Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Radujte se Hrvati jer AP brine o vama…

Radujte se Hrvati, koji još niste stigli pobjeći iz nje, jer se AP očinski brine o vama

 

Radujte se Hrvati jer AP brine o vama… Radujte se Hrvati, koji još niste stigli pobjeći iz nje, jer se AP očinski brine o vama. Povećava  mirovine za više od pola milijuna umirovljenika sa najnižom mirovinom za oko 10 do 20 eura!

AP oko sebe okuplja najstručniji i najdomoljubniji kadar ministara, savjetnika i savjetnikovih savjetnika, pa je to što pola od toga kadra ili točnje više od dvadeset njih morao zamijeniti, jer su ili trebali ići u zatvor ili na sudove radi raznih nepodobština, smo ukazuje na to koliko brine za vas, Ali je činjenica da kada se dokaže da mu neli suradnik ‘mulja’ nešto on to trpi jedno vrijeme, ali radi vas Hrvati, da bi glasali za njega na izborima on ih „odstrani“. Ili mu je najčešće ‘kadrovski rdara’ u kvaru?! I brine za Hrvate ka ćaća o dici, pa je spreman zaratiti i s Rusima ako treba, ako ga jako naljute dirajući naše velike prijatelje Ukrajince! Saborskoj zastupnici koja se usuditi predložiti mu nešto što mu se ne sviđa ali je pametno, preporučuje da ide iz Hrvatske umjesto da svojim neumjesnim primjedbama „kvari“ njegove „domoljubne“ Hrvate.

HDZ je toliko „detuđmanizirao“ da vas uporno ‘ideologizira’ s tvrdnjom da je bolje biti nespreman za dom, nego ZDS, jer je vaš dom sada EU, pa valja biti spreman za sve što EU naredi! Treba  da shvatite da je to za vaše dobro! ZEUS spremni je njegov novi slogan’

Medije je naveo da vas ne uznemiravaju istraživanjima o kriminalu u INI, u HRT-u, u JANAF-u, u HAC-u, i po raznim državnim i javnim  institucijama, sve da bi vi mogli ‘mirno’ spavati, i misliti da smo odista peta država po razvijenosti u EU-u, kako je nedavno izjavio, mada Ljubica Gatarić iz Ekonomskig Instituta tvrdi da smo četvrta najsiromašnija zemlja u EU-u!

Ne želi vas ni uznemiravati time što Vojislav Stanimirović ima mirovinu od 2000 eura, što se Pupovčeve Novosti financiraju na vaš račun sa 100.000 eura godišnje, što u zemlji imamo 2000 beskućnika, što je detaljnu provjeru imovine prošlo svega 25 od 2100 državnih dužnosnika, što je u općinama zaposleno 2,5 puta više zaposlenih nego prije 18 godina, što je 27 milijuna kuna uloženo u sustave navodnjavanja u poljoprivredi, a ne navodnjava se njiva nijednog poljoprivrednika, što je u Pandorinim dokumentima Hrvatska navedena 7571 puta, ali po tomu ništa nije poduzeto, što se ingerencija za zaduživanje za pomoć Ukrajini prenosi na EU, i što će Hrvatska od 2024. dobivati banke hrane, što je znak za povećanje broja gladnih Hrvata, sve to se AP-u tobože ne tiče, jer to nije negov posao. Njegov je posao hvalisanje i uvjeravanje vas „slijepe i glupe“ da vam je sve krasno i fino!

Važno je da mu je neprekidna „mantra“ da nam sjajno ide, i da brine o Ukrajini, Tajvanu  i o tome da bude u milosti stranih gospodara u EU-u i SAD-u, pa kao svaki „brižan“ otac svoju djecu Hrvate uvjerava da nam je puno bolje nego što vidimo i osjećamo, a uostalom ako nam se ne svidi možemo otići iz Hrvatske uz jegov blagoslov – „Gute Reise. Auf Wiedersehen“! Jer što nas manje bude rast će nam BDP/po glavi stanovnika, a s nadolazećim Nepalcima, Afganistancima, i inim pridošlicama lakše će izlaziti na kraj, nego s ponekad pretvrdoglavom oporbom! Uostalom komu u „demokraciji“ oporba uopće treba? Umrtvljeni HDZ i preplašeni mediji i građani će mu osigurati ostanak na vlasti dok ga za njegove zasluge za ‘komatiziranje’ Hrvatske ne pozovu da radi kod onih, kojima je i do sada bio ‘vrtni patuljak’! Boljeg „oca“ Hrvatska ne bi mogla imati, zar ne! Slava Atacroatia Plenkoviću!

Zato bi trebali AP-u poželeti dobro zdravlje i Good bay und Auf niemals Wiedersehen!

Laslo Torma, Zagreb

Povezane objave

EU = YU!? – Grubo miješanje Unije unutarnja pitanja Poljske

hrvatski-fokus

SLUČAJ RAŠKOVIĆ – Veleizdaja na Milanovićev način

HF

Malo su se zabunile samoprozvane ikone ljevice

HF

Za »Bljesak« i »Oluju« spremni!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više