Hrvatski Fokus
Aktualno

IEDC – Kakvi su lideri potrebni za budućnost

Godišnji međunarodni HR forum IEDC-Poslovne škole Bled, od 12. do 13. listopada 2017. godine

 
 
"Jedi, digitaliziraj, voli"
 
Tradicionalni HR forum organiziran od strane IEDC-Bled School of Management održat će se 12. i 13. listopada. Njegova je središnja tema "Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive ljudskih potencijala", a sudionici će saznati kakvi su lideri potrebni za budućnost i koji su izazovi rada i učenja u budućnosti. Među govornicima je Reza Moussavian iz Deutsche Telekoma, koji naslovio svoje predavanje "Jedi, digitaliziraj, voli". "Potrebno je odstupiti od utvrđenih recepata i skupiti hrabrost za nove sastojke. Moramo se pridržavati tehnoloških promjena i reći zbogom ostatku prošlosti. Sa strašću moramo podržati digitalnu transformaciju osoblja i poslovanja", objašnjava Mossavian.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/10/dr_-niedl_portrait.jpg
Klaus Niedl
 
Profesor Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju i izvršni direktor doktorskog studija na IEDC-u i Melanie Seier Larsen, viši principal u Boston Consulting Group i IEDC MBA diplomantica bit će među glavnim govornicima. Prof. Kriek održat će predavanje o razvoju vođa za novo doba, a gđa Seier Larsen će govoriti o budućnosti rada i učenja. Utjecaj digitalnih poslovnih modela na HR funkciju predstavit će g. Gregor Bierent, direktor tvrtke New Frontier Group, Austrija – tvrtka koja vodi transformaciju klijenata u različitim industrijama u digitalno gospodarstvo u regiji Srednje i Istočne Europe i šire. G. Klaus Niedl iz Novomatica će predstaviti primjer kako HR funkcija može poduprijeti digitalizaciju.
 
HR Forum ove godine obećava okupiti mnoge HR menadžere, obrazovne stručnjake i druge menadžere iz 6 država. Program Foruma omogućit će sudionicima da se upoznaju s takvim temama kao što su razvoj lidera za novu eru i izazovi budućeg rada i učenja, digitalni poslovni modeli, njihov utjecaj na funkciju ljudskih resursa i aktivnu ulogu HR-a u pripremanju tvrtki i zaposlenika za digitalnu revoluciju.
 

Iva Eibel, voditeljica korporativnih komunikacija IEDC-Poslovne škole Bled (tel.: +386 (0)4 57 92 524; e-pošta: iva.eibel@iedc.si)

Povezane objave

Neven Tudić na 27. slavonskom biennaleu

HF

Izvrsna predstava Christiana Jalžečića

HF

Jezik hrvatski u tuđini

HF

“Deset dramatičnih dana Države Hrvatske u Međimurju (7. IV – 16. IV. 1941.)” 

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više