Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Hrvatska 52. savezna država SAD-a!

Dvaput smo u XX. stoljeću slijepo slijedili Njemačku i jako se loše proveli

 
 
Smatram kako ne smijemo ignorirati danas objavljenu odluku o arbitraži o Savudrijskoj vali i ostalim graničnim pitanjima sa Slovenijom. Naprotiv napravimo sljedeće: uputimo prijedlog Hrvatskom saboru da raspiše referendum o istupanju Hrvatske iz EU-a i zatražimo priključivanje SAD-u kao 52. članica, nakon što Portoriko postane 51. članicom Sjedinjenih Država Amerike.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/06/oi50.tinypic.com_20u65xx.jpg
Imajmo u vidu da je udaljenost Zagreb – Washington DC za 400 km manja nego što je udaljenost Havaji – Washington DC (glavni grad Amerike), a pri tom Havajima ništa ne nedostaje, a dali su i predsjedika SAD-a (Barack Obama). Zašto ne bi u budućnosti jedan Zagorec mogao postati predsjednikom SAD-a kad je jedini formalni uvjet da mora biti rođen na suverenom teritoriju SAD-a. Inače iznimno cijenim dragu Angelu, ali ju moram podsjetiti da smo tijekom nedavne povijesti u dva navrata (1914. i 1941.) bezpogovorno slijedili njemačke naputke, čijih se posljedica ne ćemo riješiti još barem stotinu godina. Pokušajmo stoga riješiti naš problem na ovaj način, jer imajmo na umu: Nije naš vanjski dug puno manji od obveza Portorika.
 

Ivan Jedvaj

Povezani članci

Dinamo je najmoćniji socijalni agregat

HF

Memento

HF

Interferencija virusa

HF

Krediti i grijesi “predsjednika s karakterom”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...