Hrvatski Fokus
Religija

Naučili smo istinsko katoličko doktrinarno i moralno učenje

Češki biskupi emeriti odbacuju sinodalni način i okupljanje u Pragu zbog samouništenja Crkve

 

Poštovani češki biskupi emeriti, kardinal Jaroslav Dominik, biskup František, biskup Karel, biskup Josef, biskup Vojtěch, poznajemo se otkad smo bili u sjemeništu u Litoměřiceu. Naučili smo istinsko katoličko doktrinarno i moralno učenje. Tijekom vaše službe kao svećenici i biskupi, nitko od vas nije propovijedao zablude protiveći se učenju Svetog pisma i tradicije.

Pogledajte ovaj videozapis na: https://incontro.wistia.com/medias/urn7g1eeqd https://rumble.com/v2cm7ts-emeriti-reject.html
https://cos.tv/videos/play/42989482529559552 https://ugetube.com/watch/5TuVsm48TeDyMam
https://www.bitchute.com/video/F9L8k84SYKci/ https://gloria.tv/post/vZQ8ExtmAbJ22EwKib7d2L6rP

Predsjednik češke biskupske konferencije Jan Graubner organizirao je takozvani kontinentalni susret sinodalnog puta 5. i 12. veljače 2023. Pokušao je kodirati njegov sadržaj frazama o onima koje su na marginama (naime LGBTQ osobe) i o onima koje su iznutra (vjernici). Naime, sinodalni način postupno promiče legalizaciju nemorala i zločina LGBTQ zajednice u Crkvi. Govor otpadnika pape Franje od 24. siječnja 2023. za svjetske medije objavio je da biskupi moraju proći takozvano obraćenje. Drugim riječima, moraju izdati tradicionalno i otkupiteljsko učenje Crkve i obratiti se LGBTQ navijačicama.

Biskup Bätzing, promotor njemačkog sinodalnog LGBTQ puta, suslavio je misu na sastanku u Pragu i održao govor. Kardinal Müller, bivši prefekt Kongregacije za nauk vjere, nedvosmisleno je osudio svoj otpadnički način, kao i govor u Pragu. Naprotiv, predsjednik češke biskupske konferencije, glavni organizator i domaćin, ne samo da nije odbio Bätzingovo prisustvo u Pragu, već je identificiranjem sebe s njim dokazao da promiče isti duh i slijedi isti program.

J. Graubner svojim iznimnim naporima u unapređenju ovog samoubilačkog puta Crkve na sebe crpi najstrožu crkvenu i Božju kaznu – anatemu prema Gal 1,8-9, odnosno izopćenju iz Crkve. Činjenica da ne prihvaća kaznu ne mijenja njezinu stvarnost. Međutim, nužno je da vi, češki biskupi i svećenici i vjernici poštujete stvarnost i pomognete mu da učini pokoru i postigne spasenje.

Isti samoubilački program posebno promiče nevažeći papa Franjo Bergoglio. Stoga danas svi moraju jasno vidjeti da on nije valjani papa. On zauzima ured i krši papinstvo gazeći crkvene i Božje zapovijedi i zakone.

Katolici u Češkoj i Moravskoj čekaju jasnu izjavu, u skladu sa Svetim pismom i tradicijom, što se tiče crkvene legalizacije LGBTQ zajednice.

Povijest nam govori da je nadbiskup sveti Eustatij predsjedavao Nikejskim vijećem (325). Bio je među prvima koji su se protivili Arijevim zabludama. Pozvao je u svom propovijedanju: “Za svo zlo koje je palo na Crkvu na Arijevo izvješće nije samo krivnja Arija i njegovih sljedbenika. Bog je to dopustio prije svega zato što su kršćani postali ravnodušni i mlaki.”

Bog je u svojoj popustljivoj volji dopustio Crkvi da završi u sadašnjem stanju, jer su kršćani postali ravnodušni i mlaki. I također zato što češki biskupi šute u vezi s takozvanim kontinentalnim susretom u Pragu, koji prikriveno promiče legalizaciju teškog nemorala LGBTQ zajednice. Svaki češki biskup dužan je zauzeti radikalan stav i osuditi ovaj samoubilački način Crkve, koji se naziva sinodalni. Moraju se javno distancirati od toga i upozoriti Božji narod protiv ovog duhovnog samoubojstva na temelju svoje biskupske službe.

Kada je revolucija koja je provodila ateizam izbila u Rusiji 1917. godine, skupina fanatičnih revolucionara napala je samostan, a svi redovnici su izvedeni van. Dobili su ultimatum: ili će se odreći svoje kršćanske vjere ili će umrijeti. Ti redovnici, slično kao i češki biskupi, nisu bili loši, bili su samo mlaki. U odlučujućem trenutku, kada su morali odgovoriti, nadređeni se javio i obratio redovnicima: “Pa, braćo, što čekamo? Živjeli smo ovdje kao svinje, možemo barem umrijeti kao kršćani.” Istog dana svi su dali svoje živote kao mučenici za Krista.

Dragi biskupi, bi li itko od vas mogao reagirati na tako muževan i samokritičan način? Ako ne, može li itko od vas potvrditi da gorljivo idete protiv struje svijeta i uvijek branite Božje zakone čak i ako vas to košta progona? Možete li reći da se ne bojite da vas ne osramote vodeći mediji ili bergoglijska sekta, koja legalizira nemoral? Tko od vas može slijediti primjer bivšeg nuncija u SAD-u, C. M. Viganòa, i reći da se bojite Boga, imajte na umu Posljednji sud i zato ustajete protiv zlouporabe crkvenog autoriteta i protiv krivovjerja i nemorala u Crkvi? Tko ima toliko hrabrosti kao bivši župan Kongregacije za nauk vjere, kardinal G. Müller, koji je oštro osudio njemački sinodalni način, kao i sinodalni skup u Pragu?

Svatko od vas odgovoran je za Crkvu i češku naciju. Ako ste sposobni za samorefleksiju i kao gore spomenuti redovnici shvatite da je vaš život oslobođen sukoba, dopustite da barem sada budete isprovocirani zavjerom u Pragu kako biste jednog dana umrli kao kršćani, a ne kao Kristovi izdajnici. Što Isus kaže o mlakim pastirima Crkve? “Ispljunut ću te iz usta.” (Otk 3:16) Danas imate dužnost zalagati se za Krista i Božje zakone protiv crkvene legalizacije LGBTQ nemorala. Umjesto toga, još uvijek ste ujedinjeni s predsjednikom CBC-a, Graubnerom, u prikrivenoj LGBTQ legalizaciji. Dakle, u pobuni ste protiv Boga i crpite kletvu na sebe, Crkvu i naciju.

Bog govori duhovnim pastirima, a sada vama, biskupima, kroz proroka Ezekiela: “Sine čovječji, učinio sam te čuvarom za dom Izrael… Ako kažem opakima: ‘Sigurno ćeš umrijeti’, a ti mu ne daš nikakvo upozorenje, niti govoriš kako bi upozorio zle sa svog opakog načina, kako bi spasio svoj život, ta će opaka osoba umrijeti za svoju bezakonje, ali njegovu krv ću zahtijevati od vaše ruke.« (Ez 3:17-18)

Draga braćo u Kristu, biskupi emeriti, na vama je da progovorite! Nemaš se čega bojati osim Boga. Nemaš opravdanja da će diplomacija ili tišina spasiti bilo što. Ovo je samoobmana i očita laž. Sada ste dužni braniti istine vjere i morala od suicidalne struje koju promiče nevažeći papa Franjo, odnosno njegov sinodalni LGBTQ put. Već znate da je ovaj samoubilački put potvrđen u Pragu, suprotno osnovnim istinama vjere i morala. Novo sodomističko anti-evanđelje postalo je presedan za cijelu Crkvu.

Ovo je zločin! Nemojte biti glupi psi; otvorite usta i nazovite nemoral grijehom, a herezu herezom herezom! Nazovi duhovni otrov otrovom! Ne šutite! Uskoro ćete stati pred Božje sudbeno mjesto; Ne kockajte se sa spasenjem svoje duše. Vas, biskupe emeriti, više ne može svrgnuti nevažeći papa, niti anatematizirani predsjednik CBC-a, Graubner. Želite li imati veličanstven pogreb za ostanak u jedinstvu s nevažećim papom i promotorom LGBTQ zajednice J. Graubnerom? Ali gdje će se tvoja duša naći nakon tako veličanstvenog sprovoda? U raju ili paklu? Probudite se uz Božje svjetlo! Inače će buduće generacije istinito pisati na vašem nadgrobnom spomeniku:

“Ovdje leži biskup koji je izdao Krista i Evanđelje u nadi

da će mu Bergogliova sekta prirediti veličanstven sprovod.”

Ili će biti drugačijeg natpisa?

“Ovdje leži biskup koji se hrabro zauzeo za Krista i evanđelje

i, iako protjeran iz Bergogliove sekte, primljen je u Božju slavu. R.I.P.”

Draga braća u Kristu i bivši supodnevnici,

Što se tiče Jana Graubnera, poznajemo ga više od 50 godina. Ali nakon praga ti i ja već jasno znamo tko je Jan Graubner. Također znamo tko stoji iza njega i koji im je cilj.

On se neumorno, poput diktatora bez savjesti, zalaže za LGBTQ legalizaciju u Crkvi. Ovo je dnevni red sinodalnog putovanja. Vi ste, međutim, radi vlastitog spasenja i spasenja Crkve u Češkoj Republici dužni pred Bogom radikalno mu se suprotstaviti, kao i programu takozvanog sinodalnog putovanja.

Nacrt pastoralnog pisma:

Dragi svećenici i vjernici Češke i Moravske,

mi, biskupi emeriti, obraćamo vam se nakon tragičnog događaja u Pragu 5. i 12. veljače 2023. Događaj je izazvao veliko ogorčenje ne samo među pravim katolicima Češke Republike, već i diljem cijele Europe i katoličkog svijeta. Radilo se o promicanju samoubilačkog programa zvanog sinodalno putovanje, koje niječe spasonosni nauk Crkve. Skrivena svrha, o kojoj javno govore samo nevažeći papa Franjo i nekoliko njegovih najbližih sljedbenika, jest provođenje legalizacije LGBTQ nemorala u Crkvi. Crkva je, kao stup istine, dužna herezu nazvati herezom, a nemoral grijehom. Stoga mi, kao biskupi, ovim putem javno osuđujemo sinodalno putovanje, ohrabreno jasnim riječima kardinala Müllera, koji u vezi s njim govori o samoubojstvu Crkve. Pozivamo sve istinske katolike kojima je stalo do spasenja svojih besmrtnih duša da se radikalno odvoje od autogenocidnog sinodalnog putovanja. Neka svi ostanu na putu spasenja koji nam je sam naš Spasitelj Isus Krist iznio. On je Put i ne postoji drugi koji vodi spasenju (Djela 4,12).

U Kristu,

Kardinal Dominik Duka (80)

Biskup Karel Herbst (80)

Biskup František Radkovský (84)

Biskup Josef Hrdlička (81)

Biskup Vojtěch Cikrle (77)

https://vkpatriarhat.org/en/?p=22870

Povezane objave

Kuća jezika i kulture na Peristilu

hrvatski-fokus

Zar i ti don Damire…?

HF

Masonski doktorski rad monsinjora Weningera na Gregorijani

hrvatski-fokus

Analiza suvremenoga svijeta

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više