Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

HDZ postaje uporište za koaliciju s radikalnim Srbima iz SDS-a, bivše četničke stranke

Dok dijaspora gradi mostove prema budućnosti, Hrvatska se bori s teretom jugoslavenstva

 

“Hrvatska u Nokautu Stranačkih Pionira: Bijela Kuga Putem Nasljeđa Jugoslavenske Nesposobnosti.” Dok se u dijaspori mladi Hrvati otimaju za svoje mjesto pod suncem, u domovini se širi bijela kuga poput nepogode. No, nije riječ samo o demografskom izazovu; korijeni problema provlači se kroz genetsko nasljeđe nesposobnih Jugoslavena koji, umjesto da grade budućnost, tonu u prošlost.

Bijela kuga nije samo statistika, već posljedica nepromišljenih političkih poteza i naslijeđa jugoslavije

U Hrvatskoj, HDZ postaje uporište za koaliciju s radikalnim Srbima iz bivše četničke stranke SDS, stvarajući opasni savez koji ne obećava prosperitet, već produbljuje podjele. Umjesto da se suočimo s izazovima, nasljeđe nesposobnosti i političko uplitanje izazivaju potonuće zemlje u demografski kolaps. Dok dijaspora gradi mostove prema budućnosti, Hrvatska se bori s teretom jugoslavenstva. Bijela kuga nije samo statistika, već posljedica nepromišljenih političkih poteza i naslijeđa jugoslavije koja guše rast i razvoj. Ako želimo ozdraviti, vrijeme je da prekinemo s ovim pogubnim savezima i osiguramo da budućnost Hrvatske ne bude taoci političkih igara iz prošlosti.

Robert Špehar, https://twitter.com/spehar_robert/status/1733870219871887769?t=C40nqtvlE9gjShsBuQRWMw&s=19

Povezane objave

Pismo za rođendan

hrvatski-fokus

Umro akademik Ivan Golub

HF

ZA DOM SPREMNI!

HF

U Hrvatsku stiže Joe Biden – osvjedočeni hrvatski prijatelj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više