Hrvatski Fokus
Uvodnik

Cjepivima se protiv čovječanstva vodi biološki, tehnološki i genocidni rat

Lupanjem po saborskim klupama pobijedila je demokracija, a poraz su doživjeli razni skorojevići koji slijepo slušaju svoga vođu

 

• Predsjednik Hrvatske vlade Andrej Plenković, kojega pogrješno tituliraju „premijerom“, kao da je Englez, a on to još uvijek nije, trebao je podnijeti Hrvatskom saboru godišnje izvješće o radu svoje Vlade. Trebao je, a podnio ga je ili nije. Ovisi o tomu kako tko na to gleda. Naime, krajnje bezobzirni liječnik po imenu i prezimenu Željko Reiner, iz straha za svoju fotelju i svoje prirepaške dužnosti koje već dulje vrijeme obavlja i obnaša u HDZ-u i Saboru, u ulozi potpredsjednika Sabora prekršio je proceduru, točnije saborski Poslovnik, i onemogućio da saborski zastupnik Marijan Pavliček održi govor u trajanju od dvije minute, te da nakon njega budu još tri replike u trajanju od po jednu minutu – dakle, sveukupno pet (5) minuta – i, umjesto da poštuje saborsku proceduru, on je – želeći se dodvoriti velikomu vođi, ignorirao Pavličeka i drugih troje saborskih zastupnika i Plenkoviću dao riječ. Andrej Plenković bio bi frajer da je Pavličeku i trojici preostalih zastupnika dao priliku da provedu tih pet saborskih minuta, ali to nije učinio. A nije učinio, iako je vidio na saborskom zaslonu najave tih četiriju govornika, jer je bahat, neodgojen i primitivan. I to mu se odbilo od glavu na najgori mogući način kako nije mogao ni zamisliti. Reinerovo kršenje Poslovnika Sabora i njegovo zauzimanje saborske govornice na koju nije imao pravo, izazvalo je većinu oporbenih zastupnika, i lijevih i desnih, i crnih i žutih, i zelenih i narančastih, da počnu lupati po klupama i tako onemoguće Velikoga Vođu da pročita svoje hvalospjeve bez pokrića. To znači da ništa nije izgubljeno jer Plenkovićev cjelokupni govor je, kao i obično, lažan. On nema uporište u istini. Plenkovića istina ne brine, on se ponaša kako je više puta i rekao: Radim, što hoću!  

A još sada nešto o proceduri koja je jako važna, jer kada prestanemo poštovati proceduru ulazimo u diktaturu. Plenkovićevo izlaganje može trajati najviše sat vremena. Na njega saborski zastupnici ne mogu replicirati, što je dodatno ulazak u sivu zonu diktature. O njegovu izvješću mogu govoriti samo predstavnici klubova, njih 16 po 20 minuta. Poslovnik nije predvidio pojedinačne zastupničke rasprave. I na kraju, Plenković je imao „pravo“ završno govoriti dvadeset minuta. Tako je trebalo biti prema sadašnjem Poslovniku koji nije pravedan. Ali, moj Bože, tako je kako je. Ipak nije tako bilo. Lupanje je dovelo do toga da se Plenković nije čuo iako je skoro sat vremena govorio ono što se nije čulo. Osim toga nastupila je konsternacija. Plenković je naprasno napustio sabornicu uz svitu svojih čuvara koji su ga čuvali od nečega imaginarnog i pokušao pred kamerama koje su ga čekale da opravda Reinera i sebe, a omalovaži oporbu koja je rekla dosta njegovim diktatorskim vladanjem. Jer, a to Plenković nikako da prizna, Sabor je nadređen njemu i on Saboru podnosi izvješće, a u Saboru se on ne može ponašati kao najobičniji diktator i nametati zastupnicima svoju volju. Što znači da je u Saboru lupanjem po klupama pobijedila demokracija, a poraz su doživjeli razni skorojevići koji slijepo slušaju svoga vođu koji nas sve zajedno već sedam godina vodi u – propast! 

Tomino nevoljko priznanje

• Nije samo Željko Reiner beskralježnjak u HDZ-u. Ima ih još jako puno koji su se prodali globalisti Andreju Plenkoviću. Neki među njima to razumiju i prodali su se iz koristi, dok ima onih koji će kasnije shvatiti gdje su griješili, a ima i onih koji nikada ne će shvatiti. Ne znam baš u kojoj je skupini izdajnika i poslušnika ministar Tomo Medved. Jedino znam da je on na Općinskome sudu u Zagrebu u tužbi protiv Hrvatskoga tjednika morao priznati da je status civilne žrtve Domovinskoga rata u posljednje dvije godine dobilo oko 2000 Srba iz Srbije. Medved je priznao da Hrvatska nema registar agresorskih vojnika pa ne može biti sigurna jesu li to bili agresorski vojnici. Tu Medved laže. Laže jer drugi su Hrvati, domoljubni, za razliku od njega koji slijepo sluša Velikoga Vođu, na puno mjesta i u medijima objavili popis agresorskih vojnika i samo ga je trebalo pročitati i usporediti. I ja sam objavljivao takve popise u feljtonima zadnjih 13 godina.

Marširala, marširala, Jelačića vojska!

• Za vrijeme druge jugoslavenske komunističke države samo spominjanje bana Josipa Jelačića bilo je zabranjeno. Tko je zapjevao prekrasnu budnicu Ustani bane, Hrvatska te zove… bio je zatvoren u kazamate. Te i takve Jugoslavije nema već 33 godine. Otišla je u ropotarnicu povijesti kao i sve nedemokratske tvorevine, ali dolaskom na vlast Andreja Plenkovića prije sedam godina i ulazak u vlast Srbina Milorada Pupavca ban Jelačić je opet progonjen. Progonjen na razne načine. Danas bana Jelačića progone razni srpski i jugonostalgičarski žbiri, u zajednici s Plenkovićevim globalistima, koji seljacima ubijaju svinje, i to ponovno za pjevanje domoljubnih pjesama. Konkretno progone mlade Hrvate, navijače zagrebačkoga Dinama, zato što su pjevali na utakmici u Velikoj Gorici, rodnom mjestu Vladimira Kupreštajna Bakarića, pjesmu: Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom… za koju je Plenkovićev režimski „sudija“ rekao da je to „ustaška koračnica“. A, nije. Ovo je izvorno pjesma odnosno budnica koja se je pjevala sredinom XIX. stoljeća u čast Josipa pl. Jelačića Bužimskog, koja je glasila:

»Marširala, marširala, Jelačića vojska!
Marširala, marširala, Jelačića vojska!
Korak ide za korakom, a ja junak za barjakom…
Boj se bije, bije, zastava se vije, vije,
za slobodu Hrvatske!
Boj se bije, bije, zastava se vije, vije,
za slobodu Hrvatske!«

Ovu izvornu pjesmu, nastalu u čast bana Jelačića, prepravili su neki drugi domoljubi tijekom Nezavisne Države Hrvatske od 1941. do  1945. i tu su verziju pjevali Dinamovi navijači. O sramnoj presudi suca progovorio je i urednik popularne Bujice Velimir Bujanec: »Drug AP – po receptu Kardelja i Marxa, nastavlja politiku Titove komunističke Jugoslavije i hapsi navijače Dinama – zbog pjevanja pjesme, čiji korijeni sežu još u 19. stoljeće! Riječ je o Domobranskoj koračnici, izvorno posvećenoj banu Josipu Jelačiću… Iako je MARŠIRALA JELAČIĆA VOJSKA stara hrvatska pjesma, u vrijeme prve jugoslavenske okupacije prisvajali su je, po običaju – Srbi i dali joj naziv “MARŠIRALA KRALJA PETRA GARDA“. Kasnije je hrvatska budnica imala različite izvedenice, a osim u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, pjevana je i devedesetih, najviše u izvedbi Najboljih hrvatskih tamburaša. Iako nije riječ o izvorno “ustaškoj“, već zaista – staroj hrvatskoj pjesmi iz 19. stoljeća, Plenkovićeva i Pupovčeva vlast svejedno hapsi navijače zagrebačkog Dinama zbog zbornog nastupa na stadionu u Velikoj Gorici… Drug AP se u konkretnom slučaju zaista može pozivati na svog idola Edvarda Kardelja, u čije se vrijeme Hrvate slalo u zatvore zbog raznih pjesama posvećenih banu Josipu Jelačiću! Iz Titove komunističke Juge prepisali su čak i članak 133. Kaznenog zakona, temeljem kojeg se i trideset godina nakon proglašenja hrvatske nezavisnosti i uvođenja demokracije – progoni “nepodobne” mlade Hrvate?! Druga poznata domoljubna budnica posvećena našem nacionalnom junaku ‘Ustani bane’ smetala je i zgubidanu Marxu, koji je otvoreno govorio da “Hrvate treba potopiti u Dunavu i izbrisati s lica zemlje“. Karl Marx, koji je naš narod nazivao “bijednim pustolovima, podlim kmetovima i čoporom ništarija“ bio je jedan od glavnih inspiratora za maturalni rad Andreja Plenkovića« (https://narod.hr/sport/zbog-cega-uhicuju-bbb-e-ustaska-koracnica-izvorno-je-pjesma-nastala-u-cast-bana-jelacica).

Yanowitz: Ovo je teorija urote koja se pokazala stvarnom, vrlo stvarnom

• Dr. Shimon Yanowitz je inženjer elektrotehnike i neovisni istraživač sa sjedištem u Izraelu. Opsežno je istraživao pandemiju španjolske gripe iz 1918. Tvrdi da su pandemiju španjolske gripe uzrokovale injekcije dane “kako bi se spriječio meningitis”. Nije primio nikakvu Covid injekciju, ali je te nanostrukture vidio u uzorcima vlastite krvi. Zbog toga je bolestan. “Imam dobar razlog za pretpostaviti da je to (zbog cjepiva) izlučivanje kroz kontakt s kožom”, rekao je. Dana 17. listopada 2022. dr. Shimon Yanowitz pridružio se The Stew Peters Showu kako bi razotkrio opasne formacije koje je pronašao u odmrznutim bočicama za injekcije Covida. Pronašao je nano crve, sklopove i Bluetooth signale iz injekcija. “Teško je bilo nabaviti bočice tzv. cjepiva za testiranje”, kaže on. Za neke od testiranih bočica čije je rezultate dr. Yanowitz vidio, “lanac nadzora prilično je kompliciran”. U Izraelu nisu mogli nabaviti zapečaćene zamrznute bočice cjepiva. Dakle, radio je s kolegama u Europi i uspio je nabaviti neke iz Europe. “Imali smo jedinstvenu priliku otopiti ih i gledati ih dok se otapaju”, govori dr. Yanowitz. Uspjeli su dobiti zapečaćene, smrznute zloglasne bočice Pfizer i Moderna “cjepiva”, iako nije jasno koliko su takvih uzoraka uspjeli dobiti. “U drugim smo slučajevima gledali iskorištene odmrznute i otvorene bočice koje su stajale neko vrijeme. Pogledali smo iskorištene bočice – odmrznute i otvorene – koje su stajale neko vrijeme. Ni u jednom slučaju ne želimo previše objašnjavati kako smo nabavili ove bočice, jer bi to moglo dovesti neke ljude u opasnost. To nije samo biološko oružje”, objasnio je dr. Yanowitz.

“Ako izgradite elektronički sklop u mozgu i tijelu osobe, ili ako pošaljete crve na bazi ugljika u mozak i srce osobe, itd. – a neki od ovih crva mogu nositi toksine – to nije samo biološko oružje. Ovo je tehnološki rat”, pojašnjava dr. Yanowitz i nastavlja: “Ljudi koji bi rekli da je to teorija urote – u pravu su. Ovo je teorija urote koja se pokazala stvarnom, vrlo stvarnom. Vidim više od jedne tehnologije u bocama. Izgleda kao crvi ili vrpce ili sintetski paraziti. A drugi je elektronički sklop koji nije parazit. A moglo bi biti i drugih stvari. Moje je mišljenje da smo u genocidnom ratu. Svjetski čelnici objavili su rat građanima svijeta s namjerom da ih povežu s ‘oblakom’ temeljenim na umjetnoj inteligenciji ili da ih ubiju”, zaključio je dr. Yanowitz. Pojašnjenje: “oblak” je izraz koji se koristi za opisivanje globalne mreže poslužitelja. Prema web stranici Microsofta: “Oblak nije fizički entitet, već ogromna mreža udaljenih poslužitelja širom svijeta koji su međusobno povezani i namijenjeni su funkcioniranju kao jedinstveni ekosustav”. Vikipedija opisuje “računalstvo u oblaku” na sljedeći način: “Za razliku od tradicionalnog centraliziranog modela, decentralizirana usluga u oblaku ne koristi izravno namjenske poslužitelje za pohranu podataka, čime se eliminiraju skupa ulaganja u materijal. Svaki čvor koristi softver za osiguravanje prostora za pohranu”. Ako i ovo nije baš jasno ili je teško shvatiti, nemojte mene kriviti. I ja se mučim da dokučim o čemu se radi. Prevodim, uspoređujem… Ovo je dokaz više s kakvim se umovima i s kakvim se neprijateljima nalazimo u ratu koji nas žele istrijebiti. Poput crva i drugih sintetskih parazita koje pomoću svojih otrovnih cjepiva šalju Moderna, Pfizer i drugi globalizacijski proizvođači smrti. 

EK: Pokoljite još 50.000 svinja!

• Jutarnji list je 22. 10. 2023. objavio članak Nikole Patkovića (https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/eu-hrvatskoj-poslala-ultimatum-u-iducih-mjesec-dana-morate-poklati-jos-50-000-svinja-u-slavoniji-15386800) prema kojem Europska komisija vrši pritisak na Hrvatsku da do 20. studenoga u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji pobije još 50.000 svinja. Iz Ministarstva poljoprivrede u javnost šalju lažne vijesti da nije to ništa da je to dobar rok itd. A to je najobičniji nastavak globalizacijskoga fašizma na Hrvatsku, Slavoniju i uzgajivače svinja kako bi se sve te zdrave svinje pobile, a ne uljepšano „eutanizirale“, kako nas nastoje prevesti žedne preko vode, i kako bismo onda svi zajedno ostali gladni. A onda će nam ponuditi crve i ostale kukce što već u svojim proizvodima po Lidlu i drugim stranim trgovačkim lancima u Hrvatskoj prodaju s logotipom žabe i Fairtradea.

Iskaznica stranaca

  • Znate li da postoji ISKAZNICA STRANACA POD PRIVREMENOM ZAŠTITOM IDENTITY CARD OF AN ALIEN UNDER TEMPORARY PROTECTION? Postoji! Na mrežnoj adresi https://hrvatskazaukrajinu.gov.hr/informacije/status-privremene-zastite/152 piše da pravo na ovu iskaznicu imaju stranci prema odluci Vlade od 24. veljače 2022., a da će se automatizmom produžiti privremena zaštita do 4. ožujka 2024. godine.

I Rijeka postaje turističko odredište nemorala

  • Nakon paškoga Zrća i splitske Ultre, koji su nastali više spontano, Andrej Plenković ima namjeru i Rijeku i Riječki zaljev pretvoriti u turističko odredište nemorala i nedostojanstva čovjeka, u odredište u kojemu nema niti kulture, niti organizacije, niti ideja, u turističko odredište u kojem vlada Antikrist. Naime, na upravo održanom panelu pod nazivom Strateško usmjerenje hrvatskog turizma u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka u Opatiji, usvojeni su strateški dokumenti o budućnosti hrvatskog turizma, od kojih je jedan “dva megaeventa godišnje”. Za one koji ne znaju što znači ova ružna engleska riječ, „megaevent“, treba reći kako ona znači „veliki događaj“ što je i pojasnio Kristjan (dobro ste pročitali, Kristjan, a ne Kristijan!) Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice (HTZ): „Kvarneru trebaju dva megaeventa godišnje koja bi regiju lansirala po prepoznatljivosti. U pregovorima smo o dovođenju jednog takvog događanja i vrlo smo blizu dogovora“. Na skupu je Stančića podržala Dora Smolčić Jurdana, s opatijskoga Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Oboje njih još su dodali kako je taj „megaevent“ jedna od tema i strateški plan Primorsko-goranske županije jer takvi događaji „okupljaju jako velik broj sudionika“, i ta „događanja imaju iznimno jak medijski doseg“, a „Kvarner se također želi razvijati“. Sve u skladu sa Strategijom razvoja održivog turizma do 2030. godine. Što je najobičnije slijeđenje globalističke strategije ‘Agende 2030.’ zloglasnoga globaliste i uništavatelja civilizacije Klausa Schwaba i njegova Svjetskoga ekonomskog foruma. Dakako, bez morala i Boga!

Parkirno mjesto postaje mjesto muslimanske molitve

  • A prije nego u Rijeku stigne “megaevent”, već su stigli momci s istoka od kojih je jedan od njih u srijedu, 25. listopada 2023. godine, na parkiralištu iskoristio slobodan prostor za automobile i obavio svoju “vjersku dužnost” (na slici). I sve je manje čuđenja i sve je više privikavanja na ove novopridošle islamiste u državu Hrvata.

Američki piloti već nose maske

  • U zadnje vrijeme sve se više govori o pravom vojnom trećem svjetskom ratu, jer specijalni rat traje stalno. I hoće li doći do svjetskoga okršaja na vojnom polju nije baš tako teško zaključiti. A da se Ameri pripremaju za taj treći svjetski rat potvrđuju i maske koje već nose njihovi piloti, piloti američkih strateških nuklearnih bombardera, kako bi se u slučaju nuklearnoga rata, a samo takav svjetski rat je izvjestan, zaštitili od zasljepljujućeg bljeska nuklearne eksplozije, piše časopis Army Times.

Muslimanka u sinagogi!

Marijan Majstorović

Povezane objave

Propada li Hrvatska zbog rušenja Ive Sanadera?

hrvatski-fokus

Čelnica EPPO-a: Radi se o školskom primjeru političara koji pred građanima stvaraju dimnu zavjesu

hrvatski-fokus

Rušenje Tolušića i “sugovornik iz HDZ-a”

HF

Optimizmom i domoljubljem sačuvat ćemo hrvatski identitet

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više