Hrvatski Fokus
Znanost

‘Grafenska’ novorođenčad (‘pandemijska djeca’) – od oba cijepljena roditelja izgledaju… čudno

Rođena djeca cijepljenih roditelja protiv COVID-a su negdje između Downovog sindroma i normalnosti

 

Babice počinju porađati prvu djecu 9 mjeseci nakon pandemije Covid-cijepljenja, koja je započela u prosincu 2020. godine. Iako 82 posto cijepljenih trudnica pobaci (ovisno u kojem tromjesečju su se “cjepivu dale”), polako nadolaze porođaji gdje su oba roditelja potpuno cijepljeni. A kako je druga doza išla nekoliko tjedana kasnije, tek za koji mjesec slijedi porođajni glavni tijek. Eto, unatoč utjecaju cjepiva na mušku spermaplodnost, te na spontane pobačaje “trudnih osoba”, neki plodovi izdrže gestaciju do kraja. Sada babice počinju primjećivati uzorak kod “cjepovno korektnih roditelja”: djeca im izgledaju… malo čudno. Čini se kao da su djeca negdje između Downovog sindroma i normalnosti, no uglavnom čudna izgleda i neobična držanja.

Djeca s obilježjima Down sindroma, ali bez Down sindroma

Desetke takvih slučajeva već potvrđuju babice u SAD-u i Velikoj Britaniji. Naravno, potrebno je pričekati više takvih svjedočanstava za konačni sud. Baš kao što se nakupilo s vremenom onih svjedočanstava s magnetima – e da bi fukaragraf.hr… presudio da sve to nije istina, koliko god bilo videa na Tik-toku, Telegramu i drugim ne-youtubiranim video platformama. Sve su to snimili ljudi koji žele nauditi znanosti i Billu Gatesu. A o stožernim berošima da ni ne govorim. Oni još nabavljaju mikroskop da usporede krv cijepljenih i necijepljenih. Do porođene pandemijske novorođenčadi model 2021. oni još nisu stigli. Prozboriti će o njima čim ih gnjovinari na presici budu to nikadpitali.

Laždemija

Laždemičari još uvijek tvrde da su Covid cjepiva sigurna za trudnice. Ama kada su to ispitali, za Boga miloga? Koliko je bilo trudnica u tim njihovim “znanstvenim” studijama? Vjerojatno onoliko koliko je bilo i komorbiditetnih i “rizičnih” iz staračkih domova – koji su sada prvi kandidati za 3. dozu nakon očito vrlo uspješne dvije doze cjepiva. Ne trude se cjepovno samo lude Amerikanke.

Ima i ludih Hrvatica koje su se u trudnoći cijepile. Ludilo, kompletno ludilo. Ipak se to s pravom zove “drugo stanje”. Glavno da buduće majke izbjegavaju alkohol i pušenje između dviju doza Pfizera. Zbog zdravlja djeteta, jel’te.

  • Paracetamol? Ma nikako – NE. Izduraj!
  • Ali Covid-cjepivo – DA, zbog djeteta, da ne dobije spolno prenosivu bolest Hepatitis B… [uuups, to je iz nekog starijeg pred-koronskog antivaxerskog posta].

Grafenska djeca 2021.?

Kažu, treba slušati znanost, jel’da? E pa napredne ludare koje slušaju znanost će imati ponešto drukčiju djecu, naprednu grafensku djecu. A zatucane ravnozemljašice-antivaxerice će imati običnu djecu.

Evo dolje videa gdje babica govori: “Dopustite mi da vam nešto kažem. Ako niste imali pandemijsko dijete, ne možete raspravljati sa mnom. Razumijete li što mislim? Ova nova pandemijska djeca građena su drukčije. Potpuno drukčije. Nisu poput druge djece.“

Vjerujem da žena zna što govori kad kaže da su drukčije građena, ili barem misli na staturu, držanje. Treba pričekati još više sličnih slučajeva. Znam, znam da zvuči blesavo, ali kako ovo novorođenče drži glavu, odmah se sjetim da je grafen najčvršći poznati materijal. Nemojte se smijati, glupo je, ali to mi je bila prva asocijacija.

Međutim, badava vrat i po babici čudno držanje, no mali supermeni s “Down obilježjima bez Downa” meni laiku to nikako ne zvuči dobro. https://www.orwell.city/2021/09/pandemic-babies.html

https://homunizam.wordpress.com/2021/09/28/grafenska-novorodencad-pandemijska-djeca-od-oba-cijepljena-roditelja-izgledaju-cudno/

Povezani članci

Gdje je početak odnosno kraj svemira?

HF

Hrvatska već ne zna zanate svojih otaca

HF

Šanse za obje strane Atlantika

HF

Velika onečišćenost zraka na Balkanu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...