Hrvatski Fokus
Aktualno

Zločin protiv čovječnosti

Nazovimo geopolitičko djelovanje 'globalne elite' pravim imenom, zločin protiv čovječnosti

 
 
Dr. Rudolf Hänsel, certificirani psiholog i pedagog, stručnjak za školstvo i obrazovanje krajem travnja 2020. objavio je kratak tekst koji bi svakoga trebao ostaviti u razmišljanju. Naslov teksta je: „Nazovimo geopolitičko djelovanje 'globalne elite' pravim imenom, zločin protiv čovječnosti.“
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/05/Dr.-Rudolf-Hansel.jpg
Rudolf Hänsel
 
Kako želimo nazvati geopolitičku operaciju „globalne elite“ s njezinom stvarnom „depopulacijskom agendom“ koja se trenutno odvija pred našim očima?
Posljedice ove gigantske, zastrašujuće prijevare trenutačno doživljavamo svi osobno.
 
„I mladi i stari lišeni su slobode i gurnuti u očaj, beznađe i na kraju smrt. Je li ova 'geopolitička operacija' ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOSTI kako je opisano u Nürnbergu“
(suđenja u Nürnbergu 1945./1946.: Hannah Arendt, 2013., 8.edicija: Eichmann in Jerusalem. A Report on the Banality of Evil. / „Eichmann u Jeruzalemu. Izvještaj o banalnosti zla,“ München, str.399).
 
Ovim javno optužujem „glavne aktere“ i institucije koje znaju što čine („J'accuse…! / „Optužujem…!“).
Također je dozvoljeno govoriti u ime svih onih koji – ili nemaju javni glas ili se ne usuđuju ili (više) ne mogu govoriti:
Na primjer, bezbroj starijih i starih ljudi o kojima brinu obitelji ili čekaju smrt kao štićenici domova za starije osobe; zatvorenici u zatvorima ili psihijatrijskim institucijama kojima uopće nije dozvoljeno govoriti; dojenčad i studenti koji se više ne smiju slobodno kretati, koji su ponekad uskraćeni/lišeni svojih obrazovnih mogućnosti i još nisu sposobni se izražavati; (više)dnevni radnici, radnici i roditelji koji ne znaju kako dalje nastaviti sa životom i oni koji čak ni pravo na slobodu izražavanja ne uzimaju zdravo za gotovo.
 
Ograničenja koja su vlade nametnule službeno zajamčenim građanskim slobodama zbog takozvane „korona krize“ moraju se potpuno ukinuti, jer prema mišljenju bezbrojnih neovisnih znanstvenika koji se ne klanjaju kriminalnim politikama, uvjerljivi argumenti za trenutna samovoljna ograničenja ne postoje.
 
Autor: Dr. Rudolf Hänsel: „Let's Call the Geopolitical Operation of the 'Global Elite' by Its Name, A Crime Against Humanity; Global Research, 26. 4. 2020.
 

Prijevod: Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

U milosti Božjoj stoji jedan Grad

HF

Predsjednički izbori i demokracija

HF

Sto dana Vukovara

HF

Ima novaca za one koji perom rade protiv Hrvatske

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više