Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Može li itko u Hrvatskoj biti indiferentan prema montiranom političkom procesu protiv Andrije Artukovića?

Tko je indiferentan, taj je na strani tužitelja Ante Nobila, taj je vele-izdajnik!

 

Otkad sam doznao da Facebook vrši pritisak na portale, odnosno, da neke stvari zabranjuje objavljivati, stalno sam na Facebooku. Kao na Googleu i na Twitteru. Često gledam što je moje na tomu. Ima dosta stvari. Jer sam puno toga već napisao. Zadnji moj članak iz Hrvatskog fokusa, bio je i na Facebooku i na Googleu i na Twiteru. Sada ga nigdje nema. Pa ću to ponoviti. I to povezati s Antom Gotovinom, s Proljećarima Ivanom Zvonimirom Čičkom i Draženom Budišom. Pa i s HBK-om (Hrvatska Biskupska Konferencija). A u pitanju je revizija pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića. Za koju ja kažem da podliježe provedbi Rezolucije Europskoga vijeća koja osuđuje sve totalitarizme. Jer je taj pravosudni proces izvršen u totalitarnom režimu, i još je na snazi!

Uistinu, može li itko u Hrvatskoj biti indiferentan prema montiranom političkom procesu protiv Andrije Artukovića? Tko je indiferentan, taj je na strani tužitelja (Anto Nobilo). Tko je indiferentan, taj je veleizdajnik! Može li Hrvatsko proljeće, ne biti (nas)slijednik NDH? Može li hrvatski branitelj, ne biti (nas)slijednik ustaša? Stoga pozivam Ivana Zvonimira Čička, Dražena Budišu, Antu Gotovinu i HBK da zatraže reviziju pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića. Dobro, HBK ne mora biti konkretan. Onako, „između redaka“ da natukne potrebu te revizije. Jer znamo, da hrvatski biskup ne smije tražiti pravdu. Kada bi hrvatski biskup javno rekao da treba izvršiti reviziju Andriji Artukoviću, to bi bio trijumf „ljevice“ i „antifašista“. Kada bi hrvatski biskup rekao da treba izvršiti reviziju pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića, oni bi rekli da hrvatski biskup brani NDH.

Kad ne može HBK, mogu Proljećari i HGZ (Hrvatski Generalski Zbor). Ako su mogli tražiti pomilovanje udbaša Josipa Perkovića i Zdravka Mustaća, mogu tražiti, i reviziju pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića. Ili ne mogu? Traženje pomilovanja udbaša, isključuje mogućnost traženja revizije pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića? HGZ-u da, a Proljećarima Čičku i Budiši? A „Oporbi“ koja se bori „protiv korupcije“?

Traženje revizije pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića 1986. i „borba protiv korupcije“, vrlo zamršena stvar. Pa ću poći iz sredine. Kada se hobotnici otkine glava, hobotnica ugiba. Ne može joj izrasti nova glava, kao nekom gmazu rep. A u ovom slučaju, ako je sve tako kako „Oporba“ govori, ako je sve korumpirano… pravosuđe, zdravstvo, mediji itd., ako se ukloni (smjeni) „glava hobotnice“ (Andrej Plenković), zar ne bi „hobotnici“ „izrasla nova glava“? Zar u korupciji, pravosuđe, nije najveći problem? Zašto „Oporba“ ne traži reviziju pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića? Tko? „Oporba“… Katarina Peović, Sandra Benčić i Davorko Vidović? Da oni traže reviziju pravosudnog procesa protiv Andrije Artukovića? Pratio sam onaj zahtjev „Oporbe“za smjenu Andreja Plenkovića. I vidio (čuo) mnogo mržnje i vrijeđanja Hrvata i Hrvatske. Nije njima problem Andrej Plenković, njima je problem Franjo Tuđman i Hrvatska. Katarina Peović spominje „200 Tuđmanovih familija“. Govore da je Plenković rekao da će on promijeniti HDZ, a kažu oni, da je HDZ promijenio Plenkovića. Posebno se u tom vrijeđanju i mržnji ističe Davorko Vidović. Koji, ono papagajski ponavlja da on svakoga poštuje. Da on nikad ne će reći da je svaki HDZ-ovac lopov (kad to kaže, za njega je svaki HDZ-ovac lopov). Kaže da on nikada ne će reći da je svaki HDZ-ovac zatucan (kad to kaže, za njega je svaki HDZ-ovac zatucan). I na kraju kaže kako je HDZ promijenio Plenkovića, ne Plenković HDZ. Tako oni, neki svjesno, neki nesvjesno govore istinu, da je HDZ stvorio Hrvatsku, ne, i svi ostali. Sigurno u „Oporbi“ koja se bori protiv korupcije, ima onih koji imaju tajni račun izvan Hrvatske. Baš slogan „nije Plenković (Sanader) promijenio HDZ, HDZ je promijenio njega“ otkriva motiv i pozadinu „borbe protiv korupcije“. Protiv korupcije se bore, oni koji u Zagrebu traže ime ulice po Milki Planinc? Sigurno ih u „Oporbi“ ima.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Kronika srpske pobune u Hrvatskoj

HF

Osveta bivših suradnika

HF

Veliki Vođa AP odveo Hrvatsku u provaliju

hrvatski-fokus

Prva truba Dragačeva u Banskim dvorima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više