Hrvatski Fokus
Hrvatska

Ljevičarskom anarhisti sve je dopušteno

Ivan Pernar – redikul iz našeg sokaka

 
 
Puna su nam usta pristojnosti, bon-tona, zaštite ljudskih prava, borbe protiv nasilja, kulture dijaloga, a dopuštamo redikulima, čiji je jedini cilj stvoriti nered i kaos u ovom društvu, da nesmetano vršljaju i šire svoju destrukciju pod krinkom "ulične demokracije". Da je Ivan Pernar kojim slučajem pripadnik bilo koje konzervativne stranke ili po opredjeljenju "desničar", već bi odavno završio u zatvoru, ali budući da spomenuti lik pripada lijevo-liberalno-anarhističkom spektru, sve mu je dopušteno (od uznemiravanja djece u školama, ispada na ulicama, do nadriliječništva i incidenata u Hrvatskom saboru.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/11/160675_xgimnazija_ff.jpg
Svoju je političku karijeru započeo na ulici smišljeno izazivajući sukobe s policijom i tako stekao jedan broj sljedbenika koji su koliko sutra spremni sve srušiti – iako nemaju ideju što nakon toga. Kao predsjednički kandidat, ovih dana obilazi mjesta na kojima prikupljaju potpise njegovi protukandidati i budući da ipak nije toliko lud kako ne bi znao da nema nikakve šanse na predsjedničkim izborima, napada konkurenciju. Evo, primjerice, ovaj slučaj od prije nekoliko dana u Čakovcu. Pernar je pronašao pogodnu osobu (očito pod utjecajem alkohola) kojoj je vjerojatno platio 2-3 piva i potom je uputio na štand na kojemu se prikupljaju potpisi za Kolindu Grabar-Kitarović. Uz konkretne upute nalogodavca Pernara (koji sve snima), izvršitelj radova verbalno, uvrjedama i psovkama napada volontere na štandu i aktualnog ministra Darka Horvata. I to je naravno, jako "smiješno", toliko da Pernar odmah snimku postavlja na svoju FB stranicu, kako bi njegovih 5000 sljedbenika mogli uživati u "podvigu" svoga idola, nesretnog redikula koji je izvan Hrvatske ostao zapažen jedino po tomu što se u Skupštini Srbije družio i pravio selfi s fašistom (ljotićevcem) Boškom Obradovićem i njegovom družinom.
 
Na kraju, trebamo li se zapitati: je li to dopušteno u Hrvatskoj? Može li se napadati svoje neistomišljenike na javnim mjestima bez posljedica? Ako smo stvarno dogurali dotle da je svima nama dopušteno isto što i Ivanu Pernaru, da krenemo onda svi na one koji ne misle kao mi?
VIDEO: Napad na štand na kojem se prikupljaju potpisi za Kolindu Grabar-Kitarović (snimka s FB stranice Ivana Pernara): https://www.facebook.com/pernari/videos/380362229409611/
 

Zlatko Pinter

Povezani članci

Neiskrena isprika titoljupca

HF

AFORIZMI – Korak naprijed

HF

Srbijansko svojatanje Hrvata Nikole Tesle

HF

»Oficir rezervnog sastava JNA i šef saniteta za područje zapadnog Srema«

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...