Hrvatski Fokus
Religija

Je li kardinal Besungu iz Konga Kristov apostol ili Antikrist?

Besungu otkriva da ni ne zna osnovne istine katekizma

 

Kardinal Besungu iz Demokratske Republike Kongo (DR Kongo) član je Vijeća dvanaest kardinala, Bergoglijevih najbližih suradnika u promicanju globalističkih programa. To uključuje LGBTQ program, povezan s rodnom ideologijom i seksualizacijom djece, izgradnjom pseudopandemija, agitacijom za eksperimentalno cijepljenje, takozvanim klimatskim promjenama s ciljem smanjenja stanovništva itd. Bergoglio i njegovi najbliži suradnici prikriveno zloupotrebljavaju vodstvo Crkve kako bi promicali revolucije boja u pojedinim narodima. Besungu je bio toliko uključen u DR Kongo 2016. godine s takvom žestinom da su mu prijetili smrću zbog njegovih izdajničkih aktivnosti. Taj kardinal Besungu također je sudjelovao na sinodalnoj konferenciji za medije u Vatikanu 7. listopada 2023.

Citirajući Besungua: »Sam Gospodin kroz kolektivno razlučivanje reći će nam kakav pristup Crkva treba zauzeti prema LGBTQ zajednici.«

Šokantno je da Besungu, koji je predavao moralnu teologiju, a zatim diplomirao u Rimu, odgovara na ovaj način. Otkriva da ni ne zna osnovne istine katekizma. On ne zna što nam je Bog jasno rekao u Bibliji o moralnoj izopačenosti zvanoj sodomija. Sodomija je nečuven grijeh. Sveto pismo to naziva grozotom (atimia).

Afrikanci s poštovanjem gledaju na diplomante rimskih teoloških škola i pogrešno su uvjereni da od njih, kao iu prošlosti, dolaze stupovi pravovjerja. Danas je, međutim, suprotno gorka istina. Arh-heretik Besungu je primjer upozorenja i kao heretik već ilegalno zauzima nadbiskupiju Kinshasa. Neka vjernici iz Afrike više ne šalju učenike u Rim, jer je danas, zahvaljujući Bergogliu, Rim središte krivovjerja i moralnog odstupanja. Rim je Babilon pobune protiv Boga.

Citiranje medija: Među pitanjima koja su Besunguu postavljena bilo je kako se ishod Sinode može smatrati mjerodavnim izrazom Božje volje s obzirom na to da nema poseban status ekumenskog vijeća.

Isto pitanje sada je postavilo pet kardinala u njihovoj dubiji. To je zato što sinoda nema takav autoritet. Štoviše, sinoda je heretička, pa čak i da je pravovjerna, može se kvalificirati samo kao savjetodavno tijelo, ali ne i kao autoritet koji govori u ime Crkve, čije izjave imaju obvezujući učinak. Ova pljačkaška sinoda može najviše predstaviti vjernicima svoje manipulacije, ali ne i Božju volju. 

Besungu je također dao manipulativni odgovor na pitanje, rekavši, citiramo: “Imamo metodu razlučivanja.” 

Manipulativni izraz “metoda razlučivanja” skriva činjenicu da Besungu i cijela takozvana sinoda uopće ne namjeravaju uzeti u obzir objektivne crkvene norme koje su sadržane u Božjem zakonu. Njegovo spominjanje tajanstvene metode razlučivanja signal je da on uvijek takozvano razlučuje kao Božju navodnu volju upravo suprotno od onoga što određuju Božje zapovijedi. Besungu unaprijed zna o unaprijed pripremljenom ishodu sinode. Zapravo, to je pobuna protiv Boga i Crkve i protiv evanđelja našeg Spasitelja.

Šačica iskrenih biskupa koji su prisutni na sinodi hereticima daju samo sliku objektivizma. Stoga bi bilo prikladno da se ti biskupi odreknu duha sinode, osude je kao heretiku i pozovu ostale sudionike da se pokaju. Onda neka demonstrativno napuste sinodu i upozore sve ostale katolike protiv samoubilačkog sinodalnog procesa. Ako ne odu na vrijeme, nadvladat će ih nečisti duh koji vlada sinodom i suprotstavlja se Duhu istine, Duhu Božjem. 

Citirajući medije: Prvi put u povijesti na biskupskoj sinodi 27 % članova s pravom glasa nisu biskupi.

Javno je poznato da su 27 % gay aktivisti. Posebno su odabrani za izvođenje državnog udara u Crkvi zajedno s Bergogliovom sektom. U svakom slučaju, glasati o ukidanju Božjih zapovijedi je besmislica i javna pobuna protiv Boga!

Citirajući Besungua: “Rasprava će se voditi metodom govora, slušanja i razlučivanja ‘razgovora u duhu’.”

Pitamo: Što je metoda “razgovora u duhu”“Ako netko nema Duha Kristova, on nije njegov.” (Rim 8,9) Kakav duh imaju arh-heretik Bergoglio i oni koji pripadaju njegovom “čarobnom krugu”? Imaju duh antikrista i istovremeno ih opsjeda nečisti duh sodomije. Isus je istjerao nečiste demone, ali bergoglijska sekta zarazi Crkvu nečistim demonima. 

Kakva može biti rasprava s ljudima s nečistim duhom? Kakvo slušanje i što? Što te osobe opsjednute nečistim demonom žele razabrati? Oni samo pjevaju, poput mantre, i regurgitiraju Bergogliove fraze o slušanju, pratnji, dobrodošlici … 

Metoda govora, slušanja i razlučivanja “razgovora u duhu” izgleda ovako: Pravo govora rezervirano je za one koji su opsjednuti nečistim duhom sodomije. S druge strane, oni koji još nisu u potpunosti pod kontrolom tog duha, imaju dužnost slušati. A što se tiče razlučivanja, potrebno je razlučiti koliko dugo bi trebali govoriti ako žele da oni koji slušaju postanu potpuno opsjednuti ovim nečistim demonom. 

Citirajući Besungua: “Zahvaljujući krštenju imamo istu odgovornost pred Crkvom i mislim da svi prisutni imaju ovlast govoriti u ime Crkve.” 

Nitko od prisutnih na sinodi, koja je u pobuni protiv Boga, nema ovlast govoriti u ime Crkve! Besungu i svi prisutni podložni su Božjem prokletstvu i izopćenju iz Crkve zbog propovijedanja sodomitskog antievanđelja. Božja Riječ kaže: “Ako netkočak i anđeo s nebapropovijeda bilo koje drugo evanđelje, neka bude proklet.” (Gal 1, 8-9) Katolici DR Konga ne smiju dopustiti da taj Juda, koji promiče nečuveni grijeh sodomije, uključujući istospolne brakove u Crkvi, nastavi vladati nad njima. Ako ga ne istjeraju, kletva će biti prenesena s njega na cijeli DR Kongo. Također će se očitovati kao kazna na izborima i u političkoj situaciji zbog njihovog podvrgavanja ovom čovjeku koji se javno pobunio protiv Boga, poništavajući Božje zakone i zapovijedi i uvodeći sotonizaciju i anti-zakone koji dovode do vječnog prokletstva.

Zavedeni kongoanski katolici

Katolici DR Konga ne smiju biti zavedeni činjenicom da je Besungu u jedinstvu s takozvanim Svetim Ocem. Pod vodstvom čarobnjaka, Jorge Bergoglio javno se posvetio Sotoni u Kanadi 2022. godine i promiče svoj program nemorala i sotonizacije Crkve. Jasno je da osoba posvećena Sotoni ne može biti Kristov vikar na zemlji! Katolička crkva je u stanju sede vacante – Crkva nema legitimnog papu. Crkva čeka pravog papu, koji mora biti izabran na izvanrednim izborima s obzirom na ovu izvanrednu situaciju. Hoće li katolici DR Konga među prvima priznati pravog papu? 

Gesta ustajanja protiv arhheretičkog Besungua i nevažećeg pape i njihovog programa promicanja sodomije bit će spasonosni presedan za cijelu Katoličku crkvu. 

Besungu tvrdi da laici, na temelju krštenja, imaju jednak autoritet i odgovornost za Crkvu. Pa neka ga koriste i istjeraju heretičkog i tajnog promotora sodomije iz DR Konga dok još ima vremena. To će zaustaviti infekciju i prokletstvo koje je prenio Besungu. 

Citirajući medije: Upitan hoće li prihvatiti ishod sinode koji je izrazio podršku blagoslovu istospolnih zajednica kao Božjoj volji, Besungu je objasnio da ne želi izraziti vlastito mišljenje o LGBTQ pitanjima jer, kako je rekao: “Sam Gospodin kroz kolektivno razlučivanje reći će nam kakav pristup Crkva treba zauzeti LGBTQ zajednici.”

Izbjegavajući jasan negativan odgovor, Besungu je zapravo dao odgovor. To je zapravo otkrilo njegovo unutarnje otpadništvo. Medijima nije jasno priznao da je promicatelj sodomije, kako vjernici u DR Kongu ne bi saznali. On vara, kao zmija, govoreći da će nam Gospodin reći. Pitamo: Tko je taj gospodar koji će nam reći? Naš Gospodin Isus Krist istjerao je nečiste duhove. Nije ih promovirao niti blagoslovio, kao što to čine Bergoglio i njegova sekta. I Bergogliov i Besunguov gospodar je Sotona, kojem se Bergoglio javno posvetio u Kanadi. Njihov će im gospodar reći što njegova volja dovodi do uništenja Crkve kroz takozvani blagoslov nepokajanih sodomita. Prava Božja volja je obdržavati Božje zapovijedi, a ne ih ukidati i uvoditi Sotonine anti-zakone. 

Smatrati poricanje Božjih zapovijedi Božjom voljom je besmislica. Svaki katolik zna da je kazna za sodomiju privremena, pa čak i vječna vatra (2P 2, 6; Juda 1:7). A dati crkveni blagoslov životu grijeha i putu u pakao nečuven je zločin i samoubojstvo Crkve. Ali to se događa danas zahvaljujući svećenicima Bergogliove sekte koje posjeduje ovaj nečisti demon. Među njima je i Besungu, koji se na konferenciji za novinare raskrinkao pred cijelim svijetom. 

Svećenici DR Konga sada su dužni prestati izgovarati ime arh-heretika Besungua na misi jer je na sebe donio Božju anatemu – prokletstvo. Štoviše, neka ne izgovore ni ime nevažećeg pape Franje, koji se javno posvetio Sotoni i promiče pseudo-brakove sodomljana.

Ukidanje Božjih zapovijedi, postavljanje plana sotoniziranja Crkve i nazivanje Božjom voljom vrhunac je drskosti, gluposti i vražje opsjednutosti. Takva je drskost vjerskog varalice i Jude po imenu Besungu iz DR Konga. 

S obzirom na tu situaciju, dužnost je pred Bogom biskupa DR Konga što prije izabrati između sebe hrabrog i Kristom odanog biskupa kao glavnog pastira Kinshase umjesto arh-heretika Besungua. Ne puštajte ga u crkvene zgrade. Tko god od biskupa i svećenika nastavi mu se pokoriti i poštovati ga, Božje prokletstvo koje je na Besunguu zbog izdaje Krista bit će preneseno na njih. (bcp)

Povezane objave

Blažena Marija Propetog Isusa

HF

Knjiga koju još u Hrvatskoj nitko nije objavio

HF

Blagoslovljen je početak radova na izgradnji kapele Svetoga Jeronima

hrvatski-fokus

Jecaj uskrsnih zvona

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više