Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Muslimanska unitarna politika na tragu srpske unitarne jugoslavenske politike

Više novih nacija, izmišljenih naroda, znači manje bilo kakve prijeratne BiH

 

U nizu drugi sličnosti i istovjetnosti, tragedija, brutalnosti, etničkih čišćenja, progona, silovanja i rušenja, iza svakog nacionalno vjerskog rata u multinacionalnim i multivjerskim zajednicama među koje spada i bosanskohercegovačka zajednica, uvijek se izvanbračno rodi još jedna nova nacija, nova vjera, novi narod. Ali i nova zajednica, nova diktatura, novi režim ili nova država. Bilo je to i poslije nacionalno vjerskog sukoba na prostorima kraljevine Hrvata, Srba i Slovenaca u Drugom svjetskom ratu iza kojeg je stvorena umjetna tvorevina Jugoslavija, zločinačko teroristički režim komunizma, komunistička diktatura i jedan novi narod Jugoslaveni, nova nacija jugoslavenska, novi jezik jugoslavenski. Takve tvorevine s novim izmišljenim narodom i jezikom, su ne samo zločinačke i bez ljudskog lika, nego su uvijek napunjene bombe sa najrazornijim eksplozivom. To i jest razlog da su diktatorske i zločinačke, zbog čega im tvorci i planiraju kratak vijek trajanja, a život naroda napose malobrojnijeg u nesigurnosti, strahu i mržnji. One su uvijek htijenje i zločinački plan brojnijeg naroda i arena za malobrojniji.

Kratki život tih tvorevina, dugo i predugo je vrijeme stradanja malobrojnijeg naroda i na njegovoj žrtvi, koja je u granicama biološkog nestajanja, brojniji narod političko eksperimentalističkim manipulacijama, s jasnim crnim namjerama i još crnjim ciljem izbacuje novi narod, sa svim svojim nacionalnim, vjerskim, i kulturnim karakteristikama i osobinama. To je zapravo staro novi narod odjeven u osvajačko agresorski oklop, godinama spreman i kovan po mjeri svakog  pojedinca koji ga nosi.

Po daytonsķom zaustavljanju nacionalno vjerskog beha sukoba, u toj jugoslavenskoj kopiji, zapravo Jugoslaviji u malom događa se sve ono, u potpunom presliku što se događalo u njenoj političkoj materi, Jugoslaviji. To i ne čudi hrvatsku žrtvu obadviju tvorevina, velikosrpske Jugoslavije i velikomuslimanske Jugoslavije u malom.

Sami početci njihova stvaranja zamišljeni su i realizirani izvan njihovih granica i protiv volje hrvatskog naroda. Konstruktori, planeri i realizatori tih građevina bez temelja bili su stranci, a time i njihovi čuvari onoliko dugo koliko su im namijenili godine trajanja. Naravno i kakve godine.

U jugoslavenske temelje ugrađuju velikosrpski, u malojugoslavenske velikomuslimanski nacionalizam sa nacističkim osobinama. Građevine zatresene u nacionalno vjerskom ratu ostaju se tresti i podrhtavaju cijeli svoj život. Sve do konačnog rušenja, koje im jest namijenjena sudbina.

Jugoslavenska politička kćerka, Jugoslavija u malom, istog političkog DNK-a, današnji zbirni beha entitet već sam sebi ubrzava propadajuću budućnost, sve po uzoru na majku Jugoslaviju. Njegovi strani tvorci, poglavito njegovi unutarnji lažni čuvari Bošnjaci toliko su opsjednuti njenom propašću da cijeli svijet koji se u njoj utaborio, s izuzetkom muslimanskih zemalja ne samo proglašava neprijateljem, nego ga neprijateljski i doživljavaju. Ista jugoslavenska, zapravo velikosrpska politika u vrijeme života jugotvorevine kada se po školama i svim drugim režimskim institucijama nametala i učila sveta srpska istina iz vremena nacionalnog rata na prostorima hrvatsko-srpsko-slovenske kraljevine. Danas to isto čine Bošnjaci sa istinom vjersko nacionalnog rata na prostorima beha zajednice, gdje se nameče samo jedna sveta i nedodirljiva istina tog sukoba, ona muslimanska.

I tako imamo kao i u ju prošlosti da su se samo Muslimani borili na pravoj strani, da su oni jedine žrtve toga rata, i da slijedom te krivotvorene i agresivne istine današnji zbirni beha entitet je samo njihov, i da su ga Muslimani u toj borbi upisali u svoje vlasništvo jedan kroz jedan kao što su to Srbi uradili s Jugoslavijom.

U agresorsko-okupatorski rat osvajanja teritorija i svekolike vlasti, te u cilju nepriznavanja hrvatske nacije i katoličke vjere u Daytonu stvorenom zbirnom beha entitetu, napose u većem njegovom dijelu, suvremenoj areni za Hrvate, iz nacionalno vjerskog beha rata izašla nova nacija Bošnjaci, izmišljaju, zapravo u samo novu ratničku odoru oblače još nekoliko novih nacija pod imenom “Građanin” i “Ostali”. A baš te nove nacije, novi narodi proizvedeni u najradikalnijim bošnjačkim centrima su oni najekstremniji muslimani i džihadisti, muslimanski nacionalisti, spremni, poput oni na isti način proizvedenih Jugoslavena u juzajednici, svim sredstvima, najviše terorizmom braniti ono što je neobranjivo, što je u začetku osuđeno na propast, Jugoslaviju u malom, odnosno Veliku muslimaniju. Time se  pokazuje i potvrđuje da su velikomuslimanske nove nacije “Građani” i “Ostali” najveći i najbrutalniji razbijači Jugoslavije u malom, kao što su bili velikosrpski Jugoslaveni najrazorniji mineri i grobari Jugoslavije. Taj četvrti i peti muslimanski beha narod je Bakirovo Komšićeva vojska koju posjećuju i broje po Erdoganovim vojarnama, džamijama, čekajući povoljan trenutak za realiziranje onoga što nije uspio Bakirov babo Alija, “Alijanistan”.

Samo u slojevitim i neprirodnim zajednicama naroda i vjera, kultura i civilizacija, brojniji narod pravi samo u imenu a u svemu drugom svoj narod, svoju naciju i šalje je u najprljavije poslove, s namjerom i ciljem potiskivanja, obespravljivanja, okupiranja i na kraju biološkog  istrjebljenja malobrojnijeg naroda. I u jednoj i drugoj Jugoslaviji istrjebljenje hrvatskog naroda. Te nove nacije, ti navodno novi narodi, toliko su brutalni, isključivi, netolerantni i agresivni prema malobrojnijem hrvatskom narodu da bez ikakva srama, ikakvog straha odgovornosti, u tolikoj bahatosti ponižavajući narod kojeg po zadatku  trebaju iskorijeniti, nacionalno se izjašnjavaju kao on. Tako ti novi Muslimani i Bošnjaci, suncokretno promjenjivi “Građani” i “Ostali” u ratničkim osmanlijsko isilovskim uniformama nerijetko se lažno izjašnjavaju čak i Hrvatima, samo kako bi istjerali Hrvate sa njihovih pozicija.

Guru tih građansko-ostalih Hrvata je i sutvorac tih radikalnih nacija Alijin Zlatni ljiljan Željko Komšić. Po onomu što se u narodu koji ga pozna, sin bez nacionalnog korijena, iz jugoslavenske obitelji, ne želi biti čak više ni propali Jugoslaven, te osniva još radikalnije dvije nacije, dva naroda u Jugoslaviji u malom, “Građanina”, i “Ostale”.

Znači, to su oni koji su ostali iz vjerskog beha sukoba, njegovi suborci, mudžahedini, vehabije, isilovci, Arapi, džihadisti i svi ostali muslimani kojima je on, dinastija Izetbegović i Džaferović, dodijelili bosanskohercegovačko državljanstvo, umjesto zlatnog ljiljana. I upravo zbog tih novih muslimansko-bošnjačkih nacija aktualni Bošnjaci su protiv tronacionalne bošnjačko-hrvatsko-srpske konfederalne BiH, jer na teritoriju kojeg je muslimanska armija BiH donijela u Dayton nema mjesta za sve njih. I stoga treba okupirati federalni dio, etnički ga očistiti od Hrvata i time stvoriti teritorij za sve te muslimanske zaslužne ratnike, „Građane“ i „Ostale“.

Onoga momenta, ali koji zasigurno nikada ne će doći, kad bi Bošnjaci osvojili Federaciju i protjerali sve Hrvate uz veliko slavlje bi sa Srbima proslavili i prihvatili diobu BiH, ovako kako je podijeljena u Daytonu i tajno dogovarana u Beogradu. Taj crni scenarij prodora najradikalnijih islamista na Europu, izlaskom na more i slobodnoj zračnoj luci u Sarajevu, a što je bio i Alijin cilj zbog čega je i izvršio agresiju na Hrvate, uvidio je i dio Europljana i Amerika, zbog  čega se beha problemu prilazi na jedan novi način. Način koji je vodi, i koji je jedino pravedan, u konfederalnu zajednicu, Bošnjačke, Hrvatske i Srpske Republike u granicama međunarodno priznate referendumske BiH, zajednice Muslimana, Hrvata i Srba. Jer samo u trinacionalno republički konfederaliziranom, sada već zbirnom beha entitetu, u kojem je dokinuta i prijeratna i referendumska BiH, moguća je potpuna ravnopravnost, sloboda, jednakost, suverenost i konstitutivnost Bošnjaka, Hrvata i Srba. Samo takva BiH ne može biti prijetnja Europi i ostatku slobodnog svijeta, te u konačnici ni sama svojoj budućnosti i opstanku. Više novih nacija, izmišljenih naroda, znači manje bilo kakve prijeratne BiH, a time i njene budućnosti.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Bošnjaci nelegitimno preglasavaju Hrvate

HF

Zašto žele Trojku odvući u sukob s Dodikom i komu treba BiH bez Hrvata?

hrvatski-fokus

Darko Juka o muslimansko-hrvatskom sukobu u BiH

hrvatski-fokus

Dubljani – Hrvati protjerani 13. svibnja 1945.

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više