Hrvatski Fokus

​Winston Churchill nije imao problema s ubijanjem civila pod okriljem ratnih okolnosti

 
 
Čista logika nalaže da je Winston Churchill bio pokretač pokolja nad Hrvatima poslije rata, a ne Tito. Tito je bio komunist, i da je on zbilja od sebe naredio masovne egzekucije, onda bi to bilo protiv klasnog neprijatelja i ubijao bi neovisno o nacionalnosti sve redom. Ali nakon rata selektivno su i masovno ubijani gotovo samo Hrvati s iznimkom onih nekoliko stotina ljotićevaca na granici. Englezi su Hrvate i njihovu volju za samostalnost i slobodu prepoznali kao najveću prepreku za opstanak tek rekonstruirane Jugoslavije. To je jasno vidio i Churchillov sin Randolph u Titinom štabu. Pa mu je to i Ivan Krajačić potvrdio da su Hrvati u tom pitanju tvrdoglavi ko Irci. Za Engleza je bilo jasno kako postupiti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/07/maxresdefault.jpg
Nisu partizani masakrirali Hrvate masovno prije Bleiburga. Na Bleiburgu su ne samo od Britanaca dobili Hrvate u ruke, nego očito i zahtjev, ili neki jasni sugestivni mig, da neka ih sve likvidiraju, s nadalje odriješenim rukama da tako "osiguraju" novu Jugoslaviju, ma bila ona i komunistička ako već nisu srpski royalfašisti bili sposobni očuvati ju za englesku masoneriju i njihove globalne strateške planove.
 
Srbe su izabrali masoni da vladaju ovim prostorima
 
Prvi put sam se suočio s informacijom da tamo neka anglosaksonska okultna bratstva kroju karte svijeta, prvenstveno Europe, u 80-im godinama kad sam čitao predavanja čuvenoga Rudolfa Steinerova iz ciklusa „Karma Neistine“ usred Prvog svjetskog rata u Baselu na prelasku iz godine 1916. na 1917. Tu on spominje da su jadni Srbi (okultno) manipulirani, misleći da izazovu rat, ali da je bilo jednom jedno staro dobro vrijeme okultizma kad su Srbi izabrani od okultista) da vladaju ovim prostorima (u tom smislu). Steiner ne ulazi dalje u to kada je to točno bilo, i gdje je točno iskovano i detaljno od koga, tu je bio vrlo općenit. Ja nisam dalje išao za tim ali me je početkom nultih godina uhvatila volja da idem istraživati što je s time mislio reći. Skratit ću tu vrlo interesantnu i vrlo dugu štoriju. Ustanovio sam da ni sâm Steiner nije točno znao o čemu se radi ali je bio u krugovima u kojima se o tome šuškalo, samo što anglosaksonski okultisti svojoj okultnoj njemačkoj braći nisu puno toga izdali, držali su ih mraku. Već početkom 19. stoljeća poljski knez Adam Czartoryski, engleski agent i član u masonskih europskih loža imao je gotov plan Europe kako će biti Europa skrojena kad tad. Njegov biograf Marian Kukiel pisao je da je ta njegova Europska karta 100 godina kasnije nakon završetka Velikog Rata baš tako onda i izgledala u realnosti. Tu njegovu knjigu tek sam prošle godine uspio nabaviti u Americi (engleski). Za nas je interesantno, Hrvatska na toj karti nije postojala, nego neka zajednička država „južnih Slavena“ sa srpskom hegemonijom i vladajućom dinastijom „Crnog Jure“. E to je taj plan iz starog vremena „dobrog“ okultizma kojeg Steiner zapravo nije ni znao ali su mu očito Englezi pričali da je dobar plan. E da je znao pravu istinu!
 
Napomenut ću dakako da je Czartoryski napisao Načertanije a ne Garašanin (Zapravo je napisao po uputama i potrebama iz Londona). Preskočimo Titu kojeg su Engelzi zato držali jer ja baš njihovu Jugoslaviju očuvao koju Srbi nisu mogli sačuvati iako im je dana u ruke i podržavana svim sredstvima izvana. I pitanje je tko je naručio pokolj Hrvata poslije rata, Tito ili Churchill? Ja za sebe ne sumnjam da je to bio Englez, a njegov je huškač bio Moša Pijade. Tito je dobio Jugoslaviju da je čuva za masoneriju i za nagradu su mu dozvolili specifični balkanski komunizam koji su financirali dok im je bilo u interesu. Kad smo se mi u Domovinskom ratu oslobodili od srbokomunističke despotije, mi nismo pobijedili Srbe i komuniste, nego anglosaksonsku masoneriju, i ta masonerija je istog dana nakon pobjede u Oluji počela je s planom rušenja slobodne Hrvatske i restauraciju svog originalnog plana zidanjem bratstva i jedinstva, ovo ja masonska parola ne komunistička, sa obnovljenom srpskom hegemonijom, kako se tvorevina bude zvala je beznačajno. Preskočimo do danas, nije Plenky prijatelj Pupyja i Pupy nije ni u snu dovoljno jak da diktira svoju volju Plenkyju. Koliko masonerija drži Plenkyja za jaja, toliko gura Pupyja naprijed, ONI određuju tempo i kvalitetu transformacije Hrvatske u Srbokrajinu. Cijeli taj politički teatar u Hrvatskoj je u NJIHOVIM rukama, i ONI sve mic po mic vraćaju na svoj plan Adama Czartoryskog. ONI sve ove nazovi političare dirigiraju kako sam već pisao preko D&D&D = dijagnoza – dosje – dinari.
Tko hoće vidjeti cijelu povijest oko Czartoryskog i kako je on pisao velikosrpski program Načertanije nek mi se javi, pa ću mu poslati sve što sam resetirao i pisao, tada još pod pseudonimom, danas je više manje sve već maknuto s mreže.
 

Miljenko Šurlina, https://www.facebook.com/miljenko.surlina.7

Povezane objave

Što je zamjena za referendum? Letva?

HF

Život neodvojiv od Hrvatske

HF

Rijeka – grad kulture europskih totalitarizama

HF

Srpski “gubici” idu do 2,5 milijuna!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više