okvira radikalniji i ekstremniji i od muslimanskog oca vjerskog ekstremizma Alije.

Dok je Alija hodao svijetom i lagao pristajući i potpisujući sve mirovne inicijative, a već na izlasku iz prostorija sve negirao i ne priznavao, njegovi vjersko politički jastrebovi, svi nekažnjeni ratni zločinci nad hrvatskim narodom, čak odbijaju svaki razgovor o mirnom rješenju nemirnog beha problema. Zastrašivanja, prijetnje ratom pa čak i islamskim terorizmom kakav trese europske gradove i trgove jedini je način muslimansko-bošnjačkih pregovora u traženju rješenja za bosansko i hercegovački problem. Prijeti se ratnim potresanjem ne samo unutar beha granica nego i izvan njih, pa čak i u Europi, a neki muslimansko.bošnjački lideri bi tim sukom zapalili i cijeli svijet.

Prvi čovjek u muslimana Bošnjaka, i prvi iz dinastije Izetbegović, Bakir za taj sukob, zbog kojeg i neda da se vjerski beha rat zaustavi, javno je pozvao cijeli islamski svijet u borbu protiv mrskog kršćanskog Zapada, koji pokušava “mali teroristički muslimanski otok” deradikalizirati, deisilovizirati, detalibanizirati i ponovno europeizirati. Poziv na globalni vjerski sukob, islamskim zemljama upućen je od glavnog islamističkog lidera na marginama Europe. I po odzivu i dešavanju u istim tim muslimanskim zemljama mobilizacija džihadista je krenula, i ratni uspjesi se već sada vide. Bio je to i poziv Hamasovcima da teroristički udare na Državu Izrael, i muslimansko-bošnjačkog, židovskog, diplomatu Svena Alkalaja koji u UN udara i po svojoj domovini Izrael da bi se udvorio muslimansko-bošnjačkim poslodavcima i tako zaradio šačicu Judinih srebrenjaka. Osvojena je kršćanska republika Gorski Karabah i etničko čišćenje što ga provode Bakirove prijateljske islamske zemlje koje predvodi Izetbegovićev kum Erdogan koji je dobio Bosnu i Hercegovinu u amanet od ratnog zločinca, i teroriste Alije, posjeća na takav isti zločin što ga činila muslimanska armija biha nad kršćanima katolicima. Nad Armencima u kratkom povijesnom vremenu ponavlja se muslimanski zločin genocida i gladomora. Sudbina Armenaca u islamističkom Azerbejdžanu je i sudbina kršćana katolika u islamističkoj Bosni i Hercegovini.

Zločinačko terorističko, genocidno kršćanocidno carstvo Osmanlija se oživljava istim zločinima i terorom gladomora i prisilne islamizacije i nad kršćanima u Bosni i Hercegovini i kršćanima u Azerbejdžanu. Genocidno kršćanocidni zločin Erdoganovih islamista nad armenskim kršćanima muslimansko bošnjački islamisti slave jednakim žarom kao što su slavili i svoje zločine nad katolicima u vjerskom beha sukobu. I dok se u Azerbajdžanu privodi kraju muslimanski proces genocida i kršćanocida nad gotovo 150 tisuća armenskih kršćana, Hamas teroristički napada i brutalno ubija izraelske civile, žene i djecu muslimansko-bošnjački islamisti na čelu kojih se postavio “građanin” odnosno “ostali”, pripadnik ratne zločinačke muslimanske armije BiH, Komšić sa suradnikom Bećirovićem kažu za europsko uređenje neuređene beha zajednice: “Dodik neka zaboravi i mirno i nemirno razbijanje države BiH”.

Samo centralizirana i islamizirana, talibanizirana i isilizirana, hamasizirana beha zajednica šerijatski uređena s vjerskom muslimanskom policijom koja kontrolira kako se djevojčice, cure i žene oblače, može imati budućnost u zajednici islamskih zemalja kamo su je poveli i vode muslimanski ratni zločinci, i u beha institucijama inflitrirani talibani, mudžahedini, vehabije,  isilovci i hamasovci.

Muslimansko-bošnjački Komšićev Hamas i Bakirov Hezbollah politički su potkopali i izrovili Bosnu i Hercegovinu svojim terorističko rušilačkim podzemnim tunelima po uzoru na pojas Gaze koja se urušava i bez ikakvih vanjskih izraelskih obrambenih udara. Sva ta naselja su nad Hamasovim tunelima zbog čega je dovoljno i malo podrhtavanje da se sve uruši kao kule od karata. Kao i danas u Gazi iz koje su hamasovci ljudskim umom nepojmljivim zločinima nad izraelskom djecom, ženama i starima počinili strašan zločin, muslimani Bošnjaci u Teheransarajevu prosvjedima opravdavaju.

Na istim temeljima, nad terorističkim tunelima, stoji i beha zajednica, prostori pod muslimanskom kontrolom koji su načičkani tvornicama za namjensku industriju, džamijama kao vojarnama, i klanjačima za koje Erdogan kaže da su vojnici. Po tim tunelima kreću se i pripremaju muslimansko-bošnjački hamasovci i hezbollahovci koji će, prijeti drugi bošnjački član beha predsjedništva Bećirović, uz potporu prvog člana Komšića, beha zajednicu “branit svim raspoloživim pravnim, političkim, diplomatskim i drugim legalnim sredstvima,,,”. Nadalje vođe muslimansko bošnjačkog Hamasa i Hezbollaha trvde “da ne može biti ni mirnog, niti nemirnog razbijanja (unitarističko centralističke, islamističko isilovizirane) države Bosne i Hercegovine”.

Puno je političko ekstremističkih sličnosti između palestinskog Hamasa i Hezbollaha s unitarističko centralističko, mudžahedizirano isiliziranom politikom lidera muslimansko-bošnjačkog Hamasa i Hezbollaha, Komšića, Bećirovića, Izetbegovića i cijelom svitom nekažnjenih muslimanskih ratnih zločinaca. Vrijeme će zasigurno pokazati kolika je ta suradnja bila snažna ne samo u ovo vrijeme Hamasove brutalne agresije na Izrael, nego i daleko prije u njenoj pripremi.

Uspjeh Hamasove agresije na nedužne izraelske civile, te napose na djecu, muslimani Bošnjaci ne samo da podupiru prosvjedima u svojim gradovima nego uveliko i slave, jednakim žarom kao što to čini Iran koji prijeti Izraelu brisanjem sa karte svijeta. To isto prijete muslimani Bošnjaci kršćanima katolicima i pravoslavnima u beha zajednici, brisanje ili “građaniziranje” odnosno islamiziranje poput kršćana u Gorskom Karabahu.

Vinko Đotlo

Povezane objave

BiH će pasti na hrvatskom pitanju

HF

Zašto Bošnjaci toliko mrze susjede Hrvate!?

hrvatski-fokus

Bošnjačka putinizacija federalnog beha entiteta

hrvatski-fokus

Opravdan strah od talibanizacije Federacije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više