Hrvatski Fokus
Znanost

JAG osudio na smrt znanstvenika za cjepivo Janssen

Tillyerova prikladna amnezija kazališni deep state trop kako bi se izbjegao izlet na vješala

 

Korpus američkog mornaričkog suca nezavisnog odvjetnika u petak je sudio i osudio na smrt znanstvenika Janssen Pharmaceuticalsa Richarda Tillyera, koji je optužen za održavanje povjerljive baze podataka tvrtke u kojoj je detaljno opisano kako je Janssen spriječio sudionike suđenja kojima je cjepivo oboljelo da posjete svoje osobne liječnike. Umjesto toga, Janssenova obvezna NDA naložila je – kroz prijetnje prisilom i parnicama – da bolnice i klinike za bolesničku uporabu u kojima je farmaceutska tvrtka bila prisutna, čak i ako su bolesni imali privatno zdravstveno osiguranje ili zdravstveno osiguranje koje sponzorira poslodavac.

Uz bok paru mišićavih marinaca, Tillyer je u petak ušetao na sud, a njegove natečene, spektaklirane oči brzo su treptale. Njegove kvrgave ruke su drhtale. Prostirka krhke sijede kose uredno je češljana na jednu stranu glave. Činio se daleko starijim od svojih 57 godina, što nije izbjeglo pažnju Vice Adm.

“Zlo stari čovjekom”, istaknuo je admiral. “Pogledajte samo Obamu; Kosa mu je preko noći posijedila.”

Ne prije nego što je Tillyer sjeo za obrambeni stol nego što je podigao ruku kao školarac koji bi odgovorio na pitanje u razredu.

“Može li mi netko reći gdje sam?” Tillyer je rekao polako, glatko.

Njegova očita zbunjenost izazvala je zbor smijeha tročlanog povjerenstva koje je JAG odlučio odvagnuti meritum svog slučaja. Admiral Crandall, doduše, nije vidio humor u Tillyerovoj izjavi.

“Nalazite se u zaljevu Guantanamo, pritvorenik Richard Tillyer, gdje ste optuženi za suučesništvo u masovnim ubojstvima, izdaju, zavjeru protiv Sjedinjenih Država, zavjeru za prikrivanje zločina i masovno medicinsko nesavjesno liječenje i nemar”, rekao je admiral Crandall, čitajući s popisa optužbi.

“Zaljev Guantanamo? Ne razumijem”, rekao je Tillyer u ravnom utjecaju.

“Što ne razumijete?”, pitao je admiral.

“Kako sam dospio ovdje. Zašto sam ovdje”, rekao je Tillyer.

Admiral Crandall je zakoračio prema stolu obrane, pišući na Tillyera. “Ovo nije zabavno. Znao si prokleto dobro gdje si bio prije dva dana kada te je medicina pregledala. Sjećaš li se toga?”

Tillyer je na trenutak šutio, a zatim je rekao: “Ne sjećam se.”

Admiral Crandall se obratio panelu, rekavši da je Tillyerova prikladna amnezija kazališni deep state trop kako bi se izbjegao izlet na vješala. U vrijeme uhićenja, Tillyer je priznao da je skrivao smrtne slučajeve cjepiva u ime korporativne tajne. Kasnije je istražiteljima JAG-a rekao da se ponosi svojim radom i da će to “činiti iznova i iznova i iznova, pet puta više”, te je citirao rečenicu koju je izgovorio izmišljeni kapetan Spock u Zvjezdanim stazama: Khanov gnjev: “Potrebe mnogih nadmašuju potrebe nekolicine, ili jednog.”

“Jeste li rekli da ako cjepiva ubiju milijardu kako bi uštedjela šest milijardi, isplati se?”, upitao je admiral.

“Ne sjećam se”, rekao je Tillyer, dok je admiral Crandall puštao zvuk na kojem izgovara upravo te riječi tijekom iskaza 20. veljače.

“Mogu li sada ići kući?” Tillyer je pitao.

Povjerenstvo je odlučilo da Tillyer “glumi”, nazivajući njegovu teatralnost debelom i smiješnom, te je reklo da Tillyerova izmišljena zaboravnost svjedoči o njegovoj krivnji. Jednoglasno su proglasili Tillyera krivim po svim točkama optužnice i preporučili mu da dobije maksimalnu dopuštenu kaznu – smrt – za svoju ulogu u prikrivanju covid zločina.

Dok je odbor govorio, Tillyer je izgledao flummoxed. “Gdje sam?”, pitao je opet.

Admiral Crandall je prihvatio presudu i presudu vijeća i odredio da Tillyer visi za svoje zločine. Tillyer je bio ili glumac dostojan Oscara ili iskreno nije shvatio težinu odluke, pitajući sud “ide li kući”.

“Da, idete kući, u drugačijem smislu te riječi”, rekao je admiral Crandall i zakazao Tillyerovo pogubljenje za utorak, 7. ožujka.

Od ovog pisanja, Real Raw News još uvijek čeka vijesti o vješanju.

Michael Baxter, https://realrawnews.com/2023/03/jag-sentences-janssen-vaccine-scientist-to-death/

Povezane objave

Predavanje posvećeno neandertalcima

HF

Odabrane svjetske vijesti o cjepivu

hrvatski-fokus

Znanstvenici za klimu zbunjeni su zašto se Antarktika nije zagrijala 70 godina unatoč porastu razine ugljikovog dioksida

hrvatski-fokus

Newyorčani pristali na Covid totalitarizam

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više