Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Može li prestati mržnja između Splita i Zagreba?

Stoji li iza Torcide splitski SDP?

 

Uz veliku zabrinutost vezano za ovaj nesretni slučaj u Grčkoj, nadajmo se da će prestati izazivanje sukoba između Splita i Zagreba, zbog nogometa? Nadajmo se da će Hajduk i Dinamo moći igrati utakmicu bez policije. Ako to politika dopusti? Čini mi se da sam negdje pročitao da splitski SDP koristi huligane u svojoj politici. Što je vrlo izgledno. Jer se problem huligana lako može riješiti. Samo je potrebno objaviti njihova imena, imena njihovih roditelja, baka i djedova. Kao i njihovu biografiju. Biografiju, njihovih roditelja, baka i djedova. Dokaz toga je što oni kriju lica od TV kamera. Uostalom, zašto se nikada ne objavi ime vlasnika zapaljenog automobila u Splitu? To pitam Ranka Ostojića i SD-a. Kada se krije ime vlasnika zapaljenog automobila, opstruira se istraga! Što je dokaz da kriminalce koristi politika. Između ostalog, zašto se tretman ovog nesretnog slučaja u Grčkoj, s međunarodnog slučaja ne spusti na unutardržavni problem, kada se radi o sukobu Torcide i BBB-a.

BBB-i, u Grčkoj izazvali međunarodni incident, nažalost, gore od incidenta. A Torcida u Zagrebu, ili BBB-i u Splitu? Zbog ovog nesretnog slučaja u Grčkoj, otkazuju se ekskurzije hrvatskih učenika u Atenu (Akropolu). A vlasnik osobnog automobila zagrebačkih registracija, je li siguran u Splitu? Kao što je ovaj nesretni slučaj u Grčkoj iznudio intervenciju predsjednika država i Vlada, sukob Torcide i BBB-a zahtijeva intervenciju predsjednika Hrvatske, predsjednika hrvatske Vlade, te gradonačelnika Zagreba i Splita. Jer je pitanju ista stvar – planirano izazivanje nereda i neprijateljstva, između dviju država, ili dva naroda, u drugom slučaju, između dva grada u jednoj državi.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

LOKALNI IZBORI – čista pobjeda HDZ-a već u prvom krugu

HF

Juri li Hrvatska pred rudo?

HF

Plenkovićeva Vlada u službi zloduha novca protiv hrvatskoga naroda

hrvatski-fokus

Rubnim granicama katastarskih općina

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više