Hrvatski Fokus
Feljtoni

Globalno zatopljenje potpuna prijevara (6)

Ponosan sam što sam Amerikanac i mislim da je Bog stvarno blagoslovio ovu zemlju

 

Kada dođe do toga, nijedna druga nacija nikada nije dala svakom muškarcu, ženi i djetetu priliku da uživa u tolikom prosperitetu. I što je još važnije, toliko kontrole nad njihovim životima. Međutim, naša nacija je napravila težak zaokret u posljednjih nekoliko godina – proveli smo više vremena razvijajući planove šačice političara nego zapravo štiteći američki narod. Johnovo istraživanje je samo jedan primjer.

Umjesto da bude, kako kaže, “jedan od stotine” koji dijele ove informacije, John i njegova mala organizacija sve to rade. I kao rezultat njihovog ogromnog truda, započeo je mali pokret. Međutim, ovaj mali pokret je u opasnosti da umre u svojim stazama bez pomoći hrabrih Amerikanaca poput vas. Zato.

Kao što sam rekao ranije, moje ime je Tom Luongo. Uspio sam pretvoriti svakih 5,000 dolara u 34.000 dolara koristeći znanstveni pristup ulaganju.

Počeo sam kupovati zlato 2001. godine – gledajući ga kako skače 473 % od tada. Čak sam ga koristio da zaključim da stambeni balon dolazi, godinama unaprijed.

Želim reći da sam vidio i učinio mnogo toga sa svojom znanstvenom pozadinom. Koristio sam ga da pomognem sebi i pomognem drugima.

John Casey zna da imam smisao za obavljanje stvari, i učinjeno je ispravno. Zato je, na večeri u Palm Beachu ne tako davno, John postavio dokument od 164 stranice ispred mene. Ovaj dokument je vrhunac njegovog dugogodišnjeg rada – sve je to njegovo istraživanje u jednom vezanom svesku. John je znao da ću potvrditi njegove tvrdnje, i nakon toga, poduzeti akciju.

Od te kobne noći, John i ja smo se udružili da uzmemo taj dokument i prepravimo ga u jednostavnu i lako razumljivu knjigu, kako bismo ga mogli objaviti i odnijeti u svaki dom u Americi.

Knjiga se zove Tamna zima. I želim da imate BESPLATNU kopiju!

U njoj John ništa ne skriva. On imenuje imena. On pokazuje dokaze. I otkriva hladnu istinu o “globalnom zatopljenju”.

  • Ova knjiga uključuje svako upozorenje, svako upozorenje, svaki djelić informacija koje je hitno poslao našoj vladi.
  • John otkriva znanost koja stoji iza njegovih 11 točnih predviđanja u jednostavno razumljivim terminima i zašto predviđa značajnije događaje poput tornada, potresa i vulkanskih erupcija.
  • John također otkriva 33 drobljenjaznanstvenih seciranja koja izvodi, što “globalno zatopljenje” čini još više farsom.
  • Što je najvažnije, Tamna zimadaje alarmantno predviđanje. Nazire se kataklizma koja će uništiti svaku nacijukoja nije pripremljena. To je nesreća koja se ubrzava posljednjih 17 godina i kuha se više od 200 godina. Ovaj događaj izazvat će međunarodne ratove dok se vlade ruše, a nacije padaju u kaos.
  • John čak otkriva zašto bismo uskoro mogli vidjeti rast nafte na 300 dolara po barelu, a cijene hrane trostruko (a na nekim mjestima hrana će postati nedostupna).
  • Najbolje od svega, John otkriva plan u tri koraka kako bi se zaštitio ako se njegova najnovija predviđanja ostvare baš kao i njegovih posljednjih 11.

I zato želim da imate kopiju ove knjige besplatno. Želim da dobijete knjigu u vaše ruke i u ruke svakog drugog Amerikanca!

I sami ste vidjeli kako je “globalno zatopljenje” farsa. Vidjeli ste kako cijela zajednica znanstvenika, političara i korporacija svake godine podstavlja džepove s 22 milijarde dolara novca poreznih obveznika u ime “globalnog zatopljenja”. I vidjeli ste kako je John napravio 11 točnih predviđanja i tim znanstvenika se okuplja oko njega.

Najviše od svega, vidjeli ste kako je John proveo svoje vrijeme umirovljenja i novac propovijedajući ovu poruku svakome tko će slušati. Da… malo ih je i daleko između. Ali neki sada slušaju.

John to ne radi zbog novca. Kao što sam rekao, on zapravo iscrpljuje svu svoju ušteđevinu kako bi iznio ovu poruku. Ali ne možemo stati ovdje. A John to ne može sam. Suočava se s proračunom od 22 milijarde dolara zajedno s godinama ispiranja mozga “globalnog zatopljenja”. Neke bitke su dobivene, ali rat je daleko od kraja.

John je lijevo. Ja sam na desnoj strani. Naporno smo radili na sastavljanju Inicijative hladne istine i cijenimo vašu podršku.

(Svršetak u sljedećem broju)

Tom Luongo, https://links.dutytoamericanews.com/a/1502/preview/1092/54067/600e72a9e5bb32df0ae560353774793f6b9cb482

Povezane objave

SINARKIZAM – Neprijatelj je oligarhizam (10)

HF

Ustavni trenutak i ustavni proces (8)

HF

Rimski ugovori 1941. (2)

HF

Pedofilija u Srpskoj pravoslavnoj crkvi (5)

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više