Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Može li prestati mržnja između Splita i Zagreba?

Stoji li iza Torcide splitski SDP?

 

Uz veliku zabrinutost vezano za ovaj nesretni slučaj u Grčkoj, nadajmo se da će prestati izazivanje sukoba između Splita i Zagreba, zbog nogometa? Nadajmo se da će Hajduk i Dinamo moći igrati utakmicu bez policije. Ako to politika dopusti? Čini mi se da sam negdje pročitao da splitski SDP koristi huligane u svojoj politici. Što je vrlo izgledno. Jer se problem huligana lako može riješiti. Samo je potrebno objaviti njihova imena, imena njihovih roditelja, baka i djedova. Kao i njihovu biografiju. Biografiju, njihovih roditelja, baka i djedova. Dokaz toga je što oni kriju lica od TV kamera. Uostalom, zašto se nikada ne objavi ime vlasnika zapaljenog automobila u Splitu? To pitam Ranka Ostojića i SD-a. Kada se krije ime vlasnika zapaljenog automobila, opstruira se istraga! Što je dokaz da kriminalce koristi politika. Između ostalog, zašto se tretman ovog nesretnog slučaja u Grčkoj, s međunarodnog slučaja ne spusti na unutardržavni problem, kada se radi o sukobu Torcide i BBB-a.

BBB-i, u Grčkoj izazvali međunarodni incident, nažalost, gore od incidenta. A Torcida u Zagrebu, ili BBB-i u Splitu? Zbog ovog nesretnog slučaja u Grčkoj, otkazuju se ekskurzije hrvatskih učenika u Atenu (Akropolu). A vlasnik osobnog automobila zagrebačkih registracija, je li siguran u Splitu? Kao što je ovaj nesretni slučaj u Grčkoj iznudio intervenciju predsjednika država i Vlada, sukob Torcide i BBB-a zahtijeva intervenciju predsjednika Hrvatske, predsjednika hrvatske Vlade, te gradonačelnika Zagreba i Splita. Jer je pitanju ista stvar – planirano izazivanje nereda i neprijateljstva, između dviju država, ili dva naroda, u drugom slučaju, između dva grada u jednoj državi.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Može li itko u Hrvatskoj biti indiferentan prema montiranom političkom procesu protiv Andrije Artukovića?

hrvatski-fokus

Zbog “banalnosti lošeg” birači krivo biraju

HF

Protuhrvatska revizija povijesti

HF

Talijanski kulturocid nad istarskim Hrvatima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više