Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Gerijatrijska proslava Dana mladosti u crvenom Kumrovcu

Ceradom bi trebalo pokriti ne samo zločinčev spomenik, nego i sve one koji ga još uvijek zazivaju

 

Odaslane su poruke prepune govora mržnje. Prekrivanje spomenika J. B. Tita ceradom toliko je govornike pogodilo, da su iz svih pljuštali izrazi mržnje. Znači da su članovi Domovinskog pokreta pogodili u bit same proslave. Drugačije nisam ni očekivala.

Načelnik općine Kumrovec Robert Šplajt, koji gradi turistički brend na Titu poručio je onima koji ga ne štuju da u širokom luku zaobilaze Kumrovec.

Tako se gradi turizam, „bravo“ načelniče! Ljudi zaobilazite Kumrovec uslišite molitvu načelnika koji vas usrdno moli sa sklopljenim rukama!

Župan Krapinsko-zagorske županije, znači predstavnik vlasti RH pozdravio je: „Drugarice i drugovi zdravo… Okupili smo se da proslavimo velikog vojskovođu i velikog državnika J. B. Tita.“ Drug Željko Kolar kao župan trebao bi znati da Titove države kao državnika, više nema, da kao vojskovođa ni njegove vojske više nema, i da to što oni slave nikakve veze s državom Hrvatskom nema. Naime, 8. listopada 1991. godine RH je Odlukom Hrvatskog Sabora prekinula sve državno-pravne sveze sa SFRJ.

I što onda slave? Nepostojeću državu i nepostojeću vojsku! Izvan zdrave pameti!

Franjo Habulin, predsjednik SABA RH je „veoma znalački i mudro“ prekrivanje spomenika J. B. Titu ceradom povezao s NDH. Mora opravdati svoje postojanje. A on očito iz osobnog iskustva ratovanja protiv NDH, „prepoznaje tu opasnost“. Koje je ono godine nestala NDH? A koje je ono godine rođen drug Franjo Habulin? Samo pitam? „Prekaljeni borac“, nema što?!

„Ne ćemo ustuknuti pred zapjenjenim hijenama… Koji prostiru prljave cerade“. Ajme, ajme kako se gerijatrija junači! Pa upravo sebe opisuje!

Nisam ni znala da je cerada bila prljava, ali njegov govor očito je! Neprimjeren, prljav i prijeteći: „ovo je naš odgovor na njihovu ceradu“. Ufff što je bolna ta cerada!

Svi koji ne misle kao on su LJUDSKI OTPAD!? Sramotno! Nedostojno čovjeka koji poziva svih na ujedinjenje u „jedinstveni antifašistički front“. Moramo djelima da im kažemo da nema na svijetu cerade koja može prekriti ono što je Tito uradio! Pa nema niti treba, jer nema NIČEGA više što je on radio.

– Nema države kojoj je bio predsjednik,

– Nema Partije,

– Nema JNA,

– Nema Pokreta nesvrstanih. NIŠTA, baš NIŠTA nije iza njega ostalo, osim gerijatrije koja ne shvaća više u kojem stoljeću i vremenu živi. E, „mladosti“, puste „mladosti“, gerijatrija koja slavi svoju mladost, od koje su ostala samo sjećanja, ništa više!

Lili Benčik

Povezane objave

I filmom se ruši Hrvatska

HF

Potvrđuje li Škoro laž o Jasenovcu?

HF

Korona, laži, svađe, obećanja…

HF

Laž je da Plenković ništa ne zna

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više