Hrvatski Fokus
Uvodnik

Sve zlo sručilo se na Slavoniju

Hrvatska je preplavljena “aktivistima”, od Ćuprije do Paga

 

  • Za vrijeme sedmogodišnje diktatorske vladavine Andreja Plenkovića najviše je nastradala naša žitnica Slavonija. Kako su ulaskom Hrvatske u Uniju otprije deset godina najviše stradala poljoprivreda i selo radišni Slavonci više nisu bili konkurentni sa svojim tradicionalnim poljoprivrednim proizvodima i selo je počelo propadati. Takozvane potpore seljacima su zakazale, jer se novac dijelio znanima, a ne i pravim, iskonskim seljacima. Stoga dolazi do iseljavanja, a to je ono što je pokvarena Zapadna Europa i željela. I Slavonija je sada na izdisaju. Nekadašnja utvrda HDZ-a Franje Tuđmana – koja je najviše stradala za srpske sedmogodišnje agresije na Hrvatsku – odjednom je prepuštena sama sebi. Tim problemima pridonio je i narcisoidni Branimir Glavaš koji je godinama dijelio slavonske hadezeovce i na kraju je i on sam (na)stradao. U međuvremenu izrasla je nova politička elita na istoku Hrvatske koju predvodi sin Bosanske Posavine Ivan Anušić. Trenutačni župan Osječko-baranjske županije. Već godinama, uglavnom njemu nenaklonjeni mediji, pokušavaju ga „utopiti“ tako što šire tezu da je on najopasniji Plenkovićev protivnik u HDZ-u i Slavoniji. Budući Plenković vodi nedemokratski i HDZ i Hrvatsku dio tih optužbi ima utemeljenje. Oni koji bolje poznaju Anušića kažu da je bio hrvatski branitelj, da je vjernik, da je veliki Hrvat bez obzira što to značilo i da je jednostavno – pošten čovjek! Isto kao što je pošten čovjek i Ivan Penava koji je napustio Plenkovićev HDZ.
  • Najnoviji sukob između Plenkovića i Anušića izbio je u javnost prije neki dana kada je župan Anušić rekao ono što svi normalni ljudi u Hrvatskoj misle da je prvi čovjek HEP-a Frane Barbarić samo uteg stranci i da ga je Plenković odavno trebao smijeniti. Anušić nije ulazio u razglabanja o tomu tko je nesposobnoga za rad Barbarića postavio na čelo HEP-a niti koliko je Plenković samomu Barbariću „dužan“. To je ostavio svima nama da ispitamo i počnemo misliti svojom glavom. Jer očito postoji veliki i „debeli“ razlog zašto je Barbarić nesmijenjen nakon bezbroj gafova i pronalazaka o njegovu radu na rubu kriminala. Nakon svega čak je i notorna jugokomunistica i jugonostalgičarka Jelena Lovrić blago spočitnula Plenkoviću zašto ne smjenjuje Barbarića. I mnogi drugi se slično pitaju. Odgovor je jednostavniji nego što većina misli. Plenković je na čelo HDZ-a i Hrvatske došao najobičnijim instaliranjem iz Bruxellesa. Za sve što dobro ili loše uradi, a uglavnom sve je jako loše (u)radio, odgovara samo Bruxellesu. I zato on i govori i radi da radi što hoće i da radi kad hoće. Sada će neki pitati, dokle? Kao i u životu to se ne zna. To dolazi iznenada. A i nije isključeno da se Plenković boji Sanaderove sudbine, koji je, kada se povukao tada i nastradao. I tako već 14 godina.

Otvoreni sukob ili neslaganje

  • Ne znam, ali mislim da ako i postoji otvoreni sukob ili, politički korektnije rečeno, neslaganje između predsjednika HDZ-a na razini Hrvatske i čelnika HDZ-a na istoku Slavonije, ono je dodatno pojačano bezobzirnim ubijanjem svinja po slavonskim i srijemskim selima nastanjenim Hrvatima. S obzirom da je ubijanje nepotrebno i štetno, jer kuga je izmišljena daleko izvan Hrvatske, Anušić kao pošten čovjek preko toga ne može olako prijeći. A sada još i podmetnuti požar nadomak Osijeka dodatno je povećao nervozu u tom dijelu Hrvatske. Previše je tu događaja da bi bili slučajni. Jedino je izvjesno da ne će biti otkriven uzrok požara. I to nije slučajno.

Aktivistica u kolicima

  • I mi Hrvati već 33 godine imamo svoj aktivizam, svoje aktiviste koji su od početka – ponekad tiše, a ponekad glasnije – bore se protiv hrvatske države, Crkve u Hrvata i svega što te dvije glavne stvari simboliziraju. S vremenom nastupila su neka mračna globalizacijska vremena koja su uspješno naslijedila ona sumorna komunistička i olovna jugokomunistička vremena i ti i takvi aktivisti plivaju kao u vodi i dobivaju novac obogaćenih globalizacijskih fašista koji imaju i novac i moć. Jedna od takvih aktivistica je Višnja Škreblin s adresom iz Zagreba i Paga. Evo što o njoj kaže njezin kućni liječnik: »Ova lijeva aktivistica kako je vi nazvaste, a ja vam kažem da je to sam sotona u liku žene. To je moja pacijentica koju sam ja liječio, dok je nisam slomio i odustala je. Imenom i prezimenom, riječ je o drugarici Višnji Škreblin duhovnoj pomajki Sandre Benčić i Tomislava Tomaševića. Ta je na svakom skupu koji uznemirava građanstvo, na kojem se moli, na kojem se slavi život, dolazi kao kontra prosvjednica, sikće i sipa otrov. Možete je čuti u svim emisijama manjih televizija kada je otvoren eter, pa čak i na Radio Sljemenu. Izgleda živi od toga, sâm sam se pitao i nju sam pitao, tko joj plaća telefonske troškove, naravno bez odgovora. Danas je na pomagalu za hodanje, no to je ne priječi da svaki put izgmiže iz svoje buže i uvijek je u prvom redu. Jednom je niti ne znajući što je tema večeri nazvala televiziju mreža TV i pitala voditelja, jer ona očito ima zadaću javiti se i kad ne zna što bi rekla. Često je na Pagu u svojoj vikendici, pa i od tamo zove iako se tamo ne vidi program te televizije. Slavila je Josipovića, komunjare, danas ove jalove možemovce, uvijek je kontra hrvatskoj opciji, trebalo bi vidjeti tko je u stvari ona« (Grgur, facebook.com/pravedna.squaw/?locale=hr_HR; narod.hr/hrvatska/stotine-molitelja-krunice-na-trgu-bana-jelacica-u-zagrebu-priveden-izgrednik-koji-je-nasrnuo-na-pernara). Grgur je napisao ovu crticu o 77-godišnjoj drugarici V. Škreblin, kako ju on titulira jer ju jako dobro poznaje, ponukan njezinim „aktivizmom“ svake prve subote u mjesecu kada ju dovoze njezini drugovi da urla, viče, sikće i prostači na molitelje na zagrebačkom središnjem Trgu bana Josipa Jelačića.

Igor iz Ćuprije i Mirjana iz Bačkog Brestovca

  • Ima aktivista i druge vrste, onih koji rade izvan trenutačnih granica hrvatske države. Jedan od njih je tzv. hrvatski glumac i jugoslavenski glumac Igor Galo, koji je rođen u Ćupriji, u Srbiji 5. prosinca 1948., u vrijeme političkoga rata protiv Josifa Staljina. Na srpskoj vikipediji za njega piše da je »poznat po nizu zapaženih uloga u nekim od najznačajnijih ostvarenja jugoslavenske kinematografije 1970-ih« i dodaje da se »Za vrijeme jugoslavenskih ratova 1990-ih istakao humanitarnim radom« (https://sh.wikipedia.org/wiki/Igor_Galo). Dakle, Igor Galo je Hrvat, tamo nekakav Hrvat, slično kao što je svojevremeno govorio slavni nogometaš i ne tako slavni nogometni trener Ivica Osim da je on „nekakav Hrvat“, a Igorova „bolja polovica“ je lička Srpkinja – Mirjana Galo, koja je rođena u Bačkom Brestovcu, mjestu u središnjoj Bačkoj u koje su jugokomunisti nakon što su 1944. i 1945. pobili i prognali preostale Nijemce i druge pripadnike nesrpskoga naroda u cilju srbizacije Bačke naselili Vlase i Srbe iz Hrvatske, Bosne, Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije. Kasnije su se Mirjanini potomci vratili u Hrvatsku, prije svega u Pulu gdje je ona nastavila tamo gdje su njezini preci prestali 1945. godine. U Puli je Mirjana posebno postala aktivna nakon uspostave hrvatske državnosti, uključila se u razne aktivističke udruge i na razne načine pokušavala naškoditi hrvatskoj suverenosti. Posebno joj je zasmetalo kada su istarski Hrvati krenuli u obranu Hrvatske nakon srpske agresije 1991. godine. O tim danima Mirjana Galo govorila je za Pupovčeve velikosrpske Novosti od 13. VIII. 2019. i kazala: »Po pristizanju prvih poziva muškarcima da odu na ratište s kolegicama organizirala sam protest, tražeći da ‘njihovi dečki ostanu u Istri’. Vjerovale smo da će se Istrijani masovno odazvati na protest, ali smo bile u zabludi. Došli su samo članovi familija muškaraca koji su dobili pozive. Mnogi su mislili da oni ne će doći na red ako budu šutjeli, ali su ipak došli« (https://www.portalnovosti.com/heroji-mira-dvaput-su-nam-palili-ured). To znači da se Mirjana, 28 godina kasnije, hvali kako se je tada, kobne 1991. godine, javno zalagala za srpsku agresiju, a protiv odlaska istarskih Hrvata da spriječe te njezine agresore Srbe u njihovu naumu okupacije Hrvatske.
  • Ovaj „mešoviti brak“ između Hrvata Igora i Srpkinje Mirjane „iskazao“ se i nakon Oluje. Onako tužna nakon poraza njezine srpske subraće, pokupila je Igora i krenula u Liku spašavati preostale Srbe. Osnovala je udrugu Homo i posvuda po svijetu slala vapaje što njezinim ličkim Srbima učiniše „ustaše“ tijekom oslobađanja okupirane Like (https://www.telegraf.rs/vesti/2293254-hrvat-igor-i-njegova-supruga-mirjana-spasavali-stare-i-nemocne-srbe-za-vreme-oluje).  E kada ni tu nije uspjela, ušla je u politiku, dakako u Pupovčev SDSS. Postala je predsjednica Županijske organizacije Istarske županije SDSS-a (https://sdss.hr/struktura/zupanijske-organizacije/zupanijska-organizacija-istarske-zupanije/). Nu, ni tu nije uspjela. Prije tri godine SDSS se raspao jer su iz stranke istupili svi članovi (https://www.glasistre.hr/istra/raspao-se-sdss-u-istri-iz-stranke-istupili-svi-clanovi-na-poluotoku-doznajemo-sto-je-dovelo-do-tog-radikalnog-poteza-664220?fbclid=IwAR0dN-m-OQjfzdIEj9HYjef6euzibCvMhdXwfRGR2DwbrHg2fxXPt-kePt8). Ali ako Mirjana Galo – Igor je ovdje samo kao ukras, jer zna se tko u ovom braku nosi hlače – nije uspjela u politici, i dalje je omiljena u Srbiji. Tamo ju mediji ne zaboravljaju. Posebno im je drago što je uoči Svjetskoga nogometnog prvenstva 2018. u Rusiji bila „dalekovidna“ i tada na svomu facebooku napisala: »Ovo nije moja Hrvatska, ni moja reprezentacija, ovi nogoloptači koji podržavaju ovog klerofašistu nisu moji. Malo je falilo da me zavaraju. Nitko od njih ne plaća poreze u ovoj našoj jadnoj zemlji, ali od nje tj. nas uzimaju novce i šire netrpeljivost promovirajući ovog fašistu sa kojim se zgraža sav normalan svijet i nakon toga zbrišu u svoje financijsko carstvo pjevajući “u šoldima nije sve”. Doduše neki se kasnije ničega ne sjećaju« (https://www.facebook.com/mirjana.galo.3).
  • A da ne ispadne da udaramo samo po Srpkinji Mirjani, a da štedimo „našega“ Hrvata Igora, treba podsjetiti što je Igor pisao prije šest godina na obljetnicu odluke o razdruživanju Hrvatske od SFRJ, 8. listopada 2017. (https://www.tacno.net/novosti/obljetnica-odluke-o-razdruzivanju-hrvatske-od-sfrj-8-10-2017/?fbclid=IwAR0LEZi4V14GFnrss8gxpnWycbu1FGYRQ8UaPKl7JQOx9i3ChkK0l4DSrm8). Napisao je da je spavao, sanjao, da se je probudio i onako bunovan na radio vijestima Hrvatskoga radija nešto ga je “lupilo po ušima” i to “dramatičan i patetičan glas spikera kojeg je dopala zla sudba da najavi godišnjicu raketiranja Banskih dvora i trga Sv. Marka, zajedno s pripadajućom crkvom, od strane ‘srbočetničke i zločinačke avijacije JNA'”. I tada do izražaja dolazi Igorova sposobnost pisanja mješavinom cinizma i ismijavanja hrvatske suverenosti. Ministar obrane Gojko Šušak za njega je „Sušak“, predsjednik Franjo Tuđman je „otac nacije“, Luka Bebić je „Luka Bebeć“… Za Igora Galu sve je bila laž. Nije bilo raketiranja, nije bilo žrtava, sve je lažno snimljeno u režiji “Zdravka Smojvera iz Jadran filma, specijaliste filmskih efekata, naročito eksplozija. Uradio je sve što je trebalo za filmsku predstavu, ali loše režiranu”! Dakle, nije ni Igor nevinašce bez obzira je li on to napisao ili mu je netko drugi i pismeniji „podmetnuo“.

I muslimani-Bošnjaci bi Dubrovnik

  • Dok službena Srbija nastavlja sa svojatanjem dubrovačke književnosti, jedan drugi čovo, musliman i „bošnjački“ intelektualac Sead Zubanović, svojata cijeli Dubrovnik i Dubrovačku Republiku tvrdeći da su i Dubrovnik i Dubrovačka Republika – „bošnjački“! Zubanović otvoreno laže da „Bosna nikada tom gradu, državi, nije bila prijetnja“, nego da je bila „garancija njegove opstojnosti“! Dakako, Zubanović pod tim smatra da je turska okupacija Bosne i Hercegovine bila poželjna i da je ta ista Turska, koja je okupirala hrvatske povijesne zemlje, srce Hrvatske, bila prijatelj Dubrovnika i „garancija njegove opstojnosti“! Sam naslov Zubanovićeva pamfleta „Sram te bilo, Dubrovniče“ (http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=79732) svakoga normalnog iznenađuje. Otkud sad, pitaju se čitatelji dok ne naiđu na „razlog“ zašto bi se Dubrovnik trebao sramiti, a razloga nema, nego je u pitanju već dugo ponavljana laž, najobičnija velikosrpska laž pretočena u muslimansko-bošnjačku laž da su muslimani iz Bosne i Hercegovine najstariji narod na svijetu i da su postojali u Bosni i Hercegovini još prije dolaska okupatorskih Turaka! A Dubrovnik je tobože kriv što skriva u svojim arhivima „najstariji diplomatski dokument“… pisan „bosanskim pismom, bosančicom“, povelju „kojom je bosanski ban Kulin 29. kolovoza 1189. godine garantirao sigurno kretanje, zaštitu života i imovine dubrovačkim trgovcima od strane države Bosne“! Prešućuje da je povelja napisana i na latinici. I nakon toga dolazi probuđena bošnjačka pamet, novostvorena bošnjačka povijest koja je starija od nastanka ili postanka svijeta. Zubanović polazi s pričom da je Kulin ban u XII. stoljeću bio „heretik“ i nastoji poentirati: „To znači da je bio monoteist, da je vjerovao u Jednog Boga, da je bio musliman“. Dakle, Kulin ban je bio musliman prije nego što su u XV. stoljeću u Bosnu banuli turski muslimani! Ide Zubanović i dalje u svojim lažima bez osnove pa piše da Kulin ban nije u svojoj povelji zapisao U ime Oca i Sina i Duha Svetoga!, jer, po njemu, on nije bio kršćanin, katolik, nego musliman! Niti te laži nisu bile dovoljne Zubanoviću pa je još dodao da je i Dubrovnik u XII. stoljeću bio muslimanski. Doduše, on piše da je Dubrovnik u XII. stoljeću „bio multireligiozan“, ali „da su početkom XIV. stoljeća njegovi većinski stanovnici bili dominantno muslimani“, pa da je vojvoda Sandalj Hranić Kosača (1370. – 1435.), koji se borio za hrvatsko-ugarsko prijestolje nakon 1382., izgradio „podkupolnu džamiju“, ali se ne zna lokacija, jer su Dubrovčani sve izbrisali ili sakrili.

Malo se zaletio unitarni musliman Željko

  • I kad nakon Seada Zubanovića pomisliš da ne može gore stići iz bošnjačkoga dijela Bosne i Hercegovine, onda shvatiš kako su gotovo svi muslimani, otprije tri desetljeća izmišljeni i samoproglašeni ‘Bošnjaci’, gotovo isti. Naime, u jeku rata u Gazi, odakle je militantni Hamas napao civile u Izraelu, primitivni i glupi Željko Komšić počinje Izraelcima dijeliti lekcije. Kako nema trunka pameti, a o njegovu hrvatstvu (iako mu je otac Hrvat) ne treba niti jedne riječi trošiti, zamislio si je da se i u velikoj politici odsad može javno govoriti ono što se govori u sarajevskoj zadimljenoj krčmi gdje nema onoga tko bi osudio obredna klanja židovske tek rođene dječice. Kako je već navikao da najprije udari po Hrvatima, jer po Srbima puno rjeđe neargumentirano udara budući mu je majka Srpkinja, napao je Borjanu Krišto, trenutačnu predsjedateljicu Vijeća ministara BiH protiveći se njezinoj diplomatskoj potpori Izraelu u ratu s Hamasom. U Komšićevu slučaju čak je i nebitno tko je više kriv, tko je prvi započeo, u njegovu slučaju je bitno da se ne može u ovom trenutku podržati Hamas jer je svoje vojne napade na Izrael iskoristio za obredna klanja civila, prije svega židovske djece. I da Željko Komšić u svojoj glavi ima imalo pameti, jer trenutačno obnaša glavnu dužnost u BiH kao predsjednik Predsjedništva, bez obzira kakvim je muslimanskim smicalicama došao na taj položaj, ne bi ovako bezobrazno napao nijednu stranu veleposlanicu u Sarajevu, a ponajmanje izraelsku veleposlanicu Galit Peleg. Nazvavši ju „zlonamjernom lažljivom budalom“ i „izmanipuliranom zlonamjernom budalom“ učinio je medvjeđu uslugu ne samo sebi, nego i muslimanima-Bošnjacima koje zastupa i koje predvodi u BiH. O Željku Komšiću svi puno znamo. Znamo da mu je žena muslimanka što ga ne amnestira od izgovorene riječi. Znamo da je primitivac najgore vrste, ali gore od toga je pogledati komentare na bošnjačkim portalima u kojima muslimani-Bošnjaci misle i izražavaju se isto kao i Komšić, pa još i gore, što znači da je demokracija za njih uteg i da im nitko više ne može pomoći.

Islamisti u Njemačkoj

  • Ne podržavaju samo muslimani-Bošnjaci u Bosni i Hercegovini Hamas u ratu protiv Izraela, ima i u „demokratskoj“ Njemačkoj onih koji podržavaju Arape na Bliskom istoku. Vidio sam to i uživo tijekom javljanja dopisnika Deutsche Wellea iz Njemačke Srećka Matića iz Wuppertala sa skupa potpore Izraelu. Tijekom razgovora s urednicom N1 TV Matić je više puta bio napadnut od arapskih mladića iz toga dijela Sjeverne Rajne-Vestfalije. Morao se je sam braniti iako je policija tu bila, nije nijednom intervenirala! Isti su mladići više puta pokušali skinuti izraelsku zastavu s jarbola, ali nisu uspjeli. Kako javljaju mediji, u Njemačkoj vrije. Milijuni pristiglih islamskih migranata, koji ne rade, već koriste socijalnu pomoć, otvoreno podržavaju Hamas u ratu protiv Izraela. Osim tih i sličnih političkih i civilnih pokreta u Njemačkoj koji su pod utjecajem islamizma proistekloga iz propale migrantske politike Angele Merkel, protiv Izraela javilo se i udruženje navijača hamburškoga drugoligaškog kluba Sankt Pauli i u svojoj javnoj poruci optužili Izrael da je on kriv za stanje i rat protiv Hamasa. Ali za razliku od islamofila Ž. Komšića, navijači ovoga inače ratobornog njemačkog kluba, ipak su se ogradili i osudili „religijski fundamentalizam Hamasa“, te „kršenje ljudskih prava i neopisivu brutalnost Hamasovog režima“.

Meso iz Hrvatske u Hondúras, pa natrag iz Hondúrasa u Spar

  • Što li nam sve rade u Plenkovićevoj Hrvatskoj!? Njemački trgovački lanac Spar Hrvatska d.o.o., na adresi Zagreb, Slavonska avenija 50, prodaje meso koje je uzgojeno u Hrvatskoj, prodano u Hondúras, državu Srednje Amerike, gdje je svinja zaklana i vraćeno meso u Hrvatsku gdje nam ga Nijemci prodaju. Svatko normalan se upita, kako je to moguće? Ili, tko je tu lud? Očito je da tu nisu čista posla. Ako je istina da je svinja uzgojena u Hrvatskoj i poslana u Hondúras gdje je zaklana i vraćeno meso te iste svinje u državu podrijetla dotične svinje ili više svinja, i to je više nego suludo. Ako je laž – a vrlo je moguća – da se samo na deklaraciji to samo tako napisalo, onda je također sve to više nego suludo. O logici da i ne govorimo. Jedino komu ovo odgovara su globalisti, oni koji nas sve više stežu i uništavaju.

Poljska i Mađarska na pravoj strani

  • Za razliku od poslušne Plenkovićeve Hrvatske koja sluša globalizacijsko-masonski Bruxelles, uvodi zlokobnu Istanbulsku konvenciju, na silu cijepi svoje podanike, ubija svinje po Slavoniji, javno podržava Ukrajinu, a Rusiji predaje i poklanja Agrokor, bespogovorno svakoga dana i noći pušta na tisuće islamskih migranata u Hrvatsku…, još uvijek ima članica Europske unije koje se tako ne ponašaju. Prije svega to su Mađarska i Poljska. Poljska je službeno odbacila deklaraciju o migracijama. Na sramnom skupu u Granadi, u Andaluziji, poljski predsjednik vlade Mateusz Morawiecki izjavio je kako je Varšava odbacila zajedničku izjavu o migracijama i o migracijama se više nije ni raspravljalo. Dakako, to ne znači da će u Bruxellesu odustati o uvoza islamskih migranata u Europu, a to je već i najavio francuski predsjednik Emmanuel Macron i poručio da će Poljsku i Mađarsku ostale članice preglasati “kvalificiranom većinom”, što je izazvalo mađarskoga predsjednika vlade Viktora Orbána pa je, bez zadrške, izrazio svoju ljutnju uspoređujući nedavni sporazum s “legalnim silovanjem”. Pritisci će se, očito, nastaviti.

Nijemci progone 87-godišnju Njemicu zato što na facebooku piše istinu!

  • A da u Bruxellesu ustrajavaju na uvozu migranata i da s njime nema šale potvrđuje i uhićenje 87-godišnje Njemice iz Rothenburga u Bavarskoj koja je na facebooku pisala protiv migranata i njemački ju je sud osudio na zatvorsku kaznu od osam mjeseci. Najzanimljivije, ili najopasnije je, što su ovu Njemicu proglasili “reichsbürgericom”, a to znači da je članica desničarske ekstremističke skupine “Reichsbürgerbewegung” koja navodno ne priznaje granice Njemačke nakon 1945. koje su odredili i nacrtali zemlje pobjednice.

 Svijetao primjer Takayukija Miyazawe

  • Takayuki Miyazawa, japanski profesor i virolog na Sveučilištu Kyoto, javno optužuje cijepljenje protiv COVID-a. To ne bi bila nikakva vijest da Miyazawa nije bio pobornik cijepljenja koji je sudjelovao u tom cijelom globalizacijskom zločinu. U međuvremenu on je istraživao i došao do spoznaje i rezultata da je korona virus umjetno stvoren i da su vlade preuzeli zli ljudi. Uvjeren je da Japan više ne će postojati za 100 godina ako se prijevara s cijepljenjem ovako nastavi. Zbog toga je javno objavio svoju ostavku zbog zloće laži o koroni kako bi spasio Japan za mlade generacije. Nakon ovoga njega postupka čekamo da se i u Hrvatskoj pojavi neki znanstvenik koji će javno priznati da je pogriješio. Hoće li se to i dogoditi u zemlji Hrvata? Sumnjam!

Marijan Majstorović

Povezane objave

Nema razloga za smirenje hrvatskih ribara

HF

Cenzura RTL-a, Nove TV i N1 TV protiv Miroslava Škore

hrvatski-fokus

Predsjednik Sabora i represivni aparat

HF

Plenković optužio ženu da je – nacistica!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više