Hrvatski Fokus
Uvodnik

Poraz globalizacijskih fašista u zloglasnom “Nacionalnom stožeru civilne zaštite”

Zach Vorhies: Trenutačno imamo borbu između nasilnog kapitalizma i genocidnog komunizma. Ali opasnost ne dolazi ni od komunizma ni od kapitalizma, nego od tehnokracije

 

  • Poraz globalizacijskih fašista u zloglasnom “Nacionalnom stožeru civilne zaštite”. Od 9. travnja 2022. ukidaju se gotovo sve nepotrebne, nerazumne, nehigijenske, globalizacijsko-fašističke opasne mjere. Ukida se i najopasnija mjera obveznoga nošenja maski, koja je najbenignija, ali i najvažnija u sustavu totalitarističkoga ponižavanja jadnih ljudi. Time smo pobijedili svi mi koji smo se na razne načine borili protiv svih tih bigbrotherovskih fašističkih mjera kroz njihovo neprihvaćanje, nenošenje maski, necijepljenje i nepristajanje na trovanje opasnim cjepivima od kojih su svi i jedanput cijepljeni genetski modificirani odnosno čipirani. Još uvijek ne znamo sve posljedice kojima su izloženi naivni ljudi, koji su skloni slušati autoritete bez obveznoga promišljanja, ali se već sada zna, kako tvrdi Vladimir Zelenko, svjetski poznati ukrajinsko-američki liječnik, da cijepljeni ljudi u svome tijelu sada imaju AIDS.
  • Ukidanjem globalizacijsko-fašističkih Covid mjera na vjetrometini našli su se glavni aktera zloglasnoga “Nacionalnoga stožera civilne zaštite”, prije svih Davor Božinović, Vili Beroš, Krunoslav Capak i Alemka Markotić. Božinovića i Hrvatsku već progone Pupovčeva djevojka Slavica Lukić i iz Bruxellesa za smrt afganistanske djevojčice Madine Hussiny u Srbiji, što je najočitiji pritisak na hrvatski suverenitet, dok su Beroša na konferenciji za medije napokon javno priupitali do jučer Plenkoviću odani i kupljeni novinari zna li štogod o informatičkoj tvrtki Cuspis i višemilijunskom pogodovanju. To što je Beroš rekao da je “apsolutno čist” potvrda je da je bilo pogodovanja svojim prijateljima i svojoj rodbini. Naime, službenici državne revizije pretresli su poslovanje Ministarstva zdravstva i pronašli problematične poslove sklopljene s tvrtkom Cuspis na zagrebačkoj adresi Trg Dražena Petrovića 3 u vlasništvu Beroševog poznanika i hobi-fotografa Vinka Kojundžića (https://www.telegram.hr/politika-kriminal/sabor-dobio-izvjesce-drzavne-revizije-beros-placao-kojundzica-kao-da-mu-svaki-radnik-radi-83-sata-na-dan/). U izvješću državne revizije nalazi se podatak da je ministar Beroš plaćao Kojundžića kao da mu svaki radnik radi 83 sata na dan. Na pitanje kako je moguće da netko 5000 sati odradi u 12 dana, Beroš je nervozno odgovorio: »Doista ne znam, vjerujem i garantirano mi je da su svi poslovi ugovoreni na zakoniti način«. Na redu je Uskok!
  • Ustavni sud usvojio je tužbu bivšeg izvršnog direktora GNK Dinama i Hrvatskoga nogometnog saveza Damira Vrbanovića i naložio novo suđenje u slučaju u kojem je ranije bio pravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog navodnog izvlačenja novca iz Dinama zajedno s braćom Mamić, Zdravkom i Zoranom, i poreznikom Milanom Pernarom. To je dokaz kako su sva dosadašnja suđenja čelnicima GNK Dinama i HNS-a bila politička suđenja. Time je Ustavni sud ukinuo presude osječkoga i Vrhovnog suda te zatražio novo suđenje pred drugim sudom, što znači ne više na višestruko dokazano koruptivnom osječkom sudu. Sada će se u ponovljenom postupku suditi samo Vrbanoviću i to za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju. Nakon ovoga sudskog obrata postavlja se pitanje zašto je odjednom hrvatsko sudstvo počelo suditi pošteno? Prije svega zaslugom Zdravka Mamića, koji je posljednjih godina razotkrio brojna primanja mita na osječkom Županijskom sudu, kao i na drugim sličnim hrvatskim sudovima. Ovim sudskim obratom Ustavnoga suda posredno je priznato kako Damir Vrbanović, Zdravko Mamić, Zoran Mamić i drugi nisu imali pravično suđenje, budući da su suci koji su im sudili bili korumpirani. To što je Ustavni sud njihove tužbe odbacio samo je dokaz više da su oni – nevini!
  • Nu, sada dolazimo na teren medijskoga reketa i povezanosti politike i medija, odnosno povezanosti političke medijske korupcije. Režimski mediji više ne šire mantru o “presumpciji nevinosti”, nego se “boje” da će sada na Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu braća Mamić »imati vrlo čvrste argumente za rušenje svojih presuda i ponovno pokretanje cijelog sudskog procesa ispočetka« (https://www.nacional.hr/skandaloznim-ukidanjem-presude-vrbanovicu-ustavni-sud-stvorio-uvjete-za-obrat-i-oslobadanje-odbjeglih-zdravka-i-zorana-mamica/). Odluku Ustavnoga suda nazivaju “kontroverznom” i boje se da je njom Ustavni sud zapravo »širom otvorio vrata za spektakularni obrat u slučaju Zdravka i Zorana Mamića«, navodi poslijepukanićevski nekrofilski Nacional u uredničkom nepotpisanom članku.
  • Naš predsjednik Vlade vrlo je produktivan čovjek. Danas ima 52 godine i dobio je i treće dijete. Svaka mu čast. Kod pravljenja djece nije više – anemičan! Kao što je bio 1991. kada je s 21 godinom pobjegao na Zapad i čekao rasplet srpske agresije na Hrvatsku. Nekoliko desetljeća kasnije krenuo je s potomstvom i pokušava nadoknaditi propušteno. I kada mu je žena rodila treće dijete, novi-stari otac pohitao je u rodilište u Petrovoj ulici i ušao unutra i bez preporuka lijepe Alemke i masnoga Vilija. Sva su mu vrata bila otvorena. Nakon toga protupropisnog upada u rodilište čak ga brani i ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić, inače donedavni najveći prijatelj Tomislava Karamarka. Kako više Tomo nije u sedlu, Ante se priljubio uz Andreja i liže mu skute. Baš Ćorušića briga što su u Petrovoj još uvijek zabranjeni posjeti ženama koje su neposredno rodile. A evo na koji način Ćorušić brani Plenkovića. “Uvjet za ulazak u rodilište je uredna covid potvrda, koju premijer ima, kao i njegova supruga, propisna odjeća i maska. To je sve ispoštovano. Premijer ima covid potvrdu i nosio je masku cijelo vrijeme dok je bio sa suprugom u kabini, kao i mnogi drugi očevi”, laže Ćorušić. Dakle, Quod licet Iovi, non licet bovi, što je dopušteno Jupiteru nije dopušteno volu. Ili obrnuto.
  • Prošle nedjelje održani su saborski i predsjednički izbori u susjednim državama – Mađarskoj i Srbiji. Pobijedili su oni koji su i dosad bili na vlasti. Dobro je što je u Mađarskoj pobijedio Viktor Orbán i time pokazao i dokazao svima onima u Europskoj uniji koji se ponašaju dvolično i javno napadaju mađarskoga predsjednika vlade, a tajno trguju i surađuju s agresorom na Ukrajinu. Možemo se slagati ili ne slagati s Orbánovom politikom prema Rusiji i ruskim derivatima, ali ga svakako moramo pohvaliti što je ostao jedini od čelnika Europske unije koji se nije pokorio i koji, unatoč članstvu u EU-u, vodi suverenističku mađarsku politiku. Dopisnik Jutarnjega lista iz Bruxellesa Augustin Paljokaj slavodobitno javlja kako Orbánu na čistoj i dosad najvećoj pobjedi nisu čestitali korumpirani bruxelleski čelnici, predsjednik Europskog vijeća belgijski Valonac Charles Michel, inače “kućni prijatelj” A. Plenkovića, predsjednica Europskog parlamenta Maltežanka Roberta Metsola, a niti predsjednica Europske komisije Njemica Ursula von der Leyen. Ali zato je Charles Michel poslao čestitku četniku Aleksandru Vučić, staromu i novom srbijanskom predsjedniku u kojoj je naveo: “Nastavimo našu blisku suradnju na produbljivanju partnerstva između Europske unije i Srbije i unaprjeđenju naše zajedničke agende i pregovora o proširenju”. Toliko o dosljednosti i poštenju.
  • Možda veću snagu od same pobjede Viktora Orbána na izborima u Mađarskoj ima održavanje referenduma protiv tzv. ljevičarsko-liberalno-globalizacijskih LGBTQ prava. Naime, na inicijativu vladajućeg Fidesza održan je referendum na kojem su se građani izjasnili i o LGBTQ temama. Na referendumu Mađari su odgovarali na pet pitanja, od kojih je jedno podržavaju li “promicanje” sadržaja vezanih za seksualnu orijentaciju među djecom. Od izašlih birača na izbore više od 92 posto njih glasalo je za stav Vlade da se zaštite mađarska djeca od ovih liberalnih i seksualnih tema i sadržaja koje su zadnjih desetljeća proširili anglosaksonski liberali i marksisti i globalizacijski nametnuli cijelome svijetu.
  • Googleov zviždač Zach Vorhies iz San Francisca – koji je bio softverski inženjer u Googleu dok nije otkrio njihovo oružje za cenzuru umjetne inteligencije, pa se sada bori protiv te cenzure – upozorava da je nadolazeća tehnokracija opasnija od komunizma. Na Jeff Dornik Showu raspravlja se o nadolazećem Velikom resetu (hrv. ponovno postaviti, uspostaviti), gdje šačica globalističkih elita koje sebe smatraju kraljevima i budućim moćnicima pokušava “resetirati” cijeli svjetski sustav kako bi uspostavila svoj Novi svjetski poredak. Očito, ima puno aspekata na poslu. Međutim, neke od najzlokobnijih komponenti toga su u pogledu tehnologije. Jedno od zaobilaznih rješenja koje su koristili u Americi je zaobilaženje vladinog sustava i odlazak ravno u Silicijsku dolinu i Big Tech kako bi ostvarili svoje ciljeve. Kao što su mnogi stručnjaci tvrdili, Big Tech je zapravo moćniji čak i od američke vlade. Zach Vorhies, poznatiji kao Googleov zviždač kojeg ste možda vidjeli na projektu Veritas, došao je u emisiju Jeffa Dornika kako bi nas upozorio na nadolazeću tehnokraciju koja dolazi brže nego što većina uopće shvaća. Objašnjava: “Trenutačno imamo tu borbu između nasilnog kapitalizma i genocidnog komunizma. Ali mislim da će prava sinteza toga biti potpuno drugačiji sustav, za koji vidim da dolazi jako brzo o kojem nitko ne govori, a to je tehnokracija. Ne možemo to zapravo suditi kao kapitalistički sustav ili komunistički sustav jer su te stvari izumljene u doba papira i olovke. Ako ćemo se osloniti na eru papira i olovke kako bismo opisali stvar koja dolazi, moramo prilagoditi naše modele. Ono što dolazi nije komunizam, a nije ni kapitalizam. To je tehnokracija. Što je opasno u vezi toga? Prosječne obične osobe ekonomske proizvodnja će se spustiti na ništicu. Ne govorim samo o njihovom radu zbog robota, već o njihovom intelektualnom kapacitetu. jer će umjetna inteligencija doći i preuzeti ju.”
  • Kao što je dosad već razgovarano u nekoliko epizoda kod Dornika, Svjetski ekonomski forum vidi priliku da hakira naš mozak kako bismo mogli kontrolirati same naše misli i oduzeti nam našu slobodnu volju. Ekstremni napredak u tehnologiji toliko je opasan da bi, ako se ne zaustavi, to mogao biti kraj civilizacije kakvu poznajemo. Kako možemo zaustaviti ovu nadolazeću tehnokraciju? Stvaranjem novih platformi i tehnologije koja nam omogućuje da se više ne oslanjamo na ove tehnološke divove koji manipuliraju i ispiru mozak masama. Očito smo vidjeli uspon platformi poput Rumblea, GETTR-a, Gaba i Clouthuba koje su bile alternative trenutačnim platformama društvenih medija. Ali trebamo više inovacija, na čemu je Vorhies radio. Upravo je lansirao svoj novi video agregator, Blast Video, koji okuplja vrhunske videozapise sa svih platformi kao što su Gab TV, Rumble i Bitchute na jedno centralizirano mjesto. Na taj način više ne morate skakati na hrpu različitih video platformi, na jednom mjestu možete pronaći sve svoje omiljene cenzurirane kreatore sadržaja. To je briljantna ideja koju nitko nije stvorio ranije. Zato trebamo biti zahvalni inovatoru Zachu Vorhiesu, da ga podržimo i koristimo ovakve platforme poput https://blast.video i koristite ih kao agregator za neke od videozapisa najboljih konzervativnih kreatora sadržaja.
  • Zach Vorhies bio je viši softverski inženjer na YouTubeu/Googleu 8,5 godina. Bio je uključen u sljedeće softverske proizvode: Google Earth i YouTube za PS4, Xbox, Nintendo Switch. Dok je radio na YouTubeu, saznao je da Google cenzurira “lažne vijesti” i zato je dalje istraživao tvrtku, da bi utvrdio da ne samo da je Google definirao “lažne vijesti” kao stvarne događaje koji su se dogodili, već je stvorio i sustav umjetne inteligencije za klasificiranje svih dostupnih podataka na Google pretraživanju. Razlog zbog kojeg je Google želio klasificirati podatke bio je taj što bi to mogao koristiti njihov sustav umjetne inteligencije kako bi ponovno erektirao cijeli internet koji se pridržava Googleovih korporativnih kulturnih vrijednosti. U lipnju 2019. podnio je ostavku u Googleu. Sa sobom je ponio više od 950 stranica Googleovih internih dokumenata i dostavio ih Odjelu Justice, a putem projekta Veritas, kako bi informirao javnost i Googleov opsežan sustav cenzure.
  • Dr. Vladimir Zelenko, ukrajinsko-američki obiteljski liječnik i autor poznat je po promicanju kombinacije tri lijeka: hidroksiklorokina, cinkova sulfata i azitromicina u sklopu eksperimentalnog ambulantnog liječenja COVID-19 koji je promovirao kao Protokol Zelenko. O tomu dr. Zelenko tvrdi: “Cijepljeni sada imaju AIDS”. Za one koji su zaboravili AIDS (fran. SIDA) je “sindrom stečene imunodeficijencije” (sindrom stečenog nedostatka imuniteta). “Nije AIDS uzrokovan HIV-om, ali nemojte se zaboraviti da oni imaju AIDS”, kaže Zelenko i dodaje: “I upravo se to događa. Njihova tijela gube svaku sposobnost obrane. To je ono što znači imunodeficijencija. I vrlo je zastrašujuće”. Kako se ograničenja COVID-a ukidaju, mnogi su zabrinuti zbog razvoja još jedne varijante COVID-a. Medicinski junak dr. Vladimir Zelenko govori o tri načina na koje bi moglo biti više varijanti.
  • Na pitanje: Vjerujete li da će biti više COVID varijanti, Zelenko odgovara: “COVID-19, koji je virus, ima nekoliko razloga zašto su se razvile varijante. Prvo je da svaki virus razvija mutacije – to im daje prednosti preživljavanja. Stoga je prirodno da neke varijante nastaju na taj način. Zatim, prema svjetskim stručnjacima poput dr. Luca Montagniera, koji je 2008. dobio Nobelovu nagradu za otkrivanje HIV-a, i dr. Sucharita Bhakdija, koji je najpoznatiji imunolog na svijetu i dr. Geerta Vana Dena Boscha iz Nizozemske, svjetskoga stručnjaka za imunologiju, svi su rekli sljedeće: Ako cijepite ljude tijekom aktivne pandemije, uzrokujete evolucijski pritisak da se naprave opasnije varijante. I treća mogućnost, iako nemam dokaz za to, ali to je logična dedukcija: budući da znamo da je COVID-19 biološko oružje koje je izradio čovjek – dakle, isti ljudi koji su stvorili početno oružje mogli bi kreirati varijante”. Za one koji žele biti spremni za sljedeću varijantu, dr. Zelenko osmislio je posebnu formulaciju kvercetina, cinka, vitamina D i vitamina C koja se može kupiti bez recepta. On to naziva “ZStack”. Kako je dr. Zelenko opisao u ovom videu, kvercetin djeluje kao “cinkov ionofor”, unoseći cink u stanicu virusa i inhibirajući replikaciju virusa. Dr. Zelenko pojašnjava: “Cink je metak – on ubija virus. Jedini problem je što metak ne dolazi do mjesta gdje treba biti. Virus je unutar stanice. Enzim je unutar stanice. A cink sâm ne može ući u stanicu. Imate metak bez pištolja – beskorisno. Sada se ispostavilo da postoji klasa lijekova koji se nazivaju ‘cinkovi ionofori’ ili klasa supstancija također zvanih ‘cinkovi ionofori’ – ono što rade – otvaraju kanal, vrata, koja omogućuju cink da ide izvan stanice unutar ćelije”. Prema dr. Zelenku “ZStack” sadrži posebnu formulaciju cinka, kvercetina, vitamina D i vitamina C i ima GMP certifikat i proizvodi se u SAD-u.
  • Uništavatelj čovječanstva Bill Gates ima troje djece sa svojom ženom Melindom – Jennifer, Rory i Phoebe. Djeca su rođena između 1996. i 2002. godine i nisu cijepljena. To je dokaz kako elita ne cijepi svoju djeca, jer su i najobičnija cijepiva opasna po zdravlje djece. I nije problem što Gates i njemu slični ne cijepe svoju djecu, problem je što on i njemu slični očekuju i naređuju da glupa masa cijepi svoju djecu a da ni ne zna zašto ih cijepi. U SAD-u proveli su znanstvena istraživanja i na temelju rezultata tih istraživanja poznato je kako djecu uglavnom ne cijepe bijelci, ponajvećma bogati bijelci iz Los Angelesa u Kaliforniji. Bogati su najviše zabrinuti zbog nuspojava, uključujući autizam. I zato, kada znamo da Bill Gates ne cijepi vlastitu djecu, ali se nalazi na fotografiji koja prikazuje djecu koju je ozlijedio davanjem cjepiva u Africi, moramo ustvrditi kako ovaj tzv. filantrop svjesno uništava čovječanstvo. Posebice kada kaže: »Cjepiva su čudo. Imamo zajedničku odgovornost osigurati da sva djeca, bez obzira gdje žive, imaju priliku u životu« (https://twitter.com/billgates/status/989474173759250433?lang=hr).
  • U Sabor je 30. ožujka 2022. poslano izvješće Državnog ureda za reviziju, vrlo nezgodno za Vilija Beroša, koje je Telegram objavio u listopadu prošle godine. Telegram je 25. listopada 2021. napisao da je u »posjedu nalaza Državne revizije koja je pronašla mnoge manjkavosti u suradnji ministarstva s Beroševim čuvenim poznanikom Vinkom Kojundžićem« (https://www.telegram.hr/politika-kriminal/telegram-otkriva-berosevo-ministarstvo-placalo-cuvenog-kojundzica-kao-da-mu-je-svaki-radnik-radio-83-sata-na-dan/?fbclid=IwAR0yCuT0vXK7W5KKiMAo3UXj7PBdKnkN4QJm0sAlaSw39Up7_Zr_hhhvbBo), dok je sada još dodao kako su »službenici državne revizije pretresli poslovanje Ministarstva zdravstva i pronašli problematične poslove sklopljene s tvrtkom Cuspis d.o.o., u vlasništvu Beroševog poznanika i hobi-fotografa Vinka Kojundžića« i dodao: »Kako je prošle godine pisao Telegramov Kristian Došen, revizorsko izvješće za 2020. godinu problematiziralo je plaćanje usluga adaptivnog održavanja« (https://www.telegram.hr/politika-kriminal/sabor-dobio-izvjesce-drzavne-revizije-beros-placao-kojundzica-kao-da-mu-svaki-radnik-radi-83-sata-na-dan/).
  • Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije (HKOIG) uputila je otvoreno pismo predsjedniku Hrvatske vlade Andreju Plenkoviću u kojem je zatražila da Vlada odustane od zabrane parcelacije poljoprivrednog zemljišta na čestice manje od 1 hektara (10.000 m2). U obrazloženju svoga zahtjeva HKOIG pojašnjava kako će ova zabrana parcelacije onemogućiti ili značajno otežati brojne postupke njihovog rješavanja, primjerice diobu imovine kod nasljeđivanja. U slučajevima nužnih dioba zemljišta ili razvrgnuća suvlasništva, vlasnici svoje vlasništvo ne će moći upisati u katastar i zemljišne knjige, poručili su iz HKOIG-a.
  • Na mrežnoj stranici https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=UvHJAM0uYgY&fbclid=IwAR3Jvt7KvCWwnghYOJTJ0k39ZYi5TRah-JZHcF9CTnSCQJhD82oJnk2zg9M Dragan Markovina, momak koji je rođen u Mostaru iz mješovitog hrvatsko-srpskog braka, i koji je na Korčuli završio osnovnu i srednju školu, a studij povijesti u Zagrebu, grmi kako mrzi Hrvatsku i sve vezano za nju, a sebe smatra najžešćim Jugoslavenom. Pogledajte!
  • Tko o čemu, ja o namještenim američkim predsjedničkim izborima koncem 2020. godine. Najnovije istraživanje u SAD-u otkrilo je zapanjujuću izbornu prijevaru. U Sjedinjenim Državama se šale pa kažu da onaj tko još uvijek – nakon bezbroj dokaza – ne vjeruje da je Joe Biden na vlast došao velikom prijevarom, je isto kao kod onih koji i dalje vjeruju da se je unedogled potrebno cijepiti protiv Covida. Prijevare u saveznim državama, Wisconsinu, Georgiji i Arizoni dovoljni su da svakarazumna osoba dovede u pitanje valjanost američkih izbora, a svaka od tih država dolazi s vlastitom predmemorijom dokaza, izjava, svjedočenja i izravnih priznanja prijevare. Prema nedavnoj recenziranoj analizi izbora 2020. (https://www.scribd.com/document/566941239/SSRN-id3756988), otprilike 255.000 ili više glasačkih listića glasovalo je za Joea Bidena – što čini veliku većinu, ako ne i cijelu njegovu razliku u pobjedi u spornim državama. John Lott Jr. piše na Real Clear Politicsu: »Novo moje istraživanje dolazi u recenziranom časopisu za ekonomiju Public Choice, a pronalazi dokaze o oko 255.000 viška glasova (vjerojatno čak 368.000) za Joea Bidena u šest spornih država u kojima je Donald Trump podnio tužbe za prijevaru. Biden je te države – Arizonu, Georgiju, Michigan, Nevadu, Pennsylvaniju i Wisconsin – nosio samo za ukupno 313.253 glasa. Isključujući Michigan, jaz je bio 159.065«. Washington Examiner napominje i dodaje: »Nalazi će vjerojatno i dalje poticati pitanja Trumpovih pristaša i samog bivšeg predsjednika da su se izbori koje su vidjeli da idu svojim putem u izbornoj noći okrenuli protiv njih nakon ponoći« (https://welovetrump.com/2022/03/28/breaking-peer-reviewed-research-reveals-staggering-election-fraud/?utm_source=newsletter_ptn&utm_medium=email&utm_campaign=ptn)
  • »Ukrajinsku bespilotnu letjelicu, koja se srušila u Hrvatskoj, otkrio je nacionalni Centar za kontrolu i obavješćivanje na njezinoj letećoj putanji te je procijenjena kao ‘lažni trag’ temeljem prethodnih incidenata toga dana«, između ostaloga napisao je glavni tajnik NATO-a Norvežanin Jens Stoltenberg u odgovoru na pismo Franka Vidovića, predsjednika saborskoga Odbora za obranu čime je hladni Nordijac više odgovorio predsjedniku Hrvatske vlade nego samome SDP-ovom preobučenom komunisti Vidoviću. Sve se svelo na »lažni trag«. Kao da i sami nismo znali.
  • Nizozemska, Švedska i Njemačka, potpisale su dokument “strateški kompas” o Bosni i Hercegovini, koji sadrži pojam “konstitutivni narodi”, a naknadno govore kako to ne podržavaju. Naknadna pamet, prazna priča. Dokument je usvojen. Osim Nizozemaca i Šveđana, i Danci su pomalo obezglavljeni nakon što im je Uniju napustio mentor Engleska. Zato se sada pokušavaju prikrpati Nijemcima. Uvijek uz velike, pa makar i nacisti bili koji su ih 1940. okupirali.
  • Otvorite ovu poveznicu i pogledajte Znanstveni simpozij o udaru Covid mjera na hrvatski narod i hrvatsku djecu: https://web.facebook.com/watch/live/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=watch_permalink&v=945926036107291&_rdc=1&_rdr Simpozij je održan 26. ožujka 2022. u Splitu.
  • Ekonomisti su očekivali da će SAD dodati 490.000 radnih mjesta prošlog mjeseca, a s promašajem u ožujku, gospodarstvo je palo za 1,6 milijuna radnih mjesta u odnosu na razinu prije pandemije. Prosječna zarada porasla je za 0,4 %, što je povećanje od 5,6 % tijekom godine – što znači da su realne plaće Amerikanaca još uvijek niže za više od 2 % zbog inflacije koja je toplija nego u četiri desetljeća. Inflacija je također vjerojatan razlog za povećanje broja radnih mjesta jer su se kućanstva ili pojedinci koji možda prije nisu trebali raditi našli u nemogućnosti sastaviti kraj s krajem bez pronalaženja posla. Broj Amerikanaca koji nisu u radnoj snazi koji trenutno žele posao također se u ožujku pomaknuo u pogrješnom smjeru, povećavši se za 380.000 na ukupno 5,7 milijuna Amerikanaca. To je sve tako posebno. Dok se mora smanjiti račun za namirnice, da se plati gorivo kako bi moglo ići u školu svoje dijete, da zaštiti svoju djecu od transseksualne indoktrinacije…

Marijan Majstorović

Povezane objave

Jedino nas Predsjednica može spasiti!

HF

Viktor Orbán bocnuo Andreja Plenkovića

HF

Plenkovićevo nedostojno ponašanje u Saboru

HF

Posluh i slijepo vjerovanje raznim diktatorima i šarlatanima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više