Hrvatski Fokus

Noćni odlazak na Sljeme dokaz je da se provodi plan genocida nad Hrvatima

 

Dana  7. prosinca ove godine, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević odao počast ubijenoj Aleksandri Zec, uz komentar: „Iako su poznata imena tadašnjih pripadnika MUP-a koji su 1991. godine ubili Mihajla Zeca na kućnom pragu na zagrebačkoj Trešnjevci te odveli njegovu suprugu i kćer do planinarskog odmorišta Adolfovac, gdje su počinili ubijanje, za taj zločin nikada nisu odgovarali“, naglasivši kako je zbog toga iznimno važno obilježavati ovu obljetnicu, ali isto tako i obilježiti to mjesto kao trajno sjećanje na taj zločin. „Grad Zagreb će to napraviti, u proceduri postavljanja sporne ploče na ovom mjestu, kazao je Tomašević na komemoraciji koju su organizirali antifašistička liga i Srpsko Narodno Vijeće, prenosi portal Dnevno. I što je ovo? Bal vampira? Genocidna predstava protiv Hrvata! U kojoj je danas, i „zagrebački gradonačelnik od 15 posto Zagrepčana na izborima Tomislav Tomašević“, sumnjivog IQ-a, za tako važnu funkciju. Gradonačelnik jednog grada (Zagreba), kaže da su poznata imena ubojica u njegovom gradu, te da te ubojice slobodno šeću po gradu, u kojem je on gradonačelnik. A on šuti i miruje. Kako? Zašto? Tko su ti pripadnici MUP-a koji su počinili taj zločin? Zašto se ta imena ne objave? Zbog „proceduralne pogrješke? I tko je sudac koji je donio „proceduralnu pogrješku? Očito, u pitanju je inscenirana genocidna urota protiv Hrvata, sa dodijeljenim ulogama odabranim političarima, medijima, odvjetnicima, sudcima, i još mnogima.

U kombiju, kažu, s registracijom HV-a, kako kaže zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, desetak pripadnika MUP-a. I to odabrani mediji prate, sve znaju. I „vod MUP-ovaca ide ubiti jedno srpsko dijete“. Te se MUP-ovce dovodi na sud. Oni priznaju zločin, i kažu da su merčepovci. Ali zbog „proceduralne pogrješke“, sud ih oslobađa, i kažnjava hrvatskog generala Tomislava Merčepa, kao nalogodavca zločina. A odabrani medij (Feral Tribune – Ivan Đikić), uređuje intervju s nekim Mirom Bajramovićem, koji se predstavlja kao merčepovac, govori da mu je Tomislav Merčep bio nadređeni. Međutim, Tomislav Merčep, na sudu kaže kako nikad nije vidio ni čuo za tog Bajramovića. Ipak, sud osuđuje hrvatskog generala Tomislava Merčepa kao naredbodavca ubojstva Aleksandre Zec. A odabrani novinari i ostali „autoriteti“ iz ovog režiranog slučaja govore kako je to bio hrvatski državni ratni zločin, samog hrvatskog državnog vrha. Nakon čega se snima i izvodi kazališna igrana predstava drama Obitelj Zec, i piše knjiga u Engleskoj (Slavenka Drakulić). Kao, „hrvatski državni ratni zločin iz mržnje prema Srbima, i srpska ugroženost u Hrvatskoj“. Također, to svjedoči, i „najpoznatiji politički analitičar u Hrvatskoj“ Žarko Puhovski. A hrvatski odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, kritizira hrvatsko pravosuđe. Kaže, kako je to pravosuđe, ustvari, HDZ-ovo pravosuđe, u liku Vladimira Šeksa, koji je bio državni odvjetnik, koji je odgovoran za to, što se ubojica Aleksandre Zec, slobodno šeće Zagrebom. Zbog „proceduralne pogrješke“. Pa ja pitam hrvatski Ustavni i Vrhovni sud: Što je to proceduralna pogrješka na sudu? Također, još ću tražiti od zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića da on otkrije imena MUP-ovaca koji su odgovorni za ubojstvo obitelji Zec, kad on zna ta imena. Pripadnici MUP-a koji su odgovorni za ubojstvo obitelji Zec, kojima se kriju imena – pripadnici „antifašističke lige“ i SNV-a? Baš bal vampira?

Ovo strašno, prestrašno. Ovo je dokaz da postoji, te da se provodi plan genocida nad Hrvatima. Iz priloženog i poznatog o slučaju Aleksandre Zec, sa velikom sigurnošću možemo zaključiti kako je to bio insceniran zločin od čega Agitprop čini „hrvatski državni ratni zločin iz mržnje prema Srbima, i srpsku ugroženost“. I što je za Hrvate, najgore i najpogubnije, tako postavljen i tako javnosti prezentiran slučaj Aleksandre Zec, selektira državnu administraciju Hrvatske – elitu i avangardu. Ako nisi osudio, ne ubojicu Aleksandre Zec, nego „nalogodavce“ Tomislava Merčepa, HDZ i Tuđmana, ti si nitko i ništa u Hrvatskoj. To je pravi sofisticirani, perfidni i laboratorijski genocid nad Hrvatima. Odnos prema jednom odabranom naručenom ubojstvu u ratu: uvjet i mjerilo morala, ugleda i časti!!! To odabrano naručeno ubojstvo jedne osobe u ratu, zasjenjuje i opravdava masovne zločine nad Hrvatima. Masovne zločine „antifašističke lige“ i SNV nad Hrvatima. Pravi Bal vampira.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Srbi još nisu shvatili da su agresori na Hrvatsku

HF

Izolacijske mjere su štetne i nepotrebne

HF

Od Vukašina Šoškočanina do Ratka Mladića

HF

Mostovci su prerano došli na vlast

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više