Hrvatski Fokus
Znanost

CDC objavio ‘vrlo zabrinjavajuće’ podatke o cijepljenju protiv COVID-a

Robert Malone: Najvjerojatnije će oni koji primaju ove proizvode biti hospitalizirani ili umrijeti

 

Analiza CDC-a – Američkoga centra za kontrolu i prevenciju bolesti u Atlanti – pokazuje da je broj ozbiljnih štetnih događaja prijavljenih za cjepiva protiv mRNA COVID-19 5,5 puta veći od izvješća za sva cjepiva koja se daju odraslima u SAD-u od 2009. godine.

Savjetnici Za agenciju za hranu i lijekove (FDA) navodno su “ljuti” što im određeni podaci nisu otkriveni tijekom rasprave o docjepljivačima, u međuvremenu je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavio široko očekivane podatke o sigurnosti cjepiva protiv COVID-a koji pokazuju “vrlo zabrinjavajuće” dokaze o štetnim učincima. CNN je 11. siječnja objavio članak nakon intervjuiranja šest savjetnika za cjepiva iz FDA i CDC-a koji su izrazili frustraciju i zabrinutost da su određeni sigurnosni podaci skriveni od njih prošle godine, tijekom rasprave o tome jesu li injekcije pojačivača spremne za odobrenje za upotrebu.

Podaci, koji su ispitivali koliko su se ažurirani pucnjevi borili protiv varijante omikrona, sugerirali su da pojačivači nisu sami po sebi učinkovitiji od početnih snimaka, kao što su oglašeni. Iako je svih šest savjetnika za CNN reklo da podaci nisu dovoljno uvjerljivi da bi promijenili odluku o odobrenju pojačivača, izrazili su zabrinutost da im nisu dane sve dostupne informacije. Jedan član vanjske savjetodavne skupine rekao je da je “ljut” što nisu vidjeli podatke jer se “odluke koje se donose za javnost moraju donositi na temelju svih dostupnih informacija”. 

“Uvijek bi trebala postojati potpuna transparentnost”, rekao je savjetnik FDA. “Ti podaci… su uranili, ali ukazuju na to da ih moramo pogledati i vidjeti koja je njihova vrijednost.” Podaci su navodno objavljeni u srpnju 2022. kao studija preprinta, a kasnije u medicinskom časopisu i dokumentima FDA u rujnu. Međutim, informacije nisu dane izravno savjetnicima.

“Jasno je da nisu obavili svoj posao i da su pogrešno predstavljali ono što se događa”, rekao je dr. Robert Malone, snažan zagovornik injekcija COVID-a, Steveu Bannonu u intervjuu u kojem je raspravljao o otkrivenom nedostatku transparentnosti. Malone je tvrdio da podaci pokazuju da su “oni koji primaju ove višestruke ubode – uključujući pojačivač – imali ovaj problem koji sam predvidio: imunološko utiskivanje i pomicanje imunoloških odgovora zbog čega je vjerojatnije da će oni koji primaju ove proizvode biti hospitalizirani ili umrijeti.” 

Dodao je da je trenutno pitanje sada “pandemija cijepljenih, a ne necijepljenih, posljedično zbog opetovanih cijepljenja”, rekavši da je članak CNN-a znak da se medicinska ustanova “počinje pomiriti s tim”. 

“Vrlo zabrinjavajući” sigurnosni podaci CDC-a

U međuvremenu, CDC je nedavno objavio sigurnosne podatke koje je prikupio VAERS (Sustav izvješćivanja o štetnim događajima cjepiva) nakon zahtjeva Zakona o slobodi informiranja (FOIA) koje je podnio novinar Epoch Timesa. “Analiza sigurnosnog signala na temelju izvješća od 14. prosinca 2020. do 29. srpnja 2022. za cjepiva protiv mRNA COVID-19” pokazala je “vrlo zabrinjavajuće” štetne učinke. 

Dr. Josh Guetzkow napisao je članak 11. siječnja za Global Research, opisujući nedavno otkrivene podatke kao da pokazuju “jasne sigurnosne signale za smrt i niz vrlo zabrinjavajući trombo-emboličnih, srčanih, neuroloških, hemoragijskih, hematoloških, imunoloških i menstrualnih štetnih događaja (AEs) među odraslim osobama u SAD-u.” 

Među odraslim osobama starijim od 18 godina, VAERS je otkrio “770 različitih vrsta štetnih događaja … od kojih je više od 500 (ili 2/3) imalo veći sigurnosni signal od miokarditisa/perikarditisa.”  

“Analiza CDC-a pokazuje da je broj ozbiljnih štetnih događaja prijavljenih u manje od dvije godine za cjepiva protiv mRNA COVID-19 5,5 puta veći od svih ozbiljnih izvješća za cjepiva koja se daju odraslima u SAD-u od 2009. godine.” 

Guetzkow također ističe da je “dvostruko više izvješća o cjepivu mRNA COVID-19 klasificirano kao ozbiljno u usporedbi sa svim drugim cjepivima koja se daju odraslima (11 % naspram 5,5 %)”, što “zadovoljava CDC definiciju sigurnosnog signala”. 

Podaci pokazuju 96 sigurnosnih signala za cijepljenu djecu u dobi od 12 do 17 godina. Neki od štetnih učinaka uključuju upalu srca, visoki krvni tlak, menstrualne probleme, plućnu emboliju i srčane aritmije. Za djecu od 5 do 11 godina identificirano je 66 sigurnosnih signala. Prema podacima, mlađa djeca također imaju upalu srca i menstrualne probleme zajedno s upalom slijepog crijeva i “probojnom infekcijom cjepiva”. 

“Sigurnosni signali ne mogu se odbaciti zbog ‘stimuliranog’, pretjeranog, lažnog ili na drugi način umjetno napuhanog izvješćivanja, niti se mogu odbaciti zbog velikog broja primijenjenih cjepiva protiv COVID-a”, napisao je Guetzkow. “Postoji nekoliko razloga zašto, ali najjednostavniji je sljedeći: analiza sigurnosnog signala ne ovisi o broju izvješća, već o tome jesu li neki AE prijavljeni većom brzinom za ta cjepiva nego za druga cjepiva koja nisu covid.” 

Podaci koji ističu rizike snimanja nisu se pojavili u glavnim medijima tijekom pandemije. Međutim, neki su se izjasnili protiv lažnog narativa, posebno medicinski stručnjaci koji ističu osnovne znanstvene stvarnosti. Tijekom i nakon takozvane pandemije objavljene su razne studije koje pokazuju alarmantan broj negativnih nuspojava među onima koji su primili cjepiva. 

Nedavno su rezultati ankete pokazali da je 34 % odraslih Amerikanaca koji su cijepljeni imalo manje štetne učinke, a 7 % je prijavilo velike negativne učinke.   

Osim toga, Malone je dosljedno tvrdio da snimke predstavljaju ozbiljne dugoročne zdravstvene rizike za mlade ljude, kao što je prethodno objavio LifeSiteNews. 

Jean Mondoro, https://www.lifesitenews.com/news/cdc-releases-highly-concerning-covid-jab-data-meanwhile-fda-advisors-angry-with-lack-of-transparency/?utm_source=top_news&utm_campaign=catholic 

Povezane objave

Masterplan bogate globalističke elite Novoga svjetskog poretka iz 1969. danas je u ubrzanoj realizaciji

hrvatski-fokus

Bitka za sjeme i prava farmera

HF

Token ekonomija

hrvatski-fokus

Kako je Rockefeller osnovao svjetsku farmaciju

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više