Hrvatski Fokus
Znanost

Globalisti namjeravaju odrediti digitalne osobne iskaznice. Evo kako možete uzvratiti

Digitalizirane osobne iskaznice, poput mobilnih vozačkih dozvola, dolaze i bit će ugrađene u svakodnevni život i korištene za kontrolu svega, od hrane i održivosti do putovanja i mobilnosti

 

Prerušeni u alat za praktičnost i sigurnost, digitalizirane osobne iskaznice, poput mobilnih vozačkih dozvola, dolaze i bit će ugrađene u svakodnevni život i korištene za kontrolu svega, od hrane i održivosti do putovanja i mobilnosti.

Digitalne putovnice za cjepiva nisu izdane na saveznoj razini u SAD-u, ali su ipak široko dostupne. Najmanje 21 država, zajedno s Distriktom Kolumbija i Portoriko, uvela je putovnice za digitalno cjepivo, a još četiri države planiraju ih uskoro objaviti. Oglašene kao prikladan način pohrane vaših zdravstvenih kartona, digitalne “putovnice” spremne su postati mnogo više od načina prikaza vašeg statusa injekcije za COVID-19.

Već se od digitalnih putovnica zahtijeva pristup događajima i mjestima koja su prethodno bila dostupna svima, oduzimajući privatnost i slobodu onima koji ih odluče ne koristiti. Uskoro se mogu spojiti s vašim zdravstvenim, financijskim i digitalnim identitetom kako bi mogli djelovati kao digitalna putovnica koja je sve potrebnija za sudjelovanje u društvu.

Više od 200 milijuna Amerikanaca može pristupiti putovnicama za cjepivo

Jedno od najistaknutijih imena u prostoru putovnica za digitalno cjepivo je SMART Health Card, provjerljiva putovnica za cjepivo koju je razvila Inicijativa za vjerodajnice o cijepljenju (VCI), koja je “globalna koalicija javnih i privatnih dionika, uključujući Microsoft, Salesforce, Oracle, Kliniku Mayo i druge zdravstvene i tehnološke teškaše”, prema Forbesu.

Prema VCI-ju, oni su predani “osnaživanju” pojedinaca s pristupom “pouzdanoj i provjerljivoj kopiji njihovih evidencija cijepljenja u digitalnom ili papirnatom obliku koristeći otvorene, interoperabilne standarde … Pojedinci tada mogu koristiti te provjerljive vjerodajnice u medicinske svrhe i pokazati svoje zdravstveno stanje kako bi se sigurno vratili na posao, u školu, putovanja i život.

Više od desetak nacija već koristi VCI-jeve PAMETNE zdravstvene kartice, uključujući:

Aruba Kanada Kajmanski otoci
Cipar Hong Kong Izrael
Japan Sjeverna Makedonija Katar
Ruanda Senegal Singapur
Ujedinjeni Arapski Emirati Velika Britanija SAD

Pametne zdravstvene kartice, koje mogu biti papirnate ili digitalne, mogu se nabaviti u ljekarnama, liječničkim ordinacijama, državnim registrima imunizacije i bilo kojoj drugoj organizaciji koja ima vaše podatke o pucanju i druge zdravstvene podatke. Može se pohraniti kao digitalna datoteka na vašem telefonu ili računalu, omogućujući vam da je lako predstavite, u obliku QR koda.

“Na primjer, možete ga podijeliti kako biste pokazali svoj status cjepiva za registraciju škole ili putovanja”, napominje web stranica SMART Health Card i dodaje da se od vas može zatražiti i da na radnom mjestu predočite putovnicu za cjepivo. Također su izjavili: “Ubuduće ćete možda moći koristiti svoju PAMETNU zdravstvenu karticu za dijeljenje i pohranu drugih zdravstvenih podataka.”

Znamenitosti usmjerene na međunarodni razvoj

Već više od 200 milijuna Amerikanaca može pristupiti putovnici za digitalno cjepivo. Dr. Brian Anderson, suosnivač VCI-ja, rekao je Forbesu: “Ne ćemo dopustiti da svih 50 država koristi ovaj pristup. Ali velika većina cijepljenih pojedinaca u SAD-u – njih preko 200 milijuna – već trenutno ima mogućnost otići i dobiti jednu od ovih vjerodajnica. To uključuje ljude koji su primili injekcije COVID-19 na desetcima lokacija koje su dio programa maloprodajnih ljekarni, kao što su Costco, Rite-Aid, CVS, Walmart, Kroger, Walgreens i drugi. Nadalje, kako je Forbes izvijestio:

“[Budući da je vaša država crvena ili plava, sve je vjerojatnije da će vaš pružatelj zdravstvenih usluga ponuditi digitalni zapis o cijepljenju. Više od 100 glavnih zdravstvenih sustava i bolničkih skupina diljem zemlje sada nudi PAMETNE zdravstvene kartice pacijentima. To uključuje Kaiser Permanente, Tenet Health, Scripps Healthcare, Cerner i druge teške udarače u zdravstvu. Velike regionalne zdravstvene skupine u konzorciju SMART obuhvaćaju zemlju, od Centra Health u Virginiji do UCHealtha u Coloradu i od CoxHealtha u Missouriju do SoutheastHEALTH-a u Alabami i Georgiji.”

U konačnici, cilj je da se putovnice za cjepiva koriste širom svijeta, predstavljajući zastrašujući alat za tehnokratsku kontrolu. Prema Andersonu, nije dovoljno što COVID-19 slabi – putovnice za cjepivo, smatra, trebale bi ostati ovdje kako bi ljudi mogli slobodno putovati i raditi:

 Da, doći ćemo do endemske faze svega ovoga, ali to ne mijenja potrebu da nastavimo štititi građane nacije od vrlo prenosivih i zaraznih bolesti. Provjera cijepljenja bit će sve važnija na međunarodnoj razini. I stoga, ako želimo omogućiti svim našim građanima iz svake države da mogu sudjelovati u sigurnom putovanju preko međunarodnih granica i sudjelovati u međunarodnoj trgovini, bilo bi važno da naši vladini dužnosnici iz svake države to omoguće.”

Digitalni ID-ovi mogu se povezati s tijelima kaznenog progona, maloprodajom i još mnogo toga

Trenutno putovnice za cjepiva ističu pristup jednom aspektu vaših zdravstvenih kartona – injekcijama COVID-19 – ali malo je vjerojatno da će tako i ostati. Prerušeni u alat za praktičnost i sigurnost, digitalizirane osobne iskaznice, poput mobilnih vozačkih dozvola, dolaze i bit će ugrađene u svakodnevni život i korištene za kontrolu svega, od hrane i održivosti do putovanja i mobilnosti.

GET Group Sjeverna Amerika je među onima koji gorljivo rade na stvaranju “sigurnih vjerodajnica za osobne iskaznice”, što uključuje izdavanje međunarodnog standarda za mobilne vozačke dozvole i mobilne osobne iskaznice (mID). Standardi su odobreni18. kolovoza 2021. za objavljivanje, čime je otvoren put “globalnim izdavateljima osobnih i vozačkih dozvola da pouzdano implementiraju rješenja za mDL [mobilnu vozačku dozvolu], a verifikatorima širom svijeta da implementiraju ili usvoje čitače mDL-a.”

GET-ov Mobile ID također namjerava ići daleko izvan tipične vozačke dozvole kako bi djelovao kao digitalni identitet koji će se povezati s maloprodajom, zdravstvom, provedbom zakona i turističkim sektorom. Doba COVID-a ubrzalo je ono što je prije bio postupni prijelaz na digitalno, koristeći se javnozdravstvenom dogmom da bi bilo bolje ne prosljeđivati fizičke dokumente i osobne iskaznice naprijed-natrag.

MDR-ovi i mID-ovi također su namijenjeni pružanju pojednostavljenog sustava provjere identifikacije koji se može koristiti na globalnoj razini, uklanjajući različite ID-ove za pojedine države.

“[E]lektronska autentifikacija može dati mDL verifikatoru povjerenje u predstavljenu osobnu iskaznicu bez potrebe za specijaliziranim poznavanjem stotina dizajna kartica i sigurnosnih značajki primjenjivih na vozačke dozvole (i njihove varijante) koje izdaje 56 država i teritorija”, napisao je Savez za sigurnu tehnologiju.

U konačnici, osobne iskaznice također će se pretvoriti u putovnice za cjepivo, tako da će jedan digitalni ID stvoriti digitalni trag svakog vašeg poteza. Neki su nagađali da uvođenje digitalnih osobnih iskaznica i putovnica za cjepiva u SAD-u postavlja infrastrukturu za sustav socijalnih kredita.

Kineski sustav socijalnih kredita, golem pothvat vladinog nadzora koji ima za cilj kombinirati 600 milijuna nadzornih kamera – otprilike jednu na svaka dva građanina – s tehnologijom prepoznavanja lica, ima prijavljeni cilj da može identificirati bilo koga, bilo gdje, u roku od tri sekunde. Kao što je istraživački novinar Corey Lynn rekao:

“Jednostavno rečeno: pandemija je mandat eksperimentalne genske terapije koju CDC voli nazivati ‘cjepivom’. To “cjepivo” je u svrhu da se svi stave na putovnicu osobne iskaznice za cjepivo. Putovnica je prisiliti sve na novi globalni sustav socijalnih kredita.

Taj je sustav dovesti globalno stanovništvo do potpune poslušnosti, jer globalisti kontroliraju svačiji pristup i potrošnju na sve i svašta u životu, korištenjem novog cbdc (digitalna valuta središnje banke) sustava prema kojem grade.”

Kako digitalne putovnice mogu utjecati na vaše financije

Globalno se pojavljuje jedinstvena fronta za postavljanje sustava, uključujući sve veće planove za digitalnu valutu, putovnice za cjepiva i digitalne osobne iskaznice, na mjesto za kontrolu i moć, poput mogućnosti praćenja – i oporezivanja – svega što radite.

Ako kupujete “pogrešne” proizvode ili hranu, mogli biste biti kažnjeni jakim oporezivanjem, na primjer, i ne postoji ograničenje koliko bi porez mogao ići ili na koje proizvode ili aktivnosti može utjecati.

“To je sustav potpunog porobljavanja”, objasnio je bivši menadžer portfelja BlackRocka Edward Dowd. “A onda mogu odrezati vašu digitalnu valutu ako se ponašate loše, kao što to čine u Kini … digitalna valuta i socijalni krediti bit će vezani. Ako ste ‘loš građanin’, isključite ga i nestanete.”

dokumentarcu “Cash or Card – Hoće li COVID-19 Kill Cash?” producentica Kersten Schüssler također je postavila neka važna pitanja, poput onoga što je na kocki ako društvo doista ostane bezgotovinski? Odgovor je i vaša privatnost i vaša sloboda.

Dr. Joseph Mercola, 10. III. 2022., Live Site News

Povezane objave

MI ZA ČOVJEČANSTVO – Vera Sharav: Covid kriza može završiti fašističkom diktaturom i genocidom

hrvatski-fokus

Ariani Kralj nagrada austrijskoga predsjednika

HF

Europa sada mora povući crvene crte

HF

Regenerativna medicina

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više