Hrvatski Fokus
Religija

Trenutačna dijagnoza i prognoza Katoličke Crkve

Ako zadržite Bergogliovu crkvenu strukturu, promicat ćete samoubilačku agendu kroz sinodalno putovanje  

 

Dragi biskupi i svećenici,

Jeste li svjesni stvarnosti u kojoj se nalazi današnja Katolička Crkva? Pogledajmo četiri opcije. Opcija A Ako zadržite Bergogliovu crkvenu strukturu, promicat ćete samoubilačku agendu kroz sinodalno putovanje, a to je zločin i teška zlouporaba poslušnosti. Bergoglio je kriv za najveću prijevaru i zlo u povijesti Crkve! Korova je uvijek bilo, ali je zdrava jezgra prevladala. Grešnici koji su se kajali imali su se čemu vratiti. Nakon što se završi takozvani sinodalni proces, više se neće imati čemu vraćati, jer će zdrava jezgra do tada biti potpuno uništena. Duh Božji bit će potpuno izbačen iz ove vatikanske strukture i ostat će samo duh bergoglijanstva i sotonizma. Bergoglianska anti-crkva čisti mnoštvo do uništenja.

Trenutna situacija u Vatikanu onemogućuje izbor pravog katoličkog pape. Vladajuća struktura popunila je najviše položaje ljudima Bergogliovog duha koji su jedini kandidati za izbor. Ali pretpostavimo da se dogodi veliko čudo i da se Bergogliov nasljednik obrati i započne istinsku reformu, vladajuća struktura će ga odmah ubiti.Što se povijesti tiče, bilo je i nedostojnih papa, ali nitko od njih nije propovijedao drugačije učenje, lažno evanđelje ili krivovjerje. Kad je papa Honorije odobrio opskurnu heretičku formulu, zbog nje je posthumno ekskomuniciran.Opcija A je opcija pasivnog prihvaćanja postupnog duhovnog samoubojstva Crkve. Krivnja za to će pasti na svakog biskupa, svećenika i laika koji se neće odvojiti od Bergogliovog zlog sustava.

Opcija A – Rješenje je radikalno odvajanje od sadašnje otpadničke strukture. Još uvijek postoji mogućnost da se biskupska konferencija u Poljskoj ili Brazilu ili SAD-u ili drugdje odvoji od podređenosti današnjem heretičkom Vatikanu i prizna pravog katoličkog Papu. Apostol Petar je na dan Pedesetnice rekao: “Odvojite se od ovog izopačenog naraštaja.” (Djela 2) Da rani kršćani nisu bili razdvojeni, kršćanstvo bi bilo sasječeno u korijenu. Slično su proroci pozivali Izraelce: “Izađi iz Babilona!” Danas su Rim i Vatikan duhovni Babilon. Vatikan više nije stup istine, a ako netko kaže da jest, laže. Stoga je opcija A – ne činiti ništa – samoubilačko rješenje. Omogućuje heretičkoj strukturi da dovrši takozvani sinodalni proces uništenja Crkve. Treba biti dovršen 2024. Bergogliov cilj je transformirati Katoličku crkvu u New Age sotonističku anticrkvu.

Dragi biskupe i svećenici, ako ne izađete iz duhovnog Babilona bit ćete odgovorni za duše koje će završiti u Sotoninom ustroju iz kojeg će teško moći izaći. Katolička paralelna struktura s ortodoksnim učenjima i ortodoksnim papom i danas je pravo rješenje. Bergoglianska sekta pretvara se u sotonističku anti-Crkvu podržavajući idolopoklonstvo kao i pogubnu i neprirodnu rodnu ideologiju s nemoralnim LGBTQ perverzijama. Kao kruna svega, tu je posveta demonima po uzoru na Bergoglia u Kanadi.

Dragi biskupi i svećenici, ako ne poduzmete radikalan korak odvajanja, katolici više neće imati izlaza. Mnogi će vjerojatno u najboljem slučaju završiti u protestantskim denominacijama. Ali ako što prije poduzmete radikalan korak odvajanja, možete spasiti velik broj pravih katolika.

Opcija C – Ako odbijete ili zanemarite opciju B, postoji opcija C. Crkva Kristova će biti prisiljena postojati samo kao katakombna Crkva i bit će u manjini. Većina katolika će biti odbačena od strane Bergoglian sekte kroz zlouporabu poslušnosti. Promijenit će njihove umove u prihvaćanje anti-zakona, krivovjerja, nemorala i duha svijeta. Time će se dovršiti proces promjena započet na Drugom vatikanskom saboru, odnosno tzv. preobrazba Crkve. Ipak, Božja se Riječ nije promijenila: “Vrata paklena neće nadvladati Crkvu!” – misli se na katakombnu Kristovu Crkvu. Većinski transformirana antikršćanska New Age Crkva – poput apokaliptične bludnice – sjedit će na prijestolju u Vatikanu s lažnim papom.Opcija DOva opcija pretpostavlja opcije B ili C. U slučaju odvajanja sačuvat će se pravoslavna jezgra Crkve. Tada će moći ukvasiti mnoge. Oni koji će ostati u Crkvi Antikrista, ali će se kasnije obratiti i pokajati, imat će priliku pridružiti se zdravoj katoličkoj jezgri. Eventualno se ta zdrava jezgra sa svojim ortodoksnim vodstvom, tj. s ortodoksnim papom, može vratiti iz katakombi natrag u Vatikan. Iz povijesti znamo da je postojalo 70-godišnje razdoblje dvostrukog papinstva. Dio kršćanskog svijeta priznavao je pape koji su bili u Vatikanu, a drugi dio je priznavao pape koji su bili u Avignonu. Ali uzrok te podjele nije bilo pitanje vjere i spasenja. Niti jedan od njih nije propovijedao hereze, za razliku od današnjeg Bergoglia i njegove sekte. Razlog tadašnje podjele bili su grijesi naroda i nepokajanost hijerarhije. Nakon nekog vremena Crkva se ujedinila.

Današnji Vatikan i Vatikan najbliže budućnosti jest i bit će pod vlašću slobodnih zidara i duha antikrista. Volio bih da griješimo, ali ovo je surova stvarnost koja se ne može ignorirati. Za sada još ostaje mogućnost spašavanja velikog dijela Crkve kroz opciju B. Uvjet za njezino ostvarenje je da se barem jedna biskupska konferencija, odnosno nekoliko vas biskupa, odvoji od otpadničkog Vatikana i stvori paralelna ortodoksna struktura. To bi bio pravi sinodalni put koji bi omogućio naviještanje Kristova evanđelja u Božjoj snazi ​​i donosio sigurnost spasenja. To je put potvrđen Svetim pismom, mučenicima i cjelokupnom predajom Crkve.Dragi biskupi i svećenici, ako se ne odvojite, gotovo svi vjernici bit će prisiljeni ostati na Bergogliovom samoubilačkom putu koji treba završiti 2024. godine i vodi u vječnu propast.Koje je rješenje za svakog istinskog katolika? Molite svaki dan od 8 do 21 sat za biskupe i svećenike u svojoj zemlji. Neka im Blažena Djevica izmoli milost da se odvoje od otpadničkog Vatikana i njegova sinodalnog samoubojstva. (BCP)

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Bespoštedna hajka

HF

Poziv hijerarhiji na otpor

HF

O Isuse voljeni

HF

Izvješće o vjerskim slobodama i opasnim trendovima na Zapadu

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više