Hrvatski Fokus

Najprije bi trebalo izvršiti ekspertizu Bajramovićeva intervjua Feralu

 
 
Za početak jedan aforizam: Koji je to predsjednik svih građana? Onaj koji ne može bez tjelesne straže. On i njegovi bližnji. I nakon prestanka njegova predsjedničkog mandata. A Franjo Tuđman u Benkovcu 1990.? Jasno da je u pitanju parola iz Udruženog zločinačkog pothvata protiv Hrvata. Odnosno, Zvijer sa 7 glava i sa 10 rogova iz Otkrivenja. Tako danas, od Washingtona do Beograda i Sarajeva, svi tepaju Zoranu Milanoviću da je on predsjednik svih građana. A za Tuđmana govore da je bio autokrat. „Autokrat bez tjelesne straže“. Dok HNS (Hrvatska Narodna Stranka) ne može bez civilizacije. Danas Reformist Radimir Čačić: „Ljudi su izabrali civilizirani stav“. Što je uz fašizam osnovni alat protiv Hrvata. Sigurno nikada ni jedan narod nije bio izložen takvoj difamaciji kao danas Hrvati. U njegovoj borbi za goli biološki opstanak.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/01/andrijaartukovicmz8.jpg
Andrija Artuković
 
Časna i viteška borba protiv divljaštva i genocida, kontaminirana je najprljavijim, najglupljim i najotrovnijim lažima. Na svim političkim izborima u Hrvatskoj, iz Udruženog zločinačkog pothvata protiv Hrvata govore da za HDZ glasaju mrtvi, da HDZ kupuje glasače i da HDZ-ovi volonteri dolaze u staračke domove, gdje sami zaokružuju broj za HDZ itd. U tom zločinačkom pothvatu, ja iznosim dva detalja. Zbog kojih ću prozvati mnoge. Zbog Miroslava Škore. Koji me je izludio. Iako mi je bio sumnjiv, u prvom sam krugu svoj glas dao Miroslavu Škori. A sumnjiv mi je bio zbog „pomilovanja Tomislava Merčepa“. Što moramo staviti u kontekst sa „Šlampavo obavljenoj 1945.“, suđenja Andriji Artukoviću, Dinku Šakiću, Mirku Norcu i Slobodanu Praljku. Jer, posljednje riječi Slobodana Praljka su bile: „Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s krajnjim prijezirom odbacujem vašu presudu“. A da je Praljak tražio pomilovanje? Pomilovanje nisu tražili ni Dinko Šakić ni Mirko Norac. Jer se preko dotičnih pojedinaca sudi Hrvatskoj! Gdje je traženje pomilovanja – potvrda presude.
 
A Tomislav Merčep? Traži li pomilovanje Tomislav Merčep? Ako Tomislav Merčep ne traži pomilovanje, tko je Miroslava Škoru ovlastio da on obećava pomilovanje Tomislavu Merčepu koji je optužen i osuđen po „Bajramovićevu intervjuu Feralu“? Koja je svrha i cilj toga? Možda ona „Hrvati hoće predsjednika koji bi pomilovao ratnog zločinca“. Što je i bio interes Partije (Zorana Milanovića) koja za HDZ kaže da je blato, kriminal i ratni zločin. A Velimir Visković kaže kako protiv „normalnog kandidata“ (Milanovića) mogu glasati samo kreteni (portal Dnevno hr., 28. 12. 2019., Velimir Visković: Također, mislim da Hrvati nisu kreteni, valjda procjenjuju pamet, i znanje, pa i normalnost kandidata. Stoga, unatoč svemu, ja mislim da ima šansi za normalnu Hrvatsku“).
 
Zbog čega je potrebna i intervencija znanosti (HAZU-a). Zbog ponavljanja povijesti. Naime, ako je u pitanju ponavljanje povijesti od 1945.-1990. u Hrvatskoj, može se reći da se priprema novo krvoproliće. Gdje su atributi (pojmovi) vrlo važni. Poslije 1945. gnjide, uši, ustaška banda; danas… blato, kreteni, fašisti, kriminal i ratni zločini. Što je najgore, tu retoriku prate i dokumenti, drama… Obitelj Zec, Dnevnik Diane Budisavljević i igrani film Jasenovac. Inače, kada Zoran Milanović za HDZ kaže da je to blato, kriminal i ratni zločini, Milanović otkriva režim Partije. Gdje Partija priznaje da je HDZ državotvorna i ustavotvorna hrvatska stranka. Da je HSP trojanski konj, te da je Anto Đapić SDP-ov, ne HDZ-ov agent. Baš zato što kaže da HDZ stranka ratnih zločinaca. Time kaže da je za njih HDZ, isto što i NDH. Svi optuženi i osuđeni hrvatski vojnici i generali su iz HV-a i iz HVO-a. Odnosno iz HDZ-a. Tako se, ustvari sudi današnjoj Hrvatskoj kao NDH. Na sudu generali HV-a, a pravaši Anto Đapić i Ante Prkačin ugledni i moćni u Hrvatskoj. Iz dva razloga. Prvi je razlog, da bi se današnju Hrvatsku moglo zvati ustaškom i fašističkom. Drugi razlog je još pogubniji za Hrvate. U pitanju je kredibilitet pravosuđa. „Kada su u Hrvatskoj na slobodi crnokošuljaši koji viču za dom, pravosudni proces protiv Tomislava Merčepa je objektivan“. To je sublimirana poruka iz Udruženog zločinačkog pothvata.
 
Sad slijedi pravi specijalitet iz Udruženog zločinačkog pothvata protiv Hrvata. Radi se „spokoju mrtvih“. Kad Zoran Milanović kaže kako HDZ koristi i mrtve (u Vukovaru) u svojoj kampanji. Znači, da bi mrtvi (u Vukovaru) imali svoj mir, o (u) Vukovaru – tišina. Tišina i zaborav. Kao Bleiburg. E pa gospodo akademici, gospodo sudci Ustavnog i Vrhovnog suda Hrvatske, gospodo Desničari i ostali hrvatski uglednici, ja umirem od straha kada slušam da sam neciviliziran, kreten, da dolazim iz blata, kriminala i ratnog zločina. Kada slušam da Svijet gleda dramu Obitelj Zec i film Dnevnik Diane Budisavljević i da će gledati igrani film Jasenovac. Ja tu vidim Udruženi zločinački pothvat protiv Hrvata. Po „Bajramovićevu intervjuu Feralu“. U kojem Bajramović optužuje Tomislava Merčepa, da je Tomislav Merčep, kao nadređeni Bajramoviću odgovoran za smrt Aleksandre Zec. A Tomislav Merčep kaže kako nikad nije vidio, ni čuo za Miru Bajramovića. Prema tome, da je ovo normalna vlast u Hrvatskoj, u Hrvatskoj bi najprije trebalo izvršiti ekspertizu „Bajramovićeva intervjua Feralu“.
 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Početkom srpske agresije imao je lijepe godine da pođe braniti Hrvatsku

hrvatski-fokus

Eklatantan primjer “socijalne osjetljivosti”

HF

Političari trebaju ići i u Jasenovac i u Bleiburg

HF

Ni “alternativni” Srbi ne vide Hrvate

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više